Autor |
Poruka |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Iiideš koLko dugo nismo nigdje biLi
Meni sinoć došLe cure na rođendanske koLače i biLo je baš Lijepo druženje |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Pošto je jučer bio 1. maj, bilo je svega, cijeli dan. Od šetnje po prirodi, roštilja koji izlazi na uši (i raznih priloga), popodnevne kave na suncu i stolnog tenisa u parku, pive na jezeru do alkohola u kafiću navčer. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Mother Earth
|
U Mini Teatru, biLo preeedobro |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Mother Earth je napisao/la: ›
U Mini Teatru, biLo preeedobro
|
potpisujem |
|
|
Mother Earth
|
exHOP3on je napisao/la: ›
Mother Earth je napisao/la: ›
U Mini Teatru, biLo preeedobro
|
potpisujem
|
vidjeh te xD |
|
|
|
|
exHOP3on
|
el sam i ja tebe? |
|
|
Mother Earth
|
Jesi |
|
|
|
|
exHOP3on
|
dakle znamo se... al i dalje ne mog povezat lice sa ovim tu accountom.... |
|
|
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Jebe mi se za sve vas! |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
elem...nije baš sinoć...al prije par noći....sensation white...prag....majko moja mila majčice...neću ni pričat kako je bilo.....AAAAAA.... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
ovdje samo ja pišem u zadnje vrijeme...no....ako ste vidili dva lika sa svijetlećim štapićima onda znate di sam bio...u bastionu.... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
u odličnom društvu |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
De mode |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Ženska liga prvaka na stadionu kasnije Jozo i kuća. |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Jucer Parfe:-) a dj-ica.... Kojoj ne znam ime... Izrazito simpaticna.al bas bas:-) |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
|
|