Autor |
Poruka |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ja kupiJo |
|
|
|
|
|
Mr. Seal
Ukupno postova: 107 Lokacija: DGO Spol: Muško
|
Super! xD
Nego, baš sam mislio to kupiti nedavno.. Kakve su? S nikotinom ili bez? Okus? |
|
|
|
|
|
sale car
|
odlična fora, prvi puta košta malo više, pošto sve te fore morauš kupiti ( baterije, rasplinjače, punjenja, punjače, tekućine ) ali nakon što kupiš cigaretu kao cigaretu, onda nakon toga "investiraš" samo u tekući... npr, ja sam sada kupio 30 ml tekućine za 120 kn i trajati će oko dva - tri mjeseca ( tako mi rekao lega koji isto to koristi )... tako da je super isplativo...
okusa imaš različitih, ja sam ovu sada tekućinu naručio iz zagreba i nije neki super veliki izbor, odeš pa vidiš, ali, koliko sam čuo ( još nisam provjerio ) ako se naručuje iz italije da tamo ima pun k**** aroma... i čak izađe i jeftinije nego kad naručiš i zagreba...
i ako se odlučiš uzimati... nemoj uzeti ni pod koju cijenu tekućinu pod nazivom RY4... ja to kupio zato što piše da to svi uzimaju koji kupuju i cigaretu i jako sam pogriješio... -.-
evo ti i stranice pa prouči malo:
http://www.e-cigarete.net/index.html |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
A ja presto' pušit 2000.tako da sad nemam tih problema, al' bilo je jebeno teško. |
Zadnja promjena: simo031; 23.08.2010. 18:37; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
De reci jel ti fale "prave" cigarete ? Ja inače kad sam nabrijana i živčana zapalim cigaru i sve bude super, zanima me jel bi i e-cigarete bile dostojna zamjena... |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
elda1 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Zainteresiran sam!
i koliko na dan "popušiš" te tekućine?...koliko je to isplativo u danjem konzumiranju, ako ne računamo početno ulaganje? |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
elda1 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
maniche je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zainteresiran sam!
i koliko na dan "popušiš" te tekućine?...koliko je to isplativo u danjem konzumiranju, ako ne računamo početno ulaganje?
|
mjesečna potrošnja je 1 bočica od 30 ml za prosječnog pušača koji puši jednu kutiju cigareta dnevno |
|
|
|
|
|
AKIZIKA
Ukupno postova: 193 Lokacija: Na Jugu kod bajera Spol: Muško
|
Meni je doktor rekao da je Champix zadnja solucija. Sve zavisi od osobe kako ce to prihvatit, a da je bezazlen lijek, meni se cini da bas i nije.
Al nije bezazleno ni kad te boli po prsima.
Ne pušim 2 godine i uopće me ne vuče kao da nisam nikad ni pušio.
Koristio sam samo prvu fazu lijeka košta oko 270 kn i naručuje se u ljekarni znam više od 10 ljudi koj su tako prestali pušiti pa sam probao i uspio.
http://www.tridvajedan.hr/hrv/portfolio/zbogom-pepeljaro-champix-1245.html |
|
_________________ Bezkonačna je ljudska glupost, za svemir nisam siguran!
Nisam stranački ni politički opredjeljen, ja sam samo mali čovijek na netu. |
|
|
|
sale car
|
elda1 je napisao/la: ›
Zainteresiran sam!
i koliko na dan "popušiš" te tekućine?...koliko je to isplativo u danjem konzumiranju, ako ne računamo početno ulaganje?
|
mjesečna potrošnja je 1 bočica od 30 ml za prosječnog pušača koji puši jednu kutiju cigareta dnevno
|
ma to što oni napišu... evo dva tjedna ima kako sam kupio tu bočicu od 30 ml potrošio sam tek jednu četvrtinu... tako da to traje i duže od mjesec dana... |
|
|
|
sale car
|
trauma_os je napisao/la: ›
De reci jel ti fale "prave" cigarete ? Ja inače kad sam nabrijana i živčana zapalim cigaru i sve bude super, zanima me jel bi i e-cigarete bile dostojna zamjena...
|
pa gledaj... dobra su zamjena... uopće te ne traži da zapališ "pravu" cigaretu... eto, u dva tjedna nisam nit ijednu zapalio... |
|
|
|
Zuljko
Ukupno postova: 37 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
elda1 je napisao/la: ›
Zainteresiran sam!
|
mjesečna potrošnja je 1 bočica od 30 ml za prosječnog pušača koji puši jednu kutiju cigareta dnevno
|
ma to što oni napišu... evo dva tjedna ima kako sam kupio tu bočicu od 30 ml potrošio sam tek jednu četvrtinu... tako da to traje i duže od mjesec dana...
|
koliko si pušio na dan pravih?
s te stranice:
" Dakle, jedno e-punjenje jednako je 6-7 običnih cigareta. Pušač će stoga potrošiti otprilike 3 e-punjenja dnevno ukoliko obično puši kutiju cigareta na dan. "
-a to punjenje je 6 kuna..izađe te isto kao prave..jedino što je zdravije..
ili su ovo neke drugačije što ti imaš? |
|
|
|
|
|
dexon
Ukupno postova: 10 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Evo samo da malo osvježim temu. Nabavila sam e-cig prije par dana i nisam još sasvim sigurna mogu li u potpunosti zamijeniti pravu cigaretu s njom. Ja sam kupila u Portanovi i cijena je cijelog paketa s jednom cigaretom oko 350 kn (uključujući i kapi). Uzela sam malo skuplji model - 900 mAh (oko 1,5 dan izdrži da se ne puni) i odlučila sam se na onaj nezgrapni model u koji staviš 1,8 mL tekućine i pušiš dok se ne potroši. Imaju i ljepše modele no u njih moraš ukapavati svako malo, a mislim da bi me to počelo nervirati nakon nekon vremena. Plusevi su to što ima raznih okusa i jačine nikotinskih kapi i stvarno uživaš (Red Bull je pre pre dobar) i što ne pušiš stalno, kao normalnu cigaretu. Minusi su to što mislim da malo muljaju s količinom te tekućine jer nema šanse da je 10 mL dovoljna zamjena za jednu šteku. Također jednom mjesečno se mijenja i taj nastavak u koji ide tekućina koji košta 60 kn i sad kontam da mi treba 30 mL tekućine mjesečno (10 mL je od 33-40 kn ovisno gdje kupiš) + taj nastavak i to izađe od 160-180 kn mjesečno i to je poprilična ušteda u odnosu na cigarete. Postoji i fora s tim kapima, one su mješavina propilen-glikola (PG) koji je više zaslužan za aromu i biljnog glikola (VG) koji daje više dima, odnosno pare. Ove u Portanovi imaju omjer PG:VG=70:30, a one u Štrosiki možeš birati hoćeš baš kapi isključivo na bazi PG-a ili VG-a. Nekako su mi više sjele ove isključivo na bazi VG-a jer je bliži osjećaj pravom pušenju pošto se više dimi, no kod njih su malo skuplje.
Polako mijenjam pravu cigaretu s ovom i stvarno mogu reći da više ne kašljem i ne hropćem kao od prave cigarete, plus nema mirisa, tj. smrada. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
naravno da će se naći netko i reći da su e cigarete opasne.
netko je bio jak odokon. volio bih da su stavili paralelnu studiju koliko obična cigareta guši pluća (premda svi pušači to dobro znaju )
|
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
|
|