Autor |
Poruka |
luka_os Ukupno postova: 122 Spol: Nebitno
|
fugaplast, dečki su fantastični |
|
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
ja kupio vrata kod ravlića, ne mesara i dobra su..bila su povoljna,kvalitetna su.. |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
mali od čače je napisao/la: ›
ja kupio vrata kod ravlića, ne mesara i dobra su..bila su povoljna,kvalitetna su..
|
Koji profil ? "VEKA" možda |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
simo031
|
ja kupio vrata kod ravlića, ne mesara i dobra su..bila su povoljna,kvalitetna su..
|
Koji profil ? "VEKA" možda |
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
e stvarno ti ne bih znao reći...vrata su 130 širine,s time da je 100 pomicna stijenka,njih otvaram jel, a 30 je fiksno..kad sam ja kupovao znam da su onda bile sa 4 komore,i imam dvije vodoravne "trake" punom visinom vrata,tu je kao plavkasto staklo..ak sam ti sta pomogao,super...jer stvarno ne znam sto je VEKA nešto slicno kao ovo,na taj princip
|
|
|
|
|
|
simo031
|
e stvarno ti ne bih znao reći...vrata su 130 širine,s time da je 100 pomicna stijenka,njih otvaram jel, a 30 je fiksno..kad sam ja kupovao znam da su onda bile sa 4 komore,i imam dvije vodoravne "trake" punom visinom vrata,tu je kao plavkasto staklo..ak sam ti sta pomogao,super...jer stvarno ne znam sto je VEKA nešto slicno kao ovo,na taj princip
|
Ma ništa bitno, čini mi se da Ravlić radi sa "Ivetom" zbog toga sam te pitao koji je profil |
|
|
|
|
nubiru
Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Kod koga ste kupili i kako ste zadovoljni stolarijom, izvršenim radovima prilikom ugradnje? |
|
|
|
|
|
anita16
Ukupno postova: 3 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
nubiru je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kod koga ste kupili i kako ste zadovoljni stolarijom, izvršenim radovima prilikom ugradnje?
|
Ja sam uzela prozore i vrata prošle godine u ovo doba i više sam nego zadovoljna. Računi za grijanje se skoro prepolovili.
Obišla sam desetak firmi i na kraju se odlučila za Termoplast u Divaltovoj ulici.
Ljudi su bili super korektni od prvog kontakta, preko rokova isporuke pa sve do ugradnje i zidarske obrade. Slobodno odite do njih i nećete požaliti.
Bit ća mi drago ako će moje iskustvo još nekome pomoći.
Pozdrav svima! |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
|
nisu li ova vrata malo nakrivo ugrađena...
no dobro...
nego...
ne mogu reći da sam imao dobra iskustva prilikom ugradnje odnosno nabave stolarije...
stolariju sam narucio od firme infra (barem se onda tako zvala)
no ispostavilo se da s obzirom da oni imaju previše posla...za njih je radila neka druga firma iz Iloka
al dobro...bez obzira tko god je radio....što se kvalitete profila i izrade tice...sve je napravljeno mogu reći vrhunsko
no...kad je trebalo ugraditi opet dolazi do problema
jer kad su napravili stolariju...opet su ovi iz infre bili prebukirani..pa je trebalo cekati ugradnju....
al kad sam im na lijep balkanski nacin objasnio neke stvari....plus kad sam im spomenuo svu rodbinu do 3 koljena...
onda su odjednom našli nekoga tko je to došao ugraditi... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
nubiru
Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Jel zna netko nešto o Trocal pvc stolariji? |
|
|
|
|
|
RUCO1
Ukupno postova: 31 Spol: Muško
|
Koliko je meni poznato, a i mnogi drugi su mi to potvrdili, Trocal spada u najniži razred pvc profila. Najbolje ti je da dobro pogledaš presjek profila i usporediš ga s drugima.
Pri tome obrati pažnju na dimenzije samog profila, ali i čeličnog ojačanja u njemu.
Pozdrav! |
|
|
|
|
|
RUCO1
Ukupno postova: 31 Spol: Muško
|
Najbolje ti je, ustvari, da tražiš ateste IGH kojim je ispitan cijeli prozor, što podrazumijeva toplinsku, zvučnu i vodopropusnost za cijeli, ispitani, prozor(ako ga uopće imaju) pa ga usporediš s drugim proizvođačima, a i preporuke rođaka i prijatelja dobro dođu. |
|
|
|
|
|
pvc stolarija Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Stara tema al mozda nekome i sad treba
Kvalitetni Njemacki sestokomorni profili Tisen .Koga interesira nek se javi prosledit cu mu cjenovnik .
Naravno nudi se i kolicinski popust . |
|
|
|
|
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
je li se što promijenilo na ovoj temi u međuvremenu?
planiram za mjesec ili dva mijenjati kompletnu vanjsku stolariju na kući i stavljati pvc, pa me zanimaju preporuke prije nego krenem na proštenje od vrata do vrata raznih firmi u gradu... |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
evo, da ne radim reklamu, štrosa preko puta konzuma. bile i neke akcije nedavno. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
|
|