Ako nije otvorena tema, evo ja ju otvaram pišite šta god vam padne na pamet u vezi ove biljke poželjno je staviti i linkove.Ja osobno uživam u marihuani od moje 19-20 godine ,a sada imam 33 osječam se odlično i normalno funkcioniram i obavljam sve svoje obaveze bez problema.
"When bad men combine, the good must associate; else they will fall one by one, an unpitied sacrifice in a contemptible struggle"
" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!"
"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."
"Važno je zvati se Mladen!"
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Ja već vidim priliku za dobar biznis kada se uskoro legalizira ta lijepa biljka. Treba samo pokupiti iskustvo od onog tipa što je nedavno uhvačen, a razvio je tak respektabilnu proizvodnju.
Biti će to isplativije od pšenice,šećerne repe i mlijeka zajedno, izvući ćemo zemlju iz krize izvozeći ekološki uzgojenu,visokokvalitetnu travu, a tek studij na poljop. faksu u Osijeku, pa Poljop. institut...ma di će nam biti kraj!!!? Pozapošljavati ćemo sve naše nezaposlene agronome,botaničare i slične kadrove u stvaranju što kvalitetnijeg kultivara. Jooj meni, a kad tek institut organizira dane polja marihuane...ma ne usudim se ni misliti,divota.
PEGY je napisao/la: ›
Ja već vidim priliku za dobar biznis kada se uskoro legalizira ta lijepa biljka. Treba samo pokupiti iskustvo od onog tipa što je nedavno uhvačen, a razvio je tak respektabilnu proizvodnju.
Biti će to isplativije od pšenice,šećerne repe i mlijeka zajedno, izvući ćemo zemlju iz krize izvozeći ekološki uzgojenu,visokokvalitetnu travu, a tek studij na poljop. faksu u Osijeku, pa Poljop. institut...ma di će nam biti kraj!!!? Pozapošljavati ćemo sve naše nezaposlene agronome,botaničare i slične kadrove u stvaranju što kvalitetnijeg kultivara. Jooj meni, a kad tek institut organizira dane polja marihuane...ma ne usudim se ni misliti,divota.
Red kuruze, red kanabisa, i nek neko kaže da se poljoprivreda ne isplati.
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
hyppolita je napisao/la: ›
..ALI U ZADNJE VRIJEM U GRADU I NIJE NAJBOLJA...
hmm...pa ne bi baš rekla
A ne znam... meni i nije neka.. može biti puno bolja, meni dim nije ako me lupi u glavu na umor i slićna sranja... tak mogu onda zapalit one mirisne štapiće jebeš mi
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ...