Autor |
Poruka |
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Zanima me zna li itko kada će u Osječka kina doći film 'Vrag nosi Pardu' sa Meryl Streep i Anne Hathaway, te u koliko sati će se prikazivati?
Unaprijed, hvala! |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
i mene zanima kada će u Osijeku zaživjeti art kino.
uvijek kažu - nagodinu. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Pa jel počeo taj film igrati u Zg? Ako je - onda uskoro. Dotle, imaš u emezzeti knjigu za kupit: paperback izdanje Algoritma, mislim. Kako su svi ti chick-lit hitovi popularni, ne bih se čudila da se i razgrabilo... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...danas počinje igrati u ZG kinima... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
anakonda je napisao/la: ›
...danas počinje igrati u ZG kinima...
|
da da. stoga već danas hitam pogledati ga.... |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...mislim da ću pričekati neko video izdanje, obzirom da mi se ne gledaju sve te ZG wannabe's kako se hihoću po kinu konačno sretne što kuže film... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Ženska_glava
|
definitivno neću u Zagreb, čekat ću onda još tjedan dana da dođe u Osijek... Hvala svima! |
|
|
|
paperje
|
pa evo ja pogledala. nije nešt! treba uzet u obzir da ja većinu glupih filmova volim, ali ovaj ću, vjerujem, već sljedeći tjedan zaboravit...
al tko voli... |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
Ženska_glava
|
Ja volim takve filmove, pa....
al čuj, svatko ima pravo na svoje mišljenje! |
|
|
|
paperje
|
naravno. ma nije to loš film. samo sam sigurna da o njemu neću pričati unucima. razbibriga, ništa više. možda sam ja previše i očekivala jer sam jedva došla do karte. cinestar smo zvali ujutro i već tada su sve projekcije bile rasprodane |
|
|
|
|
Ženska_glava
|
pa eto, to vam sve govori... da je dobar film! |
|
|
|
Klas
Ukupno postova: 46 Lokacija: 031 Spol: Muško
|
Film još nisam pogledao, ali knjigu toplo preporučam. Najveći ljetni hit Algoritma 2005. godine. Za ljubitelje laganog štiva, dinamičnog i pitkog teksta garantiram smijeh do suza. A ako nisu odstupali od književnog predloška, mogu se kladiti da je to pravi film za petak poslijepodne i ugodno društvo. |
|
|
|
|
|
|
|