Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Jedan zanimljiv clanak o fake torbicama i nakitu...
Koliko ste skloni kupovini markirane odjece i asesorajza (bljuv!)? Biste li radije kupili brandname predmet, ili noname jednake kvalitete i (slicnog) izgleda?
|
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jedan zanimljiv clanak o fake torbicama i nakitu...
Koliko ste skloni kupovini markirane odjece i asesorajza (bljuv!)? Biste li radije kupili brandname predmet, ili noname jednake kvalitete i (slicnog) izgleda?
|
Pa jasno, nemoguće je da jedan modni sraćak ima torbu od 100000kn koliko dođe nečiji auto, to može popušit samo naivna raja.
PS: a da su prioriteti pobrkani, to je istina.
Preporučam knjigu: Sanjin Frlan - Financijski preporod. (jako zanimljivo štivo)
Štivo u kojem piše ono što mi u biti i znamo, ali jednostavno je lijepo se podsjetit gdje griješimo.
Pozdrav. |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Pa meni je bitno kupit oriđiđi patike jer ih onda nosim duuugo, a ostalo mi manje bitno. A što se tiče asesorajza, nimalo mi bitno. Ima pametnijih načina za potrošit pare, ako ih već imaš. |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Kupim si ono što mi se svidi, iako 90% stvari kupujem u istoj trgovini.
nije mi toliko bitna marka koliko kvaliteta, a to što kupujem je kvalitetno. |
|
|
|
|
|
heaven_can_wait
Ukupno postova: 151 Spol: Žensko
|
Razlog nekupovanja brendiranih stvarčica (u ovom slučaju torbica), osim financijske prikraćenosti naravno, je taj što sve imaju ogromnu manu, nedostatak funkcionalnosti. Koja je svrha takvih torbica (osim dobivanja grča u podlaktici)? |
|
|
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
Citat: ›
I dok mlade Parižanke štede za ljetni put po Europi spavajući po hostelima, njihove hrvatske kolegice su u stanju cijelo ljeto raditi za jednu torbicu ili možda više lažnih, kao da je uopće bitno.
|
a za (neke) nase cure je ocito bitno da izgledaju pic-mic u svojoj selendri, nego "klosar" u Parizu, Amsterdamu, Berlinu...svejedno. |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
preporučam :"Deluxe" by Dana Thomas |
Zadnja promjena: PEGY; 23.01.2013. 21:03; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Kultura lažnjak-stvari neodvojiva je od siromašnijih društava koja obavezno moraju prikrivati svoje pravo imovno stanje. Ta roba, u pravilu, ne ide na razvijenijim tržištima. Jer tamo nemaju što prikrivati. Prerasli su to. |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Upravo danas mi stigla Chanel ogrlica, LV sat i dvije LV torbice |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|