Autor |
Poruka |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Dylan je napisao/la: ›
Evo, ja sam sada na Ubuntu, isključivo zato što sam morao rušiti Win7, a DEBIL kojemu sam posudio valjani dvd mi ga nikada nije vratio.
Da, D.A.
Nije to loše, taj Ubuntu, ali ipak su Windowsi za mene
|
Glupane, sad ti nikad neću vratit win7 |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
zeros je napisao/la: ›
Dylan je napisao/la: ›
Evo, ja sam sada na Ubuntu, isključivo zato što sam morao rušiti Win7, a DEBIL kojemu sam posudio valjani dvd mi ga nikada nije vratio.
Da, D.A.
Nije to loše, taj Ubuntu, ali ipak su Windowsi za mene
|
Glupane, sad ti nikad neću vratit win7
|
Onda ću vjerojatno zauvijek ostati na user friendly free source linuxu. IdiJote |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
root
|
|
|
|
root
|
|
|
|
root
|
|
|
|
root
|
|
|
|
root
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Calibre je jedna divna open-source aplikacija za upravljanje vašim čitačima digitalnih knjiga; stvar podržava sve moguće čitače, skoro sve formate (osim amazonovog, ali zato ionako postoji kindle mail usluga), a najljepša je fora mogućnost fetchanja novinskih vijesti i članaka preko RSS-a, 'recepte' za što je pisao neki momak od naše grane list (Darko Miletić).
http://calibre-ebook.com/ |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
root
|
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
" Povodom izlaska nove inačice jedne od najpopularnijih Linux distribucija u svijetu, Ubuntu 10.10. u srijedu, 27.10.2010., Računarska sekcija KSET-a, u suradnji s Hrvatskom udrugom Linux korisnika te Udrugom Ubuntu korisnika u Hrvatskoj organizira Linux InstallFest.
Posjetitelji će moći instalirati neku distribuciju Linux-a po svom izboru ili preporuci, razmijeniti iskustva, naučiti nešto novo i družiti se.
Okupljanje počinje u 11 sati u KSET-u, sa kratkim predavanjem na početku.
Nakon uvoda iskusni će korisnici Linux-a uz neformalno druženje pomoći novim i ne tako iskusnim korisnicima kod instalacije operacijskog sustava. Naravno, dobrodošli su korisnici svih otvorenih sustava i oni koji se tako osjećaju. Nije bitno jeste li guru sa 10-godišnjim iskustvom ili tek početnik, važno je dijeljenje.
Installfest je prilika za studente željne znanja o otvorenim tehnologijama da isprobaju otvorene i moderne operacijske sustave. Obično je to Linux, u skladu sa tradicijom ovog InstallFest-a, no nema ograničenja na određeni operacijski sustav. Jedini uvjet jest da je otvorenog koda." |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
root
|
|
|
|
root
|
DoudouLinux je nova distribucija namjenjena za našu djecu nešto više možete saznati
ovdje |
|
|
|
|
|
root
|
CUC 2010 - Panel rasprava - Fight Club 5 - Tema: Microsoft vs. Linux
klik
Prepucavanje do boli bolji je windows ne bolji je linux pogledajte i nasmijte se |
|
|
|
|
|
root
|
Linux spašava Windows OS ako je ovaj totalno ne upotrebljiv zbog virusa.Tada linux dolazi u pomoć kao pravi prijatelj i spašava cijelu situaciju. Sve više o toj priči možete pročitati ovdje |
|
|
|
|
|
|
|