Autor |
Poruka |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Mr. Seal
Ukupno postova: 107 Lokacija: DGO Spol: Muško
|
Ne pričam ti ja o tome Ti govoriš opet o "gotovom" proizvodu..
Isto tako je droga tu da se šmrče, a ne da se gleda u nju! (glup stav) |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Morao sam, jace je od mene. Nhf! |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Ako se ne varam ovu temu smo već dobrano prožvakali, gdje su sad ti postovi?
Ja sam napisala barem 4-5 postova, a nema nijednoga. |
|
|
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
always ready je napisao/la: ›
Ako se ne varam ovu temu smo već dobrano prožvakali, gdje su sad ti postovi?
Ja sam napisala barem 4-5 postova, a nema nijednoga.
|
istina, jedino ako je ista osoba postala s drugim nikom, zato mi se i ne da razglabat ponovno.. |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Autor(ica) je kreirala dvije teme. Sad su stopljene u jednu. ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mr. Seal je napisao/la: ›
govorio sam o sadržaju onom iznad mene.... hehehehe al i dalje bez obzira na "aromu" tog sadržaja, sam burek pojeo u slast
Isto tako je droga tu da se šmrče, a ne da se gleda u nju! (glup stav)
|
|
|
|
Mr. Seal
|
Ma ne govorim ni o aromi al oke, sve 5 |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Također, ono što je netko napisao, jedna je stvar kada meso jedu oni koji ga i pripremaju(od samog ubijanja životinje pa nadalje), a druga stvar kada ga jednu oni koji nikada nisu vidjeli proces pripreme.
|
Isto tako je droga tu da se šmrče, a ne da se gleda u nju! (glup stav)
|
ne vidim zašto bi morao biti upoznat s cijelim procesom proizvodnje bilo čega da bi koristio gotov proizvod! pa bilo to neko meso, auto, pivo, papir ili nešto deseto. |
|
|
|
|
|
Mr. Seal
|
Zato što kada bi bio upoznat s procesom, onda bi (možda) promjenio mišljenje. Sumnjam da bi baš promjenio mišljenje o autima kada bi znao kako se prave.
a budimo iskreni, svakodnevno imaš priliku vidjeti kako se prave auti, papiri, pivo na raznim Discovery-ima, ali nigdje nemaš prikaz proces pravljena mesa, počevši od "uzgoja" životinja preko klanja pa nadalje.. baš se pitam zašto |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
ali nigdje nemaš prikaz proces pravljena mesa, počevši od "uzgoja" životinja preko klanja pa nadalje.. baš se pitam zašto
|
Ja sam svojevremeno uzgajao piliće i mogu ti reći da tu baš i nema nekakve ekskluzive.
Osim što skuže da nešto ne valja (za vrijeme klanja) tek kada ih ostane 5-6 od ukupno stotinjak... Malo su spori. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Zato što kada bi bio upoznat s procesom, onda bi (možda) promjenio mišljenje. Sumnjam da bi baš promjenio mišljenje o autima kada bi znao kako se prave.
a budimo iskreni, svakodnevno imaš priliku vidjeti kako se prave auti, papiri, pivo na raznim Discovery-ima, ali nigdje nemaš prikaz proces pravljena mesa, počevši od "uzgoja" životinja preko klanja pa nadalje.. baš se pitam zašto
|
znam kako ide proces pravljnja mesnih delicija, i u jednom imaš pravo, ne sviđaju mi se neki dijelovi, no to mi ipak nije dovoljan razlog da odustanem od konačnog proizvoda.
btw, tebi se sviđa kako mali kinezi i vijetnamci šiju najkice po cijele dane za dolar dnevno? |
|
|
|
|
|
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
a budimo iskreni, svakodnevno imaš priliku vidjeti kako se prave auti, papiri, pivo na raznim Discovery-ima, ali nigdje nemaš prikaz proces pravljena mesa, počevši od "uzgoja" životinja preko klanja pa nadalje.. baš se pitam zašto
|
znam kako ide proces pravljnja mesnih delicija, i u jednom imaš pravo, ne sviđaju mi se neki dijelovi, no to mi ipak nije dovoljan razlog da odustanem od konačnog proizvoda.
btw, tebi se sviđa kako mali kinezi i vijetnamci šiju najkice po cijele dane za dolar dnevno?
|
to ti nije dovoljan razlog ili ne želiš da ti bude dovoljan razlog, jer je tako jednostavnije?
i normalno da se nikome ne sviđaaju načini na koje se iskorištavaju ljudi, al ljudi imaju glas i kolko tolko se mogu boriti za sebe i za svoja prava , i donositi odluke..a životinje to ne mogu... |
|
_________________ samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi, ljubav, pa zar i ljubav... |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
echoes je napisao/la: ›
i normalno da se nikome ne sviđaaju načini na koje se iskorištavaju ljudi, al ljudi imaju glas i kolko tolko se mogu boriti za sebe i za svoja prava , i donositi odluke..a životinje to ne mogu...
|
Zato ih i treba jesti dok konačno ne dignu svoj glas! Pasivnost se kažnjava, jebga. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Mr. Seal
|
Ti sad pričaš o sposobnosti samoobrane. Životinje to nemaju (hell yeah, mi imamo tenkove i projektile pa možemo i King Konga sjebat!)..
To sad ono, mi smo "viša" bića pa imamo pravo klati životinje i obžderavati se s njima u izobilju.
Znači, možemo onda i jesti djecu (treba ih što ranije dok su mali dok ne mogu dići ruku na nas!), da ne kažemo šta još možemo... |
|
|
|
|
|
|
|