Autor |
Poruka |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
U "Đermu" isto nije loše...klopa obilna , nije tako skupo, ambijent mi se posebno sviđa.. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Ovisno o rasporedu .
Vidi link: http://www.unikom.hr/
To je definitivno zdrava hrana, kontejneri su raspoređeni u prirodi |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
ninaa
Ukupno postova: 29 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Bendek mi je pravo otkriće nakon što više nije studentski restoran. Nedavno su starci imali godišnjicu pa smo išli tamo jer su se prije xy godina tamo i vjenčali i bilo je izvrsno, a pravo otkriće mi je njihova dostava, u zadnjih tjedan dana 3 puta sam naručivala od njih i zbilja je super...svaka čast bendekovci ) |
|
|
|
|
|
Aisha
Ukupno postova: 49 Lokacija: ljubičasta sobica Spol: Žensko
|
ekipa kakve su cijene u waldingeru?
otišli bi za proslavu diplome, obiteljski, nas 7, na neko mjesto di još nismo bili, al malo nas strah da ne bude sad da dođemo, sjednemo kad ono cijene milijun kuna |
|
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Mi smo bratovu diplomu proslavili u Bonusu uz odlične ćevape Doduše, bili su nešto lošiji nego prije pola godine (kada sam zadnji puta bila tamo), ali i dalje najbolji u gradu (barem meni) |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
Aisha@ cijene su normalne, sve štro trebaš je otići se dogovirti s šefom sale, ranije, da ćete doći organizirano i bla bla, urediš sva pitanja pa i cijene... ja sam prije par tjedana bila na proslavi vjenčanja i nisu ništa više tražili nego u drugim restoranima,a vrhunska usluga, od ambijenta, do hrane i svega |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
s obzirom da je u naslovu naglasak na klopu...mogu reći da sam sasvim dobru klopu...jeo u Mercatoru...u Pevecu...(dok je radio restoran)....to je što se tice onih niskobuđetnih restorana...
e sad ako hoceš spojiti vizualnu ugodu sa dobrom klopom...po meni je restoran Đeram sasvim dobar restoran.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Zna li netko radno vrijeme restorana Đeram ?
P.S. HITNO JE !! |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
tia Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
Ramska 16 (Bosutsko). telefon: (031) 492294 |
|
|
|
|
|
huricane-girl Ukupno postova: 23 Spol: Nebitno
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
lady_di Ukupno postova: 46 Spol: Nebitno
|
Kakve su cijene u Bischoffu? |
|
|
|
|
|
Crazy Man Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
lady_di je napisao/la: ›
Kakve su cijene u Bischoffu?
|
mene isto zanima... ako je netko voljan odgovorit... npr, večera za dvije osobe cca.. |
|
_________________ Blogeri | Facebook HR | You Tube Muzika |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ne znam zašto osječani zaobilaze restoran hotela osijek. ne bih rekao da je zbog krize, jer su neki drugi restorani tog cjenovnog ranga u osijeku i okolici više-manje posjećeni, ali su rijetki kvalitetom hrane i uslugom u rangu s njime.
uvjerio sam se u to i nekidan, kao i nekoliko puta dosad. svaki puta sam dobio odlično pripremljeno, ukusno jelo, radilo se o juhi, mesu, ribi, prilogu ili desertu. porcije su veličinom vrlo korektne (a ne smanjuju se i kad su neke akcije). konobari su pristojni, uslužni i profesionalni. sam restoran je neupadljivo uređen, ali s obzirom na pogled iz restorana, niti ne treba ništa što bi odvlačilo pažnju s tog glavnog aduta uređenja. cijene nisu bauk i value for money u ovom je slučaju neupitan! |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
lady_di je napisao/la: ›
Kakve su cijene u Bischoffu?
|
Gdje je to ?? Prvi puta čujem |