Autor |
Poruka |
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol: Nebitno
|
Čitate li novine?
Mislim one prave, papirnate.
Koje?
Što mislite o budućnosti tih novina, smanjuje li se navika čitanja...a prebacujemo se na elektronska izdanja?
(i nešto što me još zanima, čitate li novine od kraja ili početka...? ) |
|
|
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
Od kraja, nemam pojma zašto....
Pa pročitam kad naletim negdje gdje ih ima npr.negdje na kavi, ali da ću ih kupiti neću... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Kupit novine, nikako. Jedino ako se putuje negdje dalje pa u autu pročitat i u kafiću. |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Čitam štampani tisak, ali moram priznati vrlo rijetko. Što zbog žutila (bacanje novca na žutilo), a što i zbog dostupnosti informacija na internetu. Kad čitam štampani tisak, čitam ga odostraga, iako ni sam nisam siguran zašto, možda zbog "maturanata" na zadnjim stranicam "Glasa". |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Od početka, ali onako preletim, nekad ako me nešto zaintrigira onda to znam i temeljitije pročitati.
Ali rijetko kada uzimam date članke za ozbiljno pošto se večinom radi o poluinformacija...
Pa onda obično gledam slike i trač rubriku. |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
fear of the dark je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Od kraja, nemam pojma zašto....
|
lakse je okretati listove |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
papirnate više ne.
mrtvim drvećem jedino brišem nos i gujscu! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
A što se prodaje tiče dovoljno je da oglase kako se uz novine nešto poklanja kao što je bio slučaj s knjigama i da vidiš kako će se prodavati.... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Godišnja pretplata na Glas Slavonije, obavezno krećem odozada ( mislim da je razlog to što su mi crna kronika i osmrtnice zanimljivije od svega ostalog ). |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
imam pretplatu na sve modne časopise koji uz pretplatu daju i dobar poklon i uživam kada ih dobijem, izvalim se na MOJ kauč, uzmem kapucino i neki fini kolač i krenem listati -od početka. |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Čitam samo ako putujem negdje pa da skratim vrijeme, i npr preko ljeta kad sam radila na moru pa nije bilo TV-a ni interneta (!!!) onda čitam samo junk novine tipa Cosmopolitan, FHM, Klilk... I UVIJEK odozada... nemam pojma zašto... A inače... zašto kupiti novine kad ima sve na netu..a već plaćeno, heh.. |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Jutarnji i glas..
jutarnji zadnje vrijeme od kraja i preskočim početak..muka mi je više od analiza i statistika s predznakom - .
Glas od naprijed jer me samo osijek u njemu zanima.
Mislim da neće papir umrijeti..
Nema dana u kojem nisam 1-2 h na netu, preletim sve portale ali mi je opet največi gušt popit jutarnju kavu uz novine |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Zaboravio u prvom postu, pa naknadno dodajem, čitam Bug svaki broj, a njega čitam odnaprijed za razliku od dnevnog tiska. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
|
|