Autor |
Poruka |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Bolje grad u plamneu nego muškarac u muškarcu
Brutalan tekst, šta kažete? |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
Što se mene tiče ko voli nek izvoli...ali ne mora ih se mlatiti |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Humorističan i sarkastičan tekst. Mišljenja sam da svatko ima pravo raditi što god želi i s kime god želi u svoja četiri zida, da ih zbog toga ne treba diskriminirati, ali da te parade treba zabraniti zbog silnih ozlijeđenih policajaca (sad u Beogradu) koje nitko nije pitao žele li stati između bijesne rulje i "dečki u šarenom koji vole kuru" i "muškobanjastih frigidnih žena".
(edit: ne treba im dati djecu na posvajanje.) |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Ako izuzmemo utjecaj na populaciju na planetu, ljudi alternativne spolne orijentacije, sami po sebi ne nanose nikome zlo, i kao takve ih ne treba verbalno ili fizički progoniti i obilježavati. Međutim, definitivno iritira njihova mazohistička potreba za stalnim isticanjem toga kako su oni "drugačiji" na koje-kakvim javnim skupovima. Svi smo mi na neki način drugačiji od ljudi oko sebe, ali nemamo bolesnu potrebu da zbog toga organiziramo koje kakve skupove i to pokazujemo cijelom svijetu. Tko voli nek' izvoli. |
Zadnja promjena: simo031; 12.10.2010. 11:52; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
I ja sam za to da ne treba nikog ponižavati, ali poduhvat tome ravan je samoubojstvu. I nisam mogla vjerovati da je to poprimilo takve razmjere. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
. Međutim, definitivno iritira njihova mazohistička potreba za stalnim isticanjem toga kako su oni "drugačiji" na kojekakvim javnim skupovima. Svi smo mi na neki način drugačiji od ljudi oko sebe, ali nemamo bolesnu potrebu da zbog toga organiziramo koje kakve skupove i to pokazujemo cijelom svijetu. Tko voli nek' izvoli.
|
Slažem se s ovim..
Sasvim je jasno da će gay osobe dobiti sva prava u bliskoj budućnosti, doista ne vidim potrebu za ovakvim paradiranjima... |
|
|
|
|
|
-nella-
|
Poznajem hrpu ljudi koji bi napravili lom da bude parada u Osijeku, i nisu ti ljudi ograničeni ni protiv pedera jednostavno ih nervira to njihovo kurčenje, zašto mi svi moramo znati da oni vole kurčit, pa nek kurče kad vole, all neka ne trljaju to drugima na nos.
Pogotovo ako znaju da neće poušit kuru, nego batine, |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Ljudi ovo je balkan, ovdašnja populacija nikada neće biti liberlana, uvijek će se naći poneka " muškarčina " koja mrzi pedere i sve vezano uz njih. |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Hm, ljudi se opcenito previse bave tuđim zivotima. Ako zele paradirat, neka paradiraju. Ako ce se nalizavat po ulicama nek se nalizavaju. Ne nalizavaju mene i dok je tako, sve je ok. Nacelno sam liberalan i takva vrsta prosvjeda mi ne smeta, a ujedno mi nisu jasni veliki Hrvati, Srbi, Katolici i Pravoslavci koji se Bogom busaju o prsa, a u drugoj situaciji bacaju kamenje na sebi iste.
Bio sam u Beogradu za vikend i pojma nisam imao da se planira ikakva parada dok se nisam probudio u nedjelju i onakav krmeljav upalio TV i skuzio da ipak necu na kavu u centar. Dobio bih po njonji ni kriv ni duzan, a nemam sal duginih boja.
Cak i beograđani nemaju nista protiv, a vecina ekipe koja je radila sranja su iz nekih vukojebina i jedino sveto im je srpska radikalna stranka, Partizan ili Zvezda. Svakom pametnom je to dovoljno da zakljuci da se radi o tezim pajserima i stranackim satelitima, pogotovo sto je zapaljena zgrada liberalne stranke, koja s prosvjedom nema, ali bas nikakve veze.
Dakle neka ljudi rade sto zele, jer to i mogu, a na kraju krajeva i smiju. Meni je i dalje draza minđa.
Kako ja volim pomaziti, ljubiti, grliti i to sve natrag sa svojom boljom polovicom, tako vjerojatno to i oni zele, a da istog trenutka nebudu kamenovani. Zato prosvjedi!
3.5 milijuna ljudi! Mora biti budala, da ga jebes. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mene nervira kurčenje i naslikavanje katoličke crkve, pa još nisam kamenovao neku crkvu ili pretukao nekog svećenika.
možda nisam dovoljno proaktivan. |
Zadnja promjena: DonQuijote; 12.10.2010. 12:16; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
-nella- je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Poznajem hrpu ljudi koji bi napravili lom da bude parada u Osijeku, i nisu ti ljudi ograničeni ni protiv pedera jednostavno ih nervira to njihovo kurčenje, zašto mi svi moramo znati da oni vole kurčit, pa nek kurče kad vole, all neka ne trljaju to drugima na nos.
Pogotovo ako znaju da neće poušit kuru, nego batine,
|
muahahaha |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
evo ... zasto parade ... odgovor ste mogli pronaci da ste procitali uvodni tekst
Citat: ›
Istina, njihovo vas privlačenje pažnje može zasmetati i sasvim je legitimno zapitati se zašto bi netko izlazio na ulice i isticao nešto što je, u načelu, osobna stvar. No, u tom se pogledu ne razlikuju previše od navijača koji se nakon veće pobjede ili poraza razmile gradom, mlataraju šarenim šalovima i iskazuju ljubav klubu, svatovske povorke koja usporava promet i slavi brak, vatrenih domoljuba koji javno iskazuju ljubav prema drugim muškarcima, najčešće generalima i političarima ili procesije hodočasnika koji u kolonama bauljaju do raznoraznih svetišta i iskazuju ljubav bogu. Da, sve bi to trebalo biti osobno, ali ljudi vole paradirati kada u nešto zaista vjeruju.
|
svatko ima legitimno pravo da mu ta parada jednom godisnje zasmeta. ali nitko nema pravo nasiljem rjesavati svoje frustracije.
jednostavnije bi bilo tog dana, tih 3, 4 sata ne ici u centar grada.
i meni ponekada subotom kada legnem odspavati zasmetaju svatovske kolone koje su vrlo glasne ... pa ne uzmem palicu i ne razbijem glavu mladoj i mladozenji jer me nervira njihovo paradiranje i galama. |
|
|
|
|
|
-nella-
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mene nervira kurčenje i naslikavanje katoličke crkve, pa još nisam kamenovao neku crkvu ili pretukao nekog svećenika.
možda nisam dovoljno proaktivan.
|
Mene isto, nemaš pojma koliko. |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
muahahaha
|
baš muahahahahahahahha.
ja bi te tvoje prijatelje nazvao debilima,bez uvrede..kad pored toliko sranja u gradu odluče da im smeta baš gay parada
@Naravno, ne bi to bilo to bez komentara crkvenih pastira...odobravanje nasilja,hm..da dodam u svoj word dokument pod nazivom "paradoksi crkve" ..eto me na rednom broju 678. 2010,naravno...
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/zupnik-tako-treba-postupati-s-nakazama-homoseksualcima.html |
|
|
|
|
|
-nella-
|
Pročitala sam ja tekst, meni nije jasno zašto moraju paradiati, kad im je bolje da se ne zna za njihovu seksualnu orijentaciju, pogotovo s obzirom na stupanj tolerancije na balkanu. Ne kažem da treba njih mlatit, daleko od toga, meni ne smetaju ali parade mi smetaju jednostavno iz razloga što bi svaka skupina ljudi s nekim zajedničkim interesom po tom načelu trebala paradirati po gradovima da pokažu svima da su oni to i to. KOGA BRIGA.
I nemojte molim vas uspoređivati gay parade sa svatovima... Uostalom, i taj običaj paradiranja svatova polako izumire. |
|
|
|
|
|
|
|