Autor |
Poruka |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
123456 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
audiworld je napisao/la: ›
e jebiga sad.... kolko si puta skoro dobio batina zbog cure neke:-D jesi i to bilježio:-D
|
nisam, ali mogao bih početi bilježiti postove bez argumenata, konkretnih odgovora na temu i tlapljenja bez konkretnih primjera. hvala na ideji
|
Kažu: počisti prvo ispred svojih vrata.. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
josephine01 je napisao/la: ›
e jebiga sad.... kolko si puta skoro dobio batina zbog cure neke:-D jesi i to bilježio:-D
|
nisam, ali mogao bih početi bilježiti postove bez argumenata, konkretnih odgovora na temu i tlapljenja bez konkretnih primjera. hvala na ideji
|
Kažu: počisti prvo ispred svojih vrata..
|
zanimljivo ja sam sve napisano potkrijepio vlastitim iskustvom i konkretnim primjerima... nadam se da tvoja opaska ipak ima malo širi kontekst od osobnog animoziteta prema autoru ove teme |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
de majke ti,koji je tvoj argument?? plačipičkanje kako se puno voziš autom i onda jadan izbjegavaš gotovo sigurnu smrt jer te horda nesposobnih žena želi razljepit k'o palačinku... ti si po meni za neki rally |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
josephine01
|
josephine01 je napisao/la: ›
|
|
Kažu: počisti prvo ispred svojih vrata..
|
zanimljivo ja sam sve napisano potkrijepio vlastitim iskustvom i konkretnim primjerima... nadam se da tvoja opaska ipak ima malo širi kontekst od osobnog animoziteta prema autoru ove teme
|
Ja sam proširila tvoju izjavu o beskorisnim postovima i na druge teme. |
|
|
|
|
123456
|
de majke ti,koji je tvoj argument?? plačipičkanje kako se puno voziš autom i onda jadan izbjegavaš gotovo sigurnu smrt jer te horda nesposobnih žena želi razljepit k'o palačinku... ti si po meni za neki rally
|
kultura na prvom mjestu, naravno!
ne sjećam se da sam bio nepristojan u prijašnjim postovima za razliku od nekih kojima je bonton nekakvo jelo, a maniri prilog uz to... |
|
|
|
|
audiworld
|
kultura nije argument..... jesam te povrijedio ili doveo u neugodan položaj svojim prostotama tipa plačipičkanje? plačipičkanje je stanje uma u kojem čovjek misli da je ugrožen sa svih strana pa onda ,eto, mora kukat ,cmoljit itd... koji je tvoj argument? bar me 4 puta dnevno ubiju? |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
123456
|
kultura nije argument..... jesam te povrijedio ili doveo u neugodan položaj svojim prostotama tipa plačipičkanje? plačipičkanje je stanje uma u kojem čovjek misli da je ugrožen sa svih strana pa onda ,eto, mora kukat ,cmoljit itd... koji je tvoj argument? bar me 4 puta dnevno ubiju?
|
završio sam, sve argumentirao i objasnio i ne kvotam te više, s nekim ljudima zaista nema smisla održavati raspravu na nekom nivou |
|
|
|
|
audiworld
|
ako je tebi tako lakše... nemoj se previše bojati žena samoubojica.... kako da itko ima s tobom neku raspravu kad ti polaziš od: mene skoro 4, 5 puta na dan razljepe( parafraziram) .. i šta, sad mi tebi trebamo vjerovati? znači ti doživiš minimalno 1300n puta na godinu da te neko lupi?? nije problem onda u drugima..puno je to |
|
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Kako se samo drastično mjenjaju ove statistike u zadnjih godinu, dvije..
No..ovaj podatak mi je vrlo zanimljiv
"84 per cent of men – 77 per cent of women – have crashed their vehicle"
Postotak je gotovo identičan, a muškarci naprave za čak 65% više kilometara od žena..
To je već dosta relanija slika...
Djelomično se slažem da je bezpredmetno govoriti o potencijalnim nesrećama, ALI kada se xy puta nađeš u takvoj situaciji, kada ti nekoliko prijatelja motorista skoro izgube živote jer im je žena oduzela prednost ili skrenila na njih, kad na youtubeu imaš desetke tisuća videa s ovom tematikom, mislim da bi se ipak trebalo raspravljati i o potencijalnim nesrećama. |
|
|
|
|
|
josephine01
|
Boost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Postotak je gotovo identičan, a muškarci naprave za čak 65% više kilometara od žena..
Djelomično se slažem da je bezpredmetno govoriti o potencijalnim nesrećama, ALI kada se xy puta nađeš u takvoj situaciji, kada ti nekoliko prijatelja motorista skoro izgube živote jer im je žena oduzela prednost ili skrenila na njih, kad na youtubeu imaš desetke tisuća videa s ovom tematikom, mislim da bi se ipak trebalo raspravljati i o potencijalnim nesrećama.
|
Nisam kompetentna za donošenje zaključka tko je gori tj. bolji vozač, ali znam da su muškarci bolji u prostornom predočavanju. Prema tome, ne treba se čuditi ako je ovo što govorite istina. Mene i dalje zanima, što sad s tim našim zaključkom? |
|
|
|
|
123456
|
Boost je napisao/la: ›
Djelomično se slažem da je bezpredmetno govoriti o potencijalnim nesrećama, ALI kada se xy puta nađeš u takvoj situaciji, kada ti nekoliko prijatelja motorista skoro izgube živote jer im je žena oduzela prednost ili skrenila na njih, kad na youtubeu imaš desetke tisuća videa s ovom tematikom, mislim da bi se ipak trebalo raspravljati i o potencijalnim nesrećama.
|
ne kolega forumaš, problem je u tebi, kako ne shvaćaš iz argumenata drugih forumaša? pa to se događa očito samo tebi i meni |
|
|
|
|
audiworld
|
ja mislim da se to događa samo tebi... rekao sam ti-stanje. plačipičkanje.. drugi ljudi se nađu u opasnoj situaciji, al ti si rekorder..4 puta na dan, cca 1300.1400 puta na godinu..tako da...to se samo tebi događa |
|
|
|
|
123456
|
de, pa nisam tebe kvotao, ne uzbuđuj se |
|
|
|
|
audiworld
|
ahaa.... joj sorry... drugi put ću te pitati smijem li nešto napisati...........not! ma uglavnom.... kad vidiš tako neku ženu trubi joj, psuj, pljuni ju... a sad će tebe neka žena zaj*****t... te žene, ne znaju gdje im je mjesto.. |
|
|
|
|
123456
|
ahaa.... joj sorry... drugi put ću te pitati smijem li nešto napisati...........not! ma uglavnom.... kad vidiš tako neku ženu trubi joj, psuj, pljuni ju... a sad će tebe neka žena zaj*****t... te žene, ne znaju gdje im je mjesto..
|
to je tvoj način komunikacije i ophođenja, nije moj
inače, samo sam ti želio reći da sam se obratio drugom forumašu, a da ti odgovoraš za njega.... bože sačuvaj da bih i poželio nekome braniti išta na ovom forumu... easy my friend |
|
|
|
|
|
|