Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
jesam! ideš u C grupu! tak da znaš! |
|
|
|
|
|
GPPovac Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jesam! ideš u C grupu! tak da znaš!
|
Jel i ja? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pa tko će znati ako ne ja? |
|
|
|
|
|
|
pa tko će znati ako ne ja?
|
Bolje biti C, nego lizati bulju za A |
|
|
|
|
|
|
iz tvojih usta u Božje uši! |
|
|
|
|
|
|
gepepeovac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sebi , čim je došao je podignuo plaću sa 12000 (koliko su imali svi prije njega ) na 20000. Normalno takve stvari se ne znaju. Hvala ti bože na internetu da razbijemo medijsku blokadu.
|
nisi ti GPPovac, ti si prijatelju moj obična lažovčina..teško je nekome dokazati da laže, pogotovo ako nije u cijeloj priči ali tebi mogu dokazati da lažeš..kažeš da je čim je došao sebi podigao plaću sa 12000 na 20000..e sad lažove, objasni kako to da je Medić došao u ljeto 2009. na mjesto direktora a u 3. mjesecu 2010. u jednom članku spominje da mu je plaća 11700???? objasni? dakle, ti tvrdiš da je Medić čim je došao u firmu sebi podigao plaću na 20 000 kuna a on u 3. mjesecu 2010. kaže da mu je plaća 11 700! toliko o tebi i tvojim lažima... |
|
|
|
|
|
Gunđ Ukupno postova: 6 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Osječanin je napisao/la: ›
ti znaš da je on njemu psovao!? blamage
|
Eto, neki su to potvrdili i dodali još nekoliko detalja.
Miško, nisi ti ni prvi ni zadnji koji se regao na ovaj forum da bi blatio Medića. Ili si jedan od onih neradnika i kojekakvih zgubidana u GPP-u kojima nikako ne odgovara čovjek koji pokušava uvesti red u taj GPP?
|
Nisam se regao na forum da bih platio Medića. Ne radim u GPP-u. Nisam član nijedne stranke niti pišem za račun bilo koje stranke i/ili interesne skupine. Čak osobne ne poznajem tog Medića, pa i osobne konotacije padaju u vodu.
Moje prijateljstvo s GPP-om seže još u 1980. godinu (dobro si pročitao, prije 30 godina) kada sam bio dijete i kada su mi radnici tadašnjeg Autotramvaja jednom akcijom jako pomogli. Od tada sve djelatnike GPP-a doživljam kao prijatelje premda danas gotovo nikoga ne poznajem, a vjerujem da su svi radnici iz onoga vremena već otišli u mirovinu. (Poznajem svega ovih svojih nekoliko insajdera, no, Osijek je dovoljno malen grad da svatko može poznavati nekoga iz GPP-a i dobiti informacije iz prve ruke).
Ovo moje pisanje ne spada u domenu političke kaljuže tj. lokalnog, političkog i kokošarskog folklora, koliko god tebi odgovaralo da ga takvim prikažeš.
"Riječ je o predradniku u radionici koji iza sebe već ima popriličnu povijest nasilničkog ponašanja.."Dakle sa jedne strane imamo čovjeka za kojeg se čuju samo riječi hvale a sa druge "jadnog malog radnika", šefića u nekakvoj radionici kome jedan Medić zabranjuje da on puši!! Zamislite samo! Tko je taj Medić da njemu zabranjuje pušenje gdje on hoće?!! U najmanju ruku si malo pomiješao likove u toj priči. Ako netko "jebe majke" od te dvojice onda to sigurno nije Medić!
|
Bi li me mogao uputiti gdje se mogu pročitati te riječi hvale o Mediću. Dakako, potpisane relevantnim imenima. "Šefić u nekakvoj radionici" ne postaješ jer te nekakva politička opcija postavi na to mjesto. Da je taj čovjek imao popriličnu povijest nasilničkog ponašanja, već bi bio davno dobio otkaz, a sigurno ne bi postao "šefić u nekakvoj radionici". |
|
|
|
|
|
|
sebi , čim je došao je podignuo plaću sa 12000 (koliko su imali svi prije njega ) na 20000. Normalno takve stvari se ne znaju. Hvala ti bože na internetu da razbijemo medijsku blokadu.
|
nisi ti GPPovac, ti si prijatelju moj obična lažovčina..teško je nekome dokazati da laže, pogotovo ako nije u cijeloj priči ali tebi mogu dokazati da lažeš..kažeš da je čim je došao sebi podigao plaću sa 12000 na 20000..e sad lažove, objasni kako to da je Medić došao u ljeto 2009. na mjesto direktora a u 3. mjesecu 2010. u jednom članku spominje da mu je plaća 11700???? objasni? dakle, ti tvrdiš da je Medić čim je došao u firmu sebi podigao plaću na 20 000 kuna a on u 3. mjesecu 2010. kaže da mu je plaća 11 700! toliko o tebi i tvojim lažima...
|
da možda on ne laže? |
|
|
|
|
|
|
ako ti nije jasno kako se postaje šefić u GPPu pročitaj malo komentare ljudi koji su već pisali o GPPu a rade u njemu..koliko se u 4 godine HSP ekipe zaposlilo braće, rođaka, šogora, kumova i ostalih, kako se ta ekipa ponašala sa ostalima u GPPu, kako su se izmišljala radna mjesta i za to se uzimale masne plaće, kako su se fiktivno zapošljavali ljudi koje nitko živ nije vidio ali su uredno bili na platnom spisku, kako je pola firme bilo na bolovanju a GPP za to plaćao milione kuna, itd. ima toga koliko hoćeš..samo malo potraži |
|
|
|
|
|
|
GPPovac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
nisi ti GPPovac, ti si prijatelju moj obična lažovčina..teško je nekome dokazati da laže, pogotovo ako nije u cijeloj priči ali tebi mogu dokazati da lažeš..kažeš da je čim je došao sebi podigao plaću sa 12000 na 20000..e sad lažove, objasni kako to da je Medić došao u ljeto 2009. na mjesto direktora a u 3. mjesecu 2010. u jednom članku spominje da mu je plaća 11700???? objasni? dakle, ti tvrdiš da je Medić čim je došao u firmu sebi podigao plaću na 20 000 kuna a on u 3. mjesecu 2010. kaže da mu je plaća 11 700! toliko o tebi i tvojim lažima...
|
da možda on ne laže?
|
zašto bi on lagao? nitko ga nije pitao za plaću nego je to sam spomenuo usput..zašto bi lagao za nešto što ga nitko nije pitao a vrlo lako se provjeri i uhvati ga se u laži ako je lagao.. |
|
|
|
|
|
|
ako ti nije jasno kako se postaje šefić u GPPu pročitaj malo komentare ljudi koji su već pisali o GPPu a rade u njemu..koliko se u 4 godine HSP ekipe zaposlilo braće, rođaka, šogora, kumova i ostalih, kako se ta ekipa ponašala sa ostalima u GPPu, kako su se izmišljala radna mjesta i za to se uzimale masne plaće, kako su se fiktivno zapošljavali ljudi koje nitko živ nije vidio ali su uredno bili na platnom spisku, kako je pola firme bilo na bolovanju a GPP za to plaćao milione kuna, itd. ima toga koliko hoćeš..samo malo potraži
|
Ovaj gospodin je bio kako kažeš "šefić" u GPP-u puno prije Medića, Markovića pa i još nekih direktora koji su se promijenili. |
|
|
|
|
|
|
da i?
od svega što sam napisao a činjenice su tvoj jedini komentar je kako se dotični gospodin puno prije zaposlio? smiješno... |
|
|
|
|
|
|
Nije li tvoja smjena do ponoći, vrijeme je za Letećeg mungosa? Posebno je zanimljivo kad se vas dvojica međusobno upustite u raspravu. Tandem kao Medeni i J.P. |
|
|
|
|
|
|
|