Autor |
Poruka |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Kao što naslov govori jel zna neko gdje ima za kupiti veeeelika šalica za kavu?
neštoo kao ova na fotki, sam da stane cca pol litre kave i više |
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Interspar je imao mug-ove od pola litre barem donedavno, ne znam kakva je situacija sad. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Imaš one kaljiće za cvijeće u obliku šalice pa samo promjeni njihovu svrhu i pij iz toga |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
pij iz krigle... |
|
|
|
saba
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
imaš tih kotlića u konzumu ja seb kupio. nikad popt kavu iz tog a poslje lud cijeli dan |
|
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Kao što je netko rekao - u Intersparu... Naći ćeš je pod nazivom "Šalica za juhu" XD Imam takvu |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
saba
|
jel imaju ručku ili ? |
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ima, ima... I nije ona duboka, već jaaako slična ovoj na slici koju si stavio |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
|
|