Autor |
Poruka |
Hrska Ukupno postova: 51 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ajde ako mi itko može pomoći i uputiti me u trgovinu gdje bih mogao naći one male glazbene "kutijice" sa onim malim limovima, koju kad vrtite onaj točkić s zubićima ti isti zubići okidaju limove i neka melodija svira kako vrtite... tražio sam u pothodniku u gift shopovima, ali nemaju. Jedna me teta poslala u muzej da potražim tamo, a ja sad ne smijem napisat gdje sam ja nju poslao... tko mi pomogne da nabavim, platim kavu (i kolu) |
Opis: |
|
Veličina: |
29.8 KB |
Pogledano: |
125 put(a) |
|
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Ne zove li se to vergl?
Ja sam ga dobila s mora (jer ga u Osijeku nisam našla). Na njemu je dio pjesme The sound of silence. Minijaturan je, pa je na njemu samo dio pjesme, pa sam u stalnoj potrazi za većim. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Teta ti je dobro rekla. Ovo nećeš naći u gift shopovima (barem ne u Osijeku). Pokušaj u antikvarijatu ili na sajmu antikviteta... |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
josephine01 je napisao/la: ›
Ne zove li se to vergl?
Ja sam ga dobila s mora (jer ga u Osijeku nisam našla). Na njemu je dio pjesme The sound of silence. Minijaturan je, pa je na njemu samo dio pjesme, pa sam u stalnoj potrazi za većim.
|
Da, toga na moru ima jako puno i raznoraznih melodija. Sjećam se da je cijena bila 50 kn. Ovdje to nisam vidjela...šteta, a baš je fora. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Sir William Ukupno postova: 360 Spol: Muško
|
to da bravo! i meni treba, ali sam zaboravio.. xD hajde ljudi, skontajte gdje ima.. |
|
_________________ Sir William |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
tako što je bilo ovog ljeta na moru na onom raznim kirbajskim štandovima |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
e ja znam da ima u belvedereu i ŠENBRUNU:-D u beču i da košta 2.5 ojra:-D probaj ebay |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
dadida Ukupno postova: 89 Spol: Nebitno
|
Sir William je napisao/la: ›
to da bravo! i meni treba, ali sam zaboravio.. xD hajde ljudi, skontajte gdje ima..
|
Ima kod Janjevaca u Konjščinskoj.Dubrava,Zagreb. |
|
|
|
|
|
|
|