exHOP3on je napisao/la: ›
nije istina da nijedan obdareniji ne može trpat do kraja, možda ak ima većeg od 25 bez glave, treba samo nać rupu po mjeri, et jednom sam uspio tak metnut i bilo je dobro, mal poškakljao želudac al ak se ide polako može se to i razradit...
nije istina da nijedan obdareniji ne može trpat do kraja, možda ak ima većeg od 25 bez glave, treba samo nać rupu po mjeri, et jednom sam uspio tak metnut i bilo je dobro, mal poškakljao želudac al ak se ide polako može se to i razradit...
mali a tehničar? i da je doktor znanosti, jbg MALI je...
pa ti iz mirkovaca pišaš u osijek koliki ti je..je bo teeee
Ti si izgleda nekoj kravi trpo
evo ti 10 kikaca
Fala fala
o bemti, lijep poklopac, šta 10 evo ti 100!
@mali od čače, Mirkovci su vezani za jednu davnu temu i forumašicu ovdje
Zadnja promjena: exHOP3on; 12.11.2011. 0:30; ukupno mijenjano 1 put.
Ti si izgleda nekoj kravi trpo
evo ti 10 kikaca
Fala fala
o bemti, lijep poklopac, šta 10 evo ti 100!
no sad ozbiljno, bila je mal starija od mene pa si mislim da to možda dođe tak s godinama il možda stažom (nije da ih je imala puno neg i tih par se ne bi našli u ovoj temi)
@mali od čače, Mirkovci su vezani za jednu davnu temu i forumašicu ovdje
Ma kakvi...evo ja ću tebi dat 100 na konto veličine tvog spolovila!
rori 1 je napisao/la (Pogledaj post): ›
Hm ovdje je napisana čitava nauka o malom penisu.Mali penis je mali i to nikakava tehnika nemože nažalost promijeniti.Žene ukoliko vole svog partnera uglavnom šute i glume da su zadovoljne ali u principu to nije istina.Stoga džaba tehnike ako nema dovoljno alata.