Autor |
Poruka |
doris_os_94 Ukupno postova: 9 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
naravno, evo i razumnih ljudi.. ..
.vikend u o2...svaki ...to pre...a ljeti vani, uživancija.. |
|
|
|
|
|
OpenFire7 Ukupno postova: 1 Lokacija: Sarajevo Spol: Muško
|
Nemam neko posebno mjesto gdje volim izlaziti, ali to nisu kafane i nocni klubovi. Najvise volim izaci sa drustvom negdje na kafu, na neko najobicnije mjesto - jer nam to ne igra nikakvu ulogu, nije nam bitno. |
|
_________________ besplatne vip igrice barbi igre |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
izlazim na groblja gdje prevrćem stećke pod utjecajem alkohola i opijata kojekakvih. najbolji izlazak u grad mi je kad se kod kolege naločemo domaće rakije, poližemo paklo elezdea i odemo na groblje, isprepadamo se pa se vratimo nazad i pijemo vodu dok ne dođemo sebi. kad dođemo sebi opet se nalijemo rakije i navučemo spida i odemo na cajke, tamo se potučemo pa se nazad vratimo kod lege. tu već bude oko 10 naveče. onda se nalijemo rakije i zapalimo DŽOJNT. sve lepo znaš kako. pa se vratimo na groblje i pijemo rakiju na groblju jer diš dalje pit rakiju ak ne na groblju. |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
izlazim na ulicu |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ne izlazim prečesto, a kada izlazim najčešće je to u Big Ben... eventualno Top, Teatar, Bastion... ali Big Ben dobrano vodi (možda je tome razlog Tomislav ) |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
u zadnje vrijeme ne izlazim često jer je grad propao, kad izađem, odem u kesten, sound, nekad tufnu i to je uglavnom to u Osijeku.. počeo sam skupljati novce i rađe jednom mjesečno otići kod nekog prijatelja u drugom gradu na vikend nego u ovom šrotu biti.. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
Sir William Ukupno postova: 360 Spol: Muško
|
prije ex ili mini, sada dan i noć ili el pan.. |
|
_________________ Sir William |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
FunkyLady je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne izlazim prečesto, a kada izlazim najčešće je to u Big Ben... eventualno Top, Teatar, Bastion... ali Big Ben dobrano vodi (možda je tome razlog Tomislav )
|
Jučer bila tamo na cugi... Konobar vidno nadrogiraan... Žalosno kakvi ljudi rade, kraj ovoliko nezaposlenih. |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
znam nekada izaci u dvorište...al samo kad je izrazito lijepo vrijeme.....jer moram paziti na svoj nadasve osjetljiv ten....pri tom moram napomenuti kako mi je dvorište puno raznih stabala...koje nadasve ublažuju prodiranje suncevih zraka.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
-nella- je napisao/la ( Pogledaj post): ›
FunkyLady je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne izlazim prečesto, a kada izlazim najčešće je to u Big Ben... eventualno Top, Teatar, Bastion... ali Big Ben dobrano vodi (možda je tome razlog Tomislav )
|
Jučer bila tamo na cugi... Konobar vidno nadrogiraan... Žalosno kakvi ljudi rade, kraj ovoliko nezaposlenih.
|
Jao, ja sam se jučer tamo žešće naživcirala. Legica i ja otišle na pivo i čekale 5-10 min, a konobara nema. Kada se konačno vratio samo je nabrzaka pogledao kaf (u kojem je sjedilo dosta neposluženih gostiju) te otišao van. Naravno da smo se pokupile i otišle drugdje, konkretu u Swan, koji mi je btw. postao odlično mjesto za otići na cugu |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
izalzim na benzu |
|
|
|
|
|
RunnerZZ Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno