Autor |
Poruka |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
zašto mijenjati konja koji pobjeđuje? |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Upravo tako Pegy... |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
dok te ne sjebu, a slucajno (ili mozda ne) znam podosta ljudi koji su imali problema s njima, a jos i ktomu da znam nekoliko ljudi koji tamo rade i otprlike znam sta se dogada iza onog pulta |
|
|
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dok te ne sjebu, a slucajno (ili mozda ne) znam podosta ljudi koji su imali problema s njima, a jos i ktomu da znam nekoliko ljudi koji tamo rade i otprlike znam sta se dogada iza onog pulta
|
Istina.... T-šljam....... još gori od njih su vipovci......no svatko ima pravo na izbor......ja osobno s njima toliko sranja da mi ne pada na pamet vratiti se....to bi stvarno moralo biti silom prilika... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Da se nadovežem na @fear of the dark - vipovci jesu govna, s njima više nikad ništa! |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Tele 2 majka |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
agree |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dok te ne sjebu, a slucajno (ili mozda ne) znam podosta ljudi koji su imali problema s njima, a jos i ktomu da znam nekoliko ljudi koji tamo rade i otprlike znam sta se dogada iza onog pulta
|
ja nisam na t-comu ali ću ih ovom prilikom braniti...prošao sam sve žive operatere, kako na mobu tako i na netu..i mogu reći da su oni mila majka što se tiče kvalitete i podrške. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
'U znak isprike, svim našim korisnicima omogućit ćemo 2 dana besplatnih razgovora u Hrvatskoj prema svim mrežama'', stoji u priopćenju T-Mobilea, u kojem se dodaje kako će korisnike SMS-om obavijestiti o početku besplatnih razgovora.
Meni stigla ta poruka prije koji dan, ali još ništa o početku korištenja. Nadam se da će uskoro. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
PsychoSoldier je napisao/la: ›
BJEZITE SVI IZ T-COMA/MOBILE-a!!!!!!!!!!!!!!!!
to su đubrad prevarantska
meni nije jasno kako ljudi i dalje mogu biti njihovi korisnici a ovi ih jebu u zdrav mozak. kad god sam usao tamo, bar 2-3 osobe je imalo neke prituzbe, a i sam sam imao losa iskustva.
|
glupost. t-com je poznat po najkvalitetnijoj internet usluzti.
sto se tice mobitela nije kriv t-mobile nego nokia siemens network jer su napravili gresku dok su nadogradjivali nesto.. tako je t mobile popusio 4 miliuna eura + ostale posljedice ..a vip je prije 2 godine imao isti problem.. samo su darovali korisnicima 1 dan bespla, a t mobile ce 2 dana. |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mozda jer t mobile nije radio 2 dana a vip jedan heh |
|
|
|
|
|
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol: Nebitno
|
Jel itko osim poruke da će dobit besplatne pozive, dobio i poruku o početku tog veselja? |
|
_________________ Colorless green ideas sleep furiously. |
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Evo ja upravo danas da sutra i prekosutra imam bespla pozive |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
Sleepwalker je napisao/la: ›
Jel itko osim poruke da će dobit besplatne pozive, dobio i poruku o početku tog veselja?
|
da i da |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
|
|