Autor |
Poruka |
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
latino_lovericaa je napisao/la: ›
samo ti zajebavaj
|
pa...? |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
latino_lovericaa Ukupno postova: 26 Spol: Nebitno
|
ma kakvi, prije ćeš dobit Zahtjev za brak,... hehehehheheehehehehehe,... |
|
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
ma kakvi, prije ćeš dobit Zahtjev za brak,... hehehehheheehehehehehe,...
|
i brak ti može otvoriti put ka nekom poslu - bilo u državnoj firmi ili za sudoperom (ovisno o preferencijama, jel) |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
|
a jesi šašav ...ajde pozdravljam te sad .... laku noć, i ružne snove |
|
|
|
|
|
S@ky c@r
Ukupno postova: 178 Lokacija: Na pola puta Spol: Muško
|
fala Bogu ja se ne ubrajam u tu skupinu, imam sve ono što mi treba... a slažem se s tobom, ima takvih ljudi,.. a neki opet prerano odrastu pa se sjebu totalno.. sve u svemu, živim u skladu sa svojim godinama još mi samo posao fali, i to se nadam da ću u sezoni naći s obzirom na moje radno iskustvo ,..
|
nažalost, fali ti ona "najmanja" karika... posao... kao i većini nas... -.- |
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
ma kakav fejs bokte |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Ma zašto ste svi protiv fejsa? Dobro i ja sam protiv cjednevnog visenja na fejsu i lajkanja i dječjih gluposti, ali ima to i korisne strane, npr ja se preko fejsa čujem sa sestričnama i bratićima koji ne žive u RH pa je to odličan način bespla komunikacije. Nije sve loše. Zašto ne imati fejs da bi se komuniciralo s dalekim ljudima? Kao forumi su puno bolji... |
|
|
|
|
|
S@ky c@r
Ukupno postova: 178 Lokacija: Na pola puta Spol: Muško
|
-nella- je napisao/la: ›
Ma zašto ste svi protiv fejsa? Dobro i ja sam protiv cjednevnog visenja na fejsu i lajkanja i dječjih gluposti, ali ima to i korisne strane, npr
|
BOCKANJEEEEEE!!!! XD XD |
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ino fejs, nemam vise... dopizdila mi strasna preseravanja ljudi na njemu i licemjerje...
zao mi je jedino sto sad nisam u kontaktu s nekim ljudima koji nisu iz os
a i jedina pozitivna stvar je da mozes lakse doci do informcija vezanja za faks ovo ono (jelte ono sto je i bila prvotna ideja fejsbuka heh) |
|
|
|
|
|
|
S@ki he he, bockanje fuuuuuuuj,...
-nella- slažem se u potpunost s tobom, facebook je puno jeftiniji način komunikacije s ljudima koje ne viđaš i sa nekima koje nisi čuo godinama,.. a odavno više nisu u tvome mjestu
Psycho- da, da nažalost neki i pretjeruju , jbg ja bi radije obrisala ne potrebne osobe nego facebook ..
ajde, mogu shvatiti i one koji ga nemaju... ne volimo svi isto... |
|
|
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
he he he, dobri ste-.-- a pošto je face toliko popularan, da netko ima i po 4000 prijatelja he he. .. ja fala Bogu nemam toliko jer su mi nepotrebni,...
|
Ako nemaš bar 4000 frendova nisi društvena osoba aha |
|
|
|
|
|
-nella-
|
S@ky c@r je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma zašto ste svi protiv fejsa? Dobro i ja sam protiv cjednevnog visenja na fejsu i lajkanja i dječjih gluposti, ali ima to i korisne strane, npr
|
BOCKANJEEEEEE!!!! XD XD
|
Što volim kad mi se izvlači iz konteksta. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Ma zašto ste svi protiv fejsa? Dobro i ja sam protiv cjednevnog visenja na fejsu i lajkanja i dječjih gluposti, ali ima to i korisne strane, npr ja se preko fejsa čujem sa sestričnama i bratićima koji ne žive u RH pa je to odličan način bespla komunikacije. Nije sve loše. Zašto ne imati fejs da bi se komuniciralo s dalekim ljudima? Kao forumi su puno bolji...
|
Ako imate kamere, Skype je puno prikladniji. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
-nella-
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma zašto ste svi protiv fejsa? Dobro i ja sam protiv cjednevnog visenja na fejsu i lajkanja i dječjih gluposti, ali ima to i korisne strane, npr ja se preko fejsa čujem sa sestričnama i bratićima koji ne žive u RH pa je to odličan način bespla komunikacije. Nije sve loše. Zašto ne imati fejs da bi se komuniciralo s dalekim ljudima? Kao forumi su puno bolji...
|
Ako imate kamere, Skype je puno prikladniji.
|
Je, ako smo u istoj vremenskoj zoni. I u isto vrijeme na internetu. Onda je baš prikladno. |
|
|
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
pa da, ni netrebaju vam kamere ako se ocete samo cut hh.
al da fejs zamjenjuje skajp to je presmjesno hh.
Citat: ›
Skype je poznati instant messaging program, tj. program za brzo internetsko dopisivanje. Preko njega je moguće komunicirati pisanim porukama, internetskim pozivima i telefonskim pozivima. Također, moguće je pokretati i video pozive. Moguća je i razmjena podataka (datoteka), slanje kontakata, slanje novca na račun, mijenjanje izgleda prozora, mijenjanje slike za prikaz, mijenjanje zvukova i još mnogo toga.
|
i onda fejs sluzi da se cujemo sa osobama koje nisu iz rh a svasta
koliko sam ja skuzio po osobama koje me okruzuju, fejs je tu da se gubi vrijeme, da se cita hrpa gluposti koje vas uopce nezanimaju,... |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
|
|