Autor |
Poruka |
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
Dakle.......
ubi me ovo turobno vrijeme.......
pa mi napamet palo nešto iz školskih dana.....
sjećate li se spomenara i leksikona?????
uhvatila me nostalgija....ali nemogu naći nijedan....tko zna gdje su negdje na tavanu...u podrumu......
kad bi se sad našao tek jedan mislim da bi se dobro nasmijali.....
pogotovo na one pjesmice i slično...
meni trenutno jedna pada na pamet:
ja sam mali vrag koji piše odostrag
ti se sjeti malog vraga
koji piše odostraga....
e to su bili dani
pa eto ako se sjećate koječega samo dajte |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Sjećam se, o da. I vrlo često se sjetim u zadnje vrijeme, jer je moj brat iskopao svoj leksikon iz vremena kad smo bili klinci, pa me sramoti gdje god stigne zahvaljujući mom divnom osvrtu na samu sebe. Sramota nad sramotama. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
fear of the dark
|
A daj.....pa jel nije fora.....
ja svoje nemogu naći...neznam ni imam li ih više...
ali kladim se da bi se svi dobro nasmijali na to......
tko to još danas radi?
prošla vremena....
meni je to u svakom slučaju draže od slika iz osnovne....... što razrednih što individualnih |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
fear of the dark je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni je to u svakom slučaju draže od slika iz osnovne....... što razrednih što individualnih
|
E to je istina!
Nemam leksikon, ali imam spomenar iz osnovne škole i drago mi je da sam ga sačuvala.
Za one koje više zanima ova tema preporučujem knjigu M. Duran - Spomenar i dnevnik - Tradicija spontane kulture djece i mladih. Knjiga se bavi dječjim spomenarima i dnevnicima. U njoj je predstavljen znanstveni pristup ovom dijelu dječje spontane kulture koji traga za razvojno-psihološkom podlogom ova dva žanra dječje tradicije. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
S@ky c@r
Ukupno postova: 178 Lokacija: Na pola puta Spol: Muško
|
jaooooo, pa di se sjeti leksikona... uf šta je sve bilo napisanoooo... bilo bi predobro sada pročitati jedan, smijeha bi bilo do suza... |
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hah a najjaca su bila pitanja tipa: najdraze pice? najdraze jelo? sta slusas? ko ti se svida...
jaoo smijeh hahhaha |
|
|
|
|
|
S@ky c@r
Ukupno postova: 178 Lokacija: Na pola puta Spol: Muško
|
PsychoSoldier je napisao/la: ›
hah a najjaca su bila pitanja tipa: najdraze pice? najdraze jelo? sta slusas? ko ti se svida...
jaoo smijeh hahhaha
|
da da, ne znam za vas, kod nas (moje društvance) je bilo i ono, šta misliš o ovom, šta misliš o onome... i onda kad dođe kod dotičnog pa taj pročita... auuuuu, al je sranja znalo biti XD XD |
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
S@ky c@r je napisao/la: ›
PsychoSoldier je napisao/la: ›
jaoo smijeh hahhaha
|
da da, ne znam za vas, kod nas (moje društvance) je bilo i ono, šta misliš o ovom, šta misliš o onome... i onda kad dođe kod dotičnog pa taj pročita... auuuuu, al je sranja znalo biti XD XD
|
E to to,pa onda šta misliš o onoj iz B razreda,pa o onoj iz C,pa šta ona o tebi,ma svega i svačega |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Hahaha, to su biLi dani! Ne znam, jeL rade to današnji kLinci? |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Rade to današnji klinci, imam seke u 8. i 6. razredu. |
|
|
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Što misliš,hoće li onaj s ovom prekinut ili...?
Što misliš o profesorima? xD |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Nacrtaj nešto na kraju(to kad nestane pitanja a nije se popunila biljeznica) |
|
|
|
|
|
fear of the dark
|
a ono kad se zavrne ćošak stranice i napiše-ne otvaraj molim te jer tu piše......
a unutra volim te ili e magare malo baš si radoznalo....
ili ona -na bunaru zlatna čaša,a u čaši ljubav naša tko razbije zlatnu čašu razbit će i ljubav našu...
ajoooooj.. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Ma kad se samo sjetim kolko će nogometaša, astronauta, balerina, pjevačica i inih bit kad odrastu |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Imam ih nekoliko sačuvanih. Prvi je onaj Đački spomenar koji se kupovao u školi, a kasnije obične bilježnice sa glupim pitanjima koja su se tada činila tako bitna. Zakon mi je ponekad to pročitati. I tek onda skužiš kako su prošle sve te silne godine. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
|
|