Autor |
Poruka |
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
A znači kad su spomenute situacije gdje su muškarci zajebali puj pik ne važi?!? nema što objektivnost ti je jača strana....
najmanje bitno u cijeloj ovoj priči je jesam li ja muško ili žensko....nevidm kako te se to tiče...
ja se trudim sve u životu gledati s više strana i ne generalizirati...ali eto to sam ja...
ti si fanatično zapeo za ovu temu i žene u vožnji.....neznam možda imaš nekih problema sa ženama pa ih na ovaj način iskazuješ...svakome svoje...
ali bilo bi uistinu lijepo kad bi bar na tren zastao i shvatio da se u životu NIŠTA ne može trpati u isti koš...svugdje postoje iznimke od pravila....
meni je apsolutno svejedno što netko ima u gaćama za volanom dok god ta osoba ne ugrožava moj ili bilo čiji život na cesti....
a eto ti se samo uveseljavaj sa silnim video isječcima i uživaj u razmišljanju kako si najjači frajer za volanom....
što se mene tiče ovo je moj amen na ovu temu...
jer jako se lijepo raspravljati s nekim tko je voljan sagledati priču s drugih strana i uvažiti tuđe mišljenje...a ovdje takvih nema... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
fear of the dark je napisao/la: ›
A znači kad su spomenute situacije gdje su muškarci zajebali puj pik ne važi?!? nema što objektivnost ti je jača strana....
najmanje bitno u cijeloj ovoj priči je jesam li ja muško ili žensko....nevidm kako te se to tiče...
ja se trudim sve u životu gledati s više strana i ne generalizirati...ali eto to sam ja...
ti si fanatično zapeo za ovu temu i žene u vožnji.....neznam možda imaš nekih problema sa ženama pa ih na ovaj način iskazuješ...svakome svoje...
ali bilo bi uistinu lijepo kad bi bar na tren zastao i shvatio da se u životu NIŠTA ne može trpati u isti koš...svugdje postoje iznimke od pravila....
meni je apsolutno svejedno što netko ima u gaćama za volanom dok god ta osoba ne ugrožava moj ili bilo čiji život na cesti....
a eto ti se samo uveseljavaj sa silnim video isječcima i uživaj u razmišljanju kako si najjači frajer za volanom....
jer jako se lijepo raspravljati s nekim tko je voljan sagledati priču s drugih strana i uvažiti tuđe mišljenje...a ovdje takvih nema...
|
Glas razuma ... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
....ma čekaj samo da se luzeri probude |
|
|
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
@fear of the dark
E sad si stvarno napisala svašta.
Uskačeš sama sebi u usta, kažeš da uvijek postoje iznimke..pa naravno, zato to i jest generalizacija, kužiš?
Nadalje, xy puta je rečeno da i muški rade sranja, da izazovu više nesreća s težim ishodima...ali ovo nije tema o nesrećama koje ulaze u statistiku, već se ovdje radi o glupiranju na cesti jednog većeg dijela vozačica (čast IZNIMKAMA) koje uglavnom ne završe nesrećom, već samo određenim strahom, psovanjem, ogrebanim autom itd. pa tako te stvari niti ne završe u statistici.
Ali polako sve to izlazi na vidjelo jer se radi sve više istraživanja o ženama vozačima, sve se više ističe riječ "vozačica" itd..
Ja sam vrlo objekitvan baš zato što sam sve potkrijepio dokazima, događanjima, statiskitama, istraživanjima i rekao sam da pogodim da je žena u 7,8 slučajeva od 10...što znači da 20,30% sranja naprave muškarci tako da ti ona teza o "puj pik ne važi" isto tako pada u vodu.
Počinješ zvučati kao Pegy...samo tipično žensko kokodakanje bez argumenata.. |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
Heheh, nekako mi se čini da sam ja u ovoj cijeloj priči najmanje frustiran, što se za tebe, uzimajući u obzir tvoje "argumente", ne bi moglo reći |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
ti moraš hitno nešto poševiti. |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
maniche je napisao/la: ›
ti moraš hitno nešto poševiti.
|
fear of the dark je napisao/la: ›
jer jako se lijepo raspravljati s nekim tko je voljan sagledati priču s drugih strana i uvažiti tuđe mišljenje...a ovdje takvih nema...
|
zašto hranite trola ? |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
|
Zato što, u nedostatku argumenata, informacija, vozačkog znanja, ne znaju ništa bolje.
Respekt onima koji su pisali na razini te ipak dali neke protuargumente. |
|
|
|
|
|
tamna strana
|
Boost je napisao/la: ›
Zato što, u nedostatku argumenata, informacija, vozačkog znanja, ne znaju ništa bolje.
Respekt onima koji su pisali na razini te ipak dali neke protuargumente.
|
ako uzmeš postotak žena za volanom i postotak muškaraca za volanom...i to usporediš sa odnosnom postotka tko je više uzrokovao...(ne govorim o ucestvovanju) u prometnim nezgodama...vidjet ceš da su ipak muškarci u velikoj prednosti po uzrokovanim prometnim nezgodama....
za svaki tvoj argument kako su žemske loši vozaci...vjeruj mi da se može pronaci barem tri slucaja gdje su muškarci napravili 6 puta vecu pizdariju....i tome nikad kraja...
jedini problem u tvom slucaju je taj...
što pokazuješ frustriranost prema žemskama...
i to prikrivaš tobože nekakvim argumentima koje su izmislili muškarci poput tebe.... |
|
|
|
|
|
Dakle, ja uopće nisam frustriran, zapravo sam prilično opušten u uživam u ovoj raspravi.
Prilično se jasno vidi po određenim komentarima tko je ovdje frustriran(ne mislim na tebe).
Postotak žena je nebitan jer rade 2-3puta manje kilometara nego muškarci..da se vratiš na početak i malo sve pročitaš vidio bi da je to već napisano..
Znači bitan je omjer prijeđeni kilometar/ broj nesreća.Kada se uklopi i prijeđeni broj kilometara onda je postotak skoro 50-50.
Nadalje, ovdje se govori o situacijama koje ne ulaze u statistiku (većinom), tako da odi na početak i pročitaj sve navedeno da ne moram opet nabrajati zašto iz 10ak pokušaja u 7,8 puta pogodim da je žena.
Još jedan "neformalni" podatak..pošto poznajem jednog instruktora koji je ujedno i vlasnik autoškole..curama treba dosta više vremena na poligonu da uvježbaju neke osnovne stvari, 50ak % više sati(aproksimativan podatak, govorio je otprilike) te se jako osjeti i primjeti nedostatak osjećaja prostora i neshvaćanje mehanike(npr. u koju stranu treba smotati volan kada auto ide u rikverc).
Također puno češće mora reagirati kod žena što se tiče samog kretanja auta, intenzivnog kočenja(u gradskoj vožnji).
Kada mi da podatke o prolaznosti muških i ženskih kandidata postavit ću ovdje. |
|
|
|
|
|
tamna strana
|
s obzirom da je moj posao vezan iskljucivo uz promet...te da sam do sad vozio doslovce sve...od bicikla motora auta kamiona šlepera autobusa...te da sam do sad napravio kilometara što neki nece napraviti za cijeli svoj život plus 3 reinkarnacije....ipak smatram da znam o cemu govorim...i da nije baš sve tako crno bijelo...i da se ne može generalizirat da su žemske loši vozaci...
iako se ipak puno gleda kroz te statistike i da je u vecini slucajeva statistika jedino mjerilo za ajmo reci argumente....
opet to nije tocan podatak...
no dobro...
znam da sve opet nece promijeniti tvoje mišljenje o ženskama za volanom
al jedno je sigurno...
definitivno je ljepše vidjeti žemsku za volanom...nego nekog masnog brkatog kamionđiju..... |
|
|
|
|
|
Nažalost, većina stvari o kojima se ovdje govori ne ulazi u statistku, a i statistika se može protumačiti na razne načine..kao što je prosječna plaća u Hrvatskoj koliko...5000 kn jel?
Čuj, moje mišljenje nije nastalo kopanjem po internetu i gledanjem filmića..
Nastalo je 12 godišnjim vozačkim iskustvom, velikim brojem prijeđenih kilometara i to gotovo isključivo gradskih, u prometnim gužvama gdje se situacije, zbog kojih je ova tema i započeta, uglavnom i događaju.
Svakako se slažem da je ljepše vidjeti žensku za volanom Peugeota CC npr. nego masnog brku |
|
|
|
|
|
kresostrah Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
|
|
|
kresostrah Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
Boost je napisao/la: ›
Nažalost, većina stvari o kojima se ovdje govori ne ulazi u statistku, a i statistika se može protumačiti na razne načine..kao što je prosječna plaća u Hrvatskoj koliko...5000 kn jel?
Čuj, moje mišljenje nije nastalo kopanjem po internetu i gledanjem filmića..
Nastalo je 12 godišnjim vozačkim iskustvom, velikim brojem prijeđenih kilometara i to gotovo isključivo gradskih, u prometnim gužvama gdje se situacije, zbog kojih je ova tema i započeta, uglavnom i događaju.
Svakako se slažem da je ljepše vidjeti žensku za volanom Peugeota CC npr. nego masnog brku
|
Bravo, imas moju podrsku |
|
|
|
|
|
|
|