Autor |
Poruka |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Printer mi od jučer ne printa dokumente s kompa koji su mi potrebni, stvarno potrebni.
Skenira i kopira, ali ne printa. Komp. sustav ga prepoznaje, ali kad pošaljem tekst na printanje on ga samo slaže "2 documents pending for.."
Pokušavam naći grešku u programima ali ne ide mi. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Jel ne printa i nepotrebne dokumente ili samo potrebne? |
|
|
|
PEGY
|
Ne printa ništa, probala sam svašta isprintati al ne reagira" samo slaže dokumente za printanje na hrpu". Ja stisnem "Print" on ga preradi za printanje i ne počne raditi. ne pošalje ni obavijest za neku grešku ni ništa.
Sve se bojim da su Windowsi XP sp2 profes. u pitanju. A tu sam tele.I još ne mogu ni na podršku jer su kopirani. |
|
|
|
|
|
PEGY
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
reinstaliraj ga |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
PEGY
|
Nisam morala dirati OS. Bilo je dovoljno da printer ugasim, izvučem iz struje i nakon par min opet sve uključim i na epson.com pokrenem daljinsko skeniranje printera i automatsko otklanjanje greške,to radi samo u Inter.Expl. a ja sam jučer imala neki update Mozille, možda je to nešto zeznilo. Sad je OK. |
|
|
|
|
|
PEGY
|
Eto sad opet imam problem s tim j... printerom.
Kada ga priključim na laptop tekstualne stranice printa mi crveno i neznam kako to riješiti. Kada isti tekst pošaljem na drugi komp i printam istim tim printerom dobijem crna normalna slova, samo sa laptopa piše crveno.
I nemogu nači ništa u properties što bi ličilo na podešavanje boje, tj podešeno je na automatic. Na laptopu imam W7, a na ostalim kompovima W xp pa je i podrška sa epsona totalno drugačija i mislim da je tu negdje greška-ALI GDJE??
Možda netko već imao takvih problema? |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
dok naštimavaš dokument za printanje tam negdje mora biti opcija boja gdje možeš naštimat crno/bijelo printanje, ili ti se možda potrošila crna...
EDIT: ovo drugo zanemari, sad sam skužio da si napisala das printala s istim printerom na drugom računalu... |
|
|
PEGY
|
uopće mis e ne otvori opcija podešavanja dokumenta za printanje ( kao što ima u Wxp) već čim kliknem na print on ga šalje na printanje ništa me ne pita (koliko stranica,ovo-ono). |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
je li printer i dalje printer ako ne printa? |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
je li printer i dalje printer ako ne printa?
|
onda je neprinter. nisi nikad čuo za neprinter? |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
josephine01 je napisao/la: ›
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
je li printer i dalje printer ako ne printa?
|
onda je neprinter. nisi nikad čuo za neprinter?
|
poznato mi... |
|
|
|
|
|
help Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
PEGY je napisao/la: ›
uopće mis e ne otvori opcija podešavanja dokumenta za printanje ( kao što ima u Wxp) već čim kliknem na print on ga šalje na printanje ništa me ne pita (koliko stranica,ovo-ono).
|
iz kojeg programa printaš, koji printer imaš ?
provjeri u control panel->printers and faxes jel postoji tamo tvoj printer i onda desni klik na njega i set as default (ako već nije).. probaj printat |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
PEGY je napisao/la: ›
uopće mis e ne otvori opcija podešavanja dokumenta za printanje ( kao što ima u Wxp) već čim kliknem na print on ga šalje na printanje ništa me ne pita (koliko stranica,ovo-ono).
|
Rabi File -> Print (oliti Office sfera -> Print). |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Moj epson je izletio kroz prozor..isto je tako se predomišljao,oće-neće. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|