Autor |
Poruka |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Ne znam za vas al kada ja negdje pojedem nesto dobro onda se ne odvajam od toga pa da mi neko kaze da je 10 puta bolje drugdje. Kao sto sam rekao moja su odredista la rosa na divaltovoj kod bijelo-plavog, i naravno makedonka....
Preporucam i da se isproba burek u el - panu. Burek je opet svoja prica al eto samo da natuknem kako svima preporucam da proba burek u el-panu ( na svacicevoj [bivsoj feđiki] kod autopraonice slap ). Tamo sam jeo najbolji burek u cijelom osijeku.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
najbolji je bio Slobodin burek.
ali nema više Slobode. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Laguna Croatica u Dubrovačkoj ulici, je da ćeš izdvojiti malo više para, al je klopa super |
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Izgleda je dobar i kontejner na Trpimirovoj, a vidim da je gužva i kod onog kod HNK-a. Kazu da se osim boca zna naći ipokoji list parizera i štošta. |
|
|
|
|
|
Pollux
Ukupno postova: 145 Lokacija: Sin city - Old town Spol: Muško
|
debeli je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Heh toplo preporučam "Baranjsku kuću" kod Kneževih
imaju par stvari koje treba probati, za specijalitete od ribe još treba spomenuti i "Kod Daneta" u Aljmashu.
"Javor" nije loš u sezoni, ali ako znate razlikovati svježu ribu i divljač od smrznute onda vam ništ nemoram pričati, isto vrijedi i za "Kormoran". Ja ne razlikujem po okusu, al mislim da riba ne živi u vrećici i u zamrzivaču (svojim očima vidjeh). Kineski na korzu izbjegavati jer im je higijena ispod minimuma, a kuhinje na pontonima su posebna priča. "Old Bridge .."je za sada ok i prihvatljiv, i mislim da je "Muller" ok.
I bijah na gablecu u "Mercator"-u nemam sto za prisrat.
"Makedonka" je rules, a ako vam se da u Orašju preporučam Đulbastije i čevape jer su tamo mrak.
Ah da s razlogom me zovu "Debeli"
|
to se trazi....to je opis
Dakle kod Javora sam bio jednom, i hrana je bila bljak...porcije osrednje, priprema fuj...okus...tak tak.
Od "baranjskih" užitaka jedino Kovač Čarda u Suzi (fish) me oduševljava uvijek ali i sve koje ja znam a da su bili tamo.
Kineski, korzo...bio dva puta...niš posebno. Na pontonima odlična kuhinja odlična usluga...nemam zamjerke. (oba restorana) iako ne bih fiš jeo u ribljem...ono ipak za to mora biti Kovač Čarda ili Alas. Old bridge još nisam probao ali moram uskoro
Makedonka... e DANAS idem tamo |
|
|
|
|
|
Pollux
|
Allende je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ima onaj škotski restoran u Cesarčevoj
|
Škotski????? |
|
|
|
|
|
Pollux
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
CITY Mada grah u 4 ujutro dušu dao...
A sada ozbiljno, preporučam Čevape u Zelenom Valu...
|
Jeo tamo...bio zadovoljan...dobri čevapi! |
|
|
|
|
|
Lesi
Ukupno postova: 86 Lokacija: Višnjevac Spol: Muško
|
Dajte ljudi, pa napravite si nešta sami... Jel to tak teško??
Praviš si ono šta voliš, kako voliš i koliko voliš. Nemoš bolje. A ako je za dvoje, zna se šta je desert |
|
_________________ Sex is like math: add the bed, subtract the clothes, divide the legs and pray you don't multiply. |
|
|
|
Pollux
|
nije teško ali je zabavnije malo isprobavati okolo... |
|
_________________ no fear! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
terrorWrist je napisao/la: ›
palačinka bar.....al onaj preko puta patike.imaju preko 60 vrsta palačinki, od slatkih pa slanih sa svačime.super je!!!!
|
i ja bio jednom, bilo je ok, ali nije baš da sam skakao od oduševljenja. uzeo neku ne-slatku palačinku i da mi ne bude suha kažem konobaru da kaže majstoru da mi prelije nekim umakom, svejedno mi je kojim, šta on bude mislio da će ići uz to punjenje. pita konobar šta hoću: ajvar, nešto, nešto... nijedno nije umak, ali rekoh mu opet da mi je svejedno, da kaže kuharu da stavi nešto što ide. ovaj opet, šta hoću! skužio sam da mu improvizacija i nije jača strana, pa sam lupio ajvar, ali mi se taj odnos baš i nije svidio.
Allende je napisao/la: ›
Ima onaj škotski restoran u Cesarčevoj
|
kakav škotski?! ja bih tamo!
Pollux je napisao/la: ›
Od "baranjskih" užitaka jedino Kovač Čarda u Suzi (fish) me oduševljava uvijek ali i sve koje ja znam a da su bili tamo.
|
slažem se, bio nekidan, odličan fiš!
Pollux je napisao/la: ›
Kineski, korzo...bio dva puta...niš posebno.
|
Nemam puno iskustva s kineskom kuhinjom, ali mi je dobar onaj kineski restorančić u županijskoj. lijepo je uređen, hrana mi je ukusna, dosta dobiješ, a nije ni skupo. |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Cingi Lingi (ili tako nesto) ne postoji vise? |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
fatcat je napisao/la: ›
Cingi Lingi (ili tako nesto) ne postoji vise?
|
noup |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
Na dobar gablec se moze otici u Ober Piko... stvarno odlicna hrana po prihvatljivim cijenama (za gablec). Svaki dan imaju kuhano nesto, utorkom imaju cobanac (oni koji su probali kazu da je odlican), a petkom fis (kazu - isto odlican).
Ober Piko se nalazi u Adamovicevoj (ona ulica gdje je onaj srednjoskolski dom, spaja Radicevu i Jaegerovu), u zgradi gdje je (bilo) Udruzenje obrnika. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
fatcat je napisao/la: ›
Cingi Lingi (ili tako nesto) ne postoji vise?
|
e, da netko u ovom gradu ima smisla za turizam, valjda bi bio obnovljen nakon rata.
"čelapići" (nisam još znala reći ćevapčići, ali sam ih voljela papati) u Čingi-lingiju su bili fini. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
|
|