Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Zanima me da li je netko već raznosio letke trgovačkih centara, točnije Kauflanda i sličnih? Ako nije, ima li netko da zna koliko se plaćaju dostavljači letaka, koliko se letaka dijeli, kako ide isplata..?
Pišite, dijelite informacije...
Thanks! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
U Kauflandu je mislim 0,15 lipa po letku. A sumnjam da je i drugdje puno drugačije. Ostalo ne znam. |
|
_________________ Smile...happy looks good on you... |
|
|
|
Stella1989
|
Thanks @nora |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
a kak se može doć do tog poslića? |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
Kodrann je napisao/la: ›
a kak se može doć do tog poslića?
|
Imaš u Kaufladnovom letku da traže dostavljače za Ćelije i Silaš...pa ispuniš taj neki kao upitnik s podatcima i odneseš im.
A te dvije selendre ako ukupno imaju 400 kuća...onda ja živim na Grenlandu...ubiješ se za svega 60 kn...po zimi i još potrošiš više goriva i vremena nego što zaradiš... |
|
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kodrann je napisao/la: ›
a kak se može doć do tog poslića?
|
Imaš u Kaufladnovom letku da traže dostavljače za Ćelije i Silaš...pa ispuniš taj neki kao upitnik s podatcima i odneseš im.
A te dvije selendre ako ukupno imaju 400 kuća...onda ja živim na Grenlandu...ubiješ se za svega 60 kn...po zimi i još potrošiš više goriva i vremena nego što zaradiš...
|
ćelije i silaš
znači piši kući propalo... |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
@Kodrann...tako nešto, osim ako ne živiš blizu...
Ajmo ostali, pišite znate li što o ovoj temi, vaša iskustva... |
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 23.01.2013. 16:19; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ne isplati se definitivno. Godinama sam dijelio letke, a nekada davno čak i za Kaufland. Što se tiče Kauflanda isplata je redovita, bude uvijek između 10.-15. u mjesecu. Plaća po letku iznosi oko 12-15 lipa brutto ovisno o rajonu, mada to apsolutno ništa ne znači jer oni plaćaju "od oka" pa tako su barem meni često bile oscilacije i do 30% plaće, a uvijek sam imao istu količinu za dijelit.
Ćelije imaju ca. 50-60 kuća, a Silaš je nešto veći, i recimo da sve skupa ima 400 kuća, za to treba u početku min. 2 sata da se sve obiđe ( neznam točno koliko su ta sela dugačka i široka, ali to jako utječe na količinu vremena nošenja). Problem je što mjesta nisu baš blizu Osijeka, pa tu treba uračunati i gorivo.
Kreće zima i jako dobro znam što znači po kiši, snjegu, ledu i vjetru 2 sata hodati.
Kaufland nije letak, već j... novine, uz koje često dođu i još jedne koje je potrebno umetnuti, i to na 400 kom ( 2 paketa) oduzme oko 30-45 min. Stoga smatram da je bolje dijeliti obične letke (samo 1 list) za 10 lipa/kom, nego Kaufland.
Ja iskreno ne bih pristao na tu relaciju ni za 50 lipa/kom, jer novine nisu baš prelagane, nezgodne su za nosit itd.... |
|
|
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Shadow Striker je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Stoga smatram da je bolje dijeliti obične letke (samo 1 list) za 10 lipa/kom, nego Kaufland.
|
Evo ja tražim takav posao da si malo popravim krvnu sliku...zna li tko gdje traže raznosače ? |
|
|
|
|
|
tonka_21 Ukupno postova: 228 Spol: Nebitno
|
Ja sam radila za neku navodno humanitarnu udrugu, raznosiš letke 0,06 lipa po letku,ali se ne ispalti,ako hoces Stella dat cu ti broj.. |
|
|
|
|
|
S@ky c@r
Ukupno postova: 178 Lokacija: Na pola puta Spol: Muško
|
Ajde kad smo već kod ove teme, jel netko zna gdje bi se to trebalo javiti??? po mogućnosti osijek i okolica, a ne silaš i ćelije |
|
|
|
Ja znam samo za te humanitarne letke ali kazem ti 0,06 lipa je po letku,pa si ti izracunaj zaradu.. |
|
|
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
tonka_21 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja znam samo za te humanitarne letke ali kazem ti 0,06 lipa je po letku,pa si ti izracunaj zaradu..
|
A jel poslodavac provjerava jesi li ti dostavio te letke ili jednostavno možeš doći do prvog kontejnera (za papir naravno) i baciti cijeli bunt letaka u njega, a reći da si sve podijelio? |
|
|
|
|
|
|
Provjeravaju, zovu ljude i ispituju jesu dobili, isplata je tek nakon 1-2mjeseca,tek kad se obavi provjera. |
|
|
|
|
|
|
|