Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja sam jednom sreo bivšu. Bila je u šetnji s mojom nesuđenom punicom. Nakon toga sam se samoubio namrtvo... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
ma gluposti....najmanje zalit az punicom jebote |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
audiworld
|
pozdravš? bezveze |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
audiworld je napisao/la: ›
pozdravš? bezveze
|
Čini mi li se, ili su kod nekog još "svježe rane" od izlaska iz veze? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
audiworld
|
ahahahah:-D ne čini... al neće se to promijenit s vremenom, vjeruj mi.... prije bih rekao olakšanje, nego rane |
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
audiworld je napisao/la: ›
ahahahah:-D ne čini... al neće se to promijenit s vremenom, vjeruj mi.... prije bih rekao olakšanje, nego rane
|
Ne izgleda baš kao olakšanje, no u svakom slučaju stoji ona narodna:
Klin se klinom izbija (pa čak iako nisi panj). Stoga navali .
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
audiworld
|
e jebiga duga priča al da..izbit cemo nesto:-D |
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja sam kulturna. Stvarno jesam. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
audiworld
|
to je lijepo:-D |
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
PEGY je napisao/la: ›
Što on ima s njezinom tetkom? Mislim možda tip tome pridaje previše važnosti. Možda je ta tetka i sretna što nečaka više nije "s tim luzerom,manijakom,glupanom...(stavi opis po volji).."
|
Mozda njena tetka nije bila u Bosanskoj krupi dok se odnosaj dogadjao |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
zumba Ukupno postova: 3 Spol: Muško
|
ja sam sa svojom bivšom u dobrim odnosima, mada je prošlo već dosta vremena...a s vremena na vrijeme znamo izaći van i napiti se skupa... |
|
|
|
|
|
Nuša Matanova
Ukupno postova: 30 Lokacija: promjenjiva Spol: Žensko
|
Ne sretnem ga |
|
_________________ "I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
— Marilyn Monroe |
|
|
|
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
Prosli vikend smo se sreli i dobrih sat vremena razgovarali, nakon 2 godine ne pricanja. Bilo je ugodno i drago mi je da smo sada opet u dobrim odnosima |
|
|
|
|
|
ToniOsk
Ukupno postova: 407 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Koju bivšu? |
|
_________________ I am what I am. |
|