Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Taxi 031 ;-) [pokusajte zgrabiti i brojeve xxx/031-031] (ako je moguce imati takvu numeraciju, hm)
|
Kontam da je to skupo ali izvedivo. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
I ja glasam za Lega - Taxi. I bilo bi dobro da stvarno ne bude ta vožnja skupa, npr da se naplaćuje za naselja izvan grada 20 kn do table, i onda kuna po kilometru, kako je netko, mislim, spomenuo. To bi bilo idealno. |
|
|
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
vi ocito ne znate sta znaci 1kn po kilometru ?? ?
to vam je npr. za 20 km 20 kuna.. pa nije nitko toliko lud da radi za te pare.. auto,gorivo,covjek itd.. takva cijena je moguca samo u snovima
mislim da je ovo trenutno najNEpogodniji trenutak za otvaranje taxi firme. bolje razmislite jos.. ako mislite ulagat mozda ima i boljih rjesenja.
osijek sada ima i previse taxista.
sto vidimo npr. kad subotom u koloni u 2h (znaci vrijeme kada ljudi idu kuci) ceka 5-6 auta |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
TAXe to radi ! |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
nidzo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
to vam je npr. za 20 km 20 kuna.. pa nije nitko toliko lud da radi za te pare.. auto,gorivo,covjek itd.. takva cijena je moguca samo u snovima
|
koliko sam ja skužila prijedlog je bio da se plati 20kn do table + svaki sljedeći km 1kn |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
legica21 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nidzo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
koliko sam ja skužila prijedlog je bio da se plati 20kn do table + svaki sljedeći km 1kn
|
Tako smo i mi drugi skužili, ali očito on nije. |
|
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
novi Taxi je napisao/la: ›
Prvo da se osvrnem na komentare vezane uz odnos prema radnicima. Prvobitni plan je osnivanje tvrke koja će funkcionirati totalno drugačije od spomenute tvrtke "taxi cammeo", tako da bi se sve svodilo na to da radnik radi koliko hoće, dakle, sam si određuje radno vrijeme, no sukladno tome će imati i zaradu. Manje rada, manje novaca, više rada, više novaca.
|
zanimljiv model, no onda nemojte staviti cijenu radnog sata jako ispod prosjeka, jerbo će onda opet morati radnici udarat po smjenu ipo, dvije, da bi natukli crkavicu od cca 2500kn, kako je u spomenutoj firmi...stavite normalnu cijenu radnog sata, tako da i onaj koji odradi normiranih 8 sati, opet dobije pristojnu plaću..a ako bude htio raditi više, još bolje za njega.
btw, ime nek bude " novi taxi" |
Zadnja promjena: mali od čače; 13.02.2011. 22:46; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
Nidzo@ taxiji stoje jer su preskupi. Cijena od 20kn je mala i prihvatljiva samo u iznimnim situacijama (npr.krepa auto, moras na posao, razgovor za posao itd.pa zoves taxi ili sub izlazak pa vas nekoliko naruci) ... ali da svaki dan koristis taxi za odlazak na posao u idealnoj kilometrazi to je 40kn i preskup je "sport"... treba se smanjiti cijena voznje pa da uzimanje taxija postane rutina. Jer onaj tko ga uzima uvijek se treba vratiti na "polaziste" pa mkzda cak i neke popuste uvesti za 2+ voznje unutar npr 8h ili nesto slicno... dok god budete isli politikom 20kn 5km pored postojecih taxi sluzbi necete bas dobro poslovati |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
novi Taxi Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
Hvala Vam na prijedlozima, primjetio sam dosta dobrih prijedloga, također i problematiku koja Vas odbija od vožnje taxijem. Svakako ćemo napraviti sve kako bi bili što povoljniji, a svaki savjet je dobrodošao. Nadam se da ćemo uspjeti realizirati neke od Vaših prijedloga te Vam time omogućiti svakonevnu vožnju taxijem.
mali od čače je napisao/la: ›
zanimljiv model, no onda nemojte staviti cijenu radnog sata jako ispod prosjeka, jerbo će onda opet morati radnici udarat po smjenu ipo, dvije, da bi natukli crkavicu od cca 2500kn, kako je u spomenutoj firmi...stavite normalnu cijenu radnog sata, tako da i onaj koji odradi normiranih 8 sati, opet dobije pristojnu plaću..a ako bude htio raditi više, još bolje za njega.
|
Vjerujem kako će radnici biti zadovoljni s našim prijedlogom o poslovanju jer će sami sebi odrediti koliko će raditi. Naravno, nitko ne može očekivati da će svaki dan "cvasti ruže" te da će imati puno prometa, no vjerujemo ukoliko izađemo u susret sugrađanima i približimo cijene taxi usluge današnjim financijskim uvjetima da će svaki vozač biti zadovoljan s prometom ukoliko vozi osam sati dnevno. Napraviti ćemo sve što je u našoj mogućnosti da budu zadovoljni i zaposlenici i korisnici.
mali od čače je napisao/la: ›
btw, ime nek bude " novi taxi"
|
Pošto smo, kao osnivači taxi tvrtke, osječani, želimo da ime tvrtke bude prepoznatljivo po tome što je tvrtka iz Osijeka, odnosno Slavonije. Dakle za sada imamo dva prijedloga, a to su "Taxi Lega" te "Taxi 031". |
|
|
|
|
|
Sir William Ukupno postova: 360 Spol: Muško
|
Taxi BP :O |
|
_________________ Sir William |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
Taxi Lega |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Taxi : Lega 031 |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Edit ... |
Zadnja promjena: simo031; 14.02.2011. 10:02; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
panonian taxi
mursa taxi |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|