Autor |
Poruka |
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la: ›
Ne bih ni ja rekla da je bolest, no neki od vrlo malih nogu kuže da nešto s njima nije u redu i da se po pitanju svoje seksualnosti razlikuju od vršnjaka i to bih ja nazvala: rođen kao gay, al ima i onih koji tek s 20-30-40 godina postaju gay iako su do tada bili hetero.. i onda se odjednom okrenu za 180 stupnjeva.. kako to objasniti? Gledali previše filmova pa im se svidjelo ili im se desio klik u glavi izazvan čime..? Eh, to ja ne kužim..
|
Vrlo cesta pojava kod ljudi koji su probali i previse toga u zivotu... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Moguće je.. Bar ja mislim da sam probala 2-3 stvari previše u životu, al nisam zato postala gay.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Moguće je.. Bar ja mislim da sam probala 2-3 stvari previše u životu, al nisam zato postala gay..
|
Malo si rano dosla do tog zakljucka... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
Loona
|
fatcat je napisao/la: ›
Moguće je.. Bar ja mislim da sam probala 2-3 stvari previše u životu, al nisam zato postala gay..
|
Malo si rano dosla do tog zakljucka...
|
Kojeg? Da sam probala par stvari previše ili da nisam gay? |
|
|
|
|
fatcat
|
Kojeg? Da sam probala par stvari previše ili da nisam gay?
|
Par stvari previse, please no more cheesy-poof subjects... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Loona
|
Pa kad je istina.. neke stvari je možda bolje da nisam probala niti doživjela (naravno radi se o onim negativnim stvarima) jer su mi samo donijele probleme.. Istina je i da sam iz njih nešto naučila, ali ipak mislim da je bolje da ih nikada probla niti doživjela nisam.. |
|
|
|
|
fatcat
|
Pa kad je istina.. neke stvari je možda bolje da nisam probala niti doživjela (naravno radi se o onim negativnim stvarima) jer su mi samo donijele probleme.. Istina je i da sam iz njih nešto naučila, ali ipak mislim da je bolje da ih nikada probla niti doživjela nisam..
|
To je zivot... Ako stvari ne probas kako mozes doci do zakljucka dali su dobre ili lose... Bolje je stvari probati i ponekad imati negativna iskustva, nego doci u 50-tu godinu i misliti svakodnevo kako bi bilo da sam ucinila ovo ili ono. Imas jedan zivot, zivi ga... |
|
|
|
|
Loona
|
eh, baš zbog te stvari za koju sam znala da je loša i svjesno ju išla probati, sad sam mogla biti 6 feet under.. i šta bi mi onda rekao?
Imala si jedan život, probala krivu stvar i sad ga više nemaš... |
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
još uvijek mislim da je puno toga što nisam probao...ali hoću... |
|
|
|
|
|
fatcat
|
eh, baš zbog te stvari za koju sam znala da je loša i svjesno ju išla probati, sad sam mogla biti 6 feet under.. i šta bi mi onda rekao?
|
Stvarno znati da je nesto lose i opet probati je... (ispuni sama). Na drugi nacin, izlazis iz kuce svaki dan iako znas da te moze pregaziti autobus... |
|
|
|
|
Loona
|
Pa zato ti i kažem da sam probala 2-3 stvari previše.. Are we clear now?? |
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Halo admin!? Tko te ovlasti da me postavljas za autora topica... Jos cu ispasti sex Columbo... :Đ |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
|
|