Autor |
Poruka |
Dovla Šex
Ukupno postova: 165 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Kad vidim kakve gluposti priča ovaj Mihaljević iz HDZ-a i u ime HDZ-a onda mi je sad potpuno jasno zašto prosvjednici u cijeloj Hrvatskoj izlaze na ulice... |
|
|
|
|
|
zuvvu
Ukupno postova: 212 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nemamo previse zupanija, nemamo previsa opcina, nemamo previse gradova... yok, treba jos!!
racunica je vrlo jasna: statusom nacelnika opcine tenja, gospodin dobije 5-6 tisuca kuna u dzep, zenu ce zaposliti kao svoju tajnicu, sin ce biti predsjednik odbora, zenina sestricna ce se zaposliti kao spremacica u prostorima zupanije, ... i svi sretni i zadovoljni. |
|
|
|
|
|
Quinn Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
inspektormaska je napisao/la: ›
zna li neko koliko košta mjesečna karta za gradski prijevoz iz Čepina?
|
studentska je 268 kn i nešt sitno |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
a iz kojih izvora oni misle puniti tu općinsku blagajnu?
to znači da će domaćem stanovništvu uzimati još više novca iz džepova.... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
mislim stvarno!! pa danas svi gledaju kako da se dokopaju grada a ovi bi se odvajali. Da neidem u kaufland ne bih ni znala gdje je Tenja. |
|
|
|
|
|
a_reel
Ukupno postova: 163 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
U pozadini priče stoji par par krupnijih lovatora, ali ne toliko krupnih da prekroje PPUG Osijeka, koji bi preko općine sami krojili prostorni plan i zaradili na cijeni zemljišta u Tenji, a Mihaljević je samo opasno ambiciozan momak, bit će da im ne ide više posao s uzgojem konja, pa bi sada sebe privezao na državne jasle. Tenja nema dovoljno ekonomske snage za samostalan razvoj, ima dovoljno za osnovat općinu, financirati općinsku administraciju, tavoriti i ništa više... ali to je i cilj cijele priče. Protiv sam samo zato što će najvjerojatnije povećati prireze i sve komunalije, osim toga općenito me boli živo. U Tenji samo imam kuću, ali živim u Osijeku, kroz Tenju samo prođem... prigradska spavaonica, ništa vrijedno spomena... |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
inspektormaska je napisao/la: ›
zna li neko koliko košta mjesečna karta za gradski prijevoz iz Čepina?
|
Cijene karata za općine se dosta razlikuju od onih za 1. i 2. zonu.
Cijena studentskih karata po općinama:
- Livana - 235,20 kn
- Čepin - 268,80 kn
- Bijelo brdo - 301,00 kn
GPP-ov cjenik možete pogledati ovdje. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
sempermagis Ukupno postova: 6 Spol: Žensko
|
znam kako su antunovčani prošli....nemaju jaslice,vrtić pretrpan,a općina ne želi participirati za one koji djecu moraju voziti u os.u jaslice i vrtić,pa ti ljudi moraju plaćati punu cijenu tih usluga,a to je oko 1.500 kn.mjesečno...
treba vidjeti što se dobija a što gubi odvajanjem... |
|
|
|
|
|
puckooo Ukupno postova: 26 Spol: Nebitno
|
Onda bi bile dvije opcine staro tenje i novo tenje |
|
|
|
|
|
bartolomey Ukupno postova: 60 Spol: Nebitno
|
Upravo ovih dana imali smo sastanak oko projekta društvenog doma čija gradnja počinje ove godine!!!
sta mislite postići s tim domom? da se malo bolje pogleda, svima bi bilo jasno da je sportska dvorana puno potrebnija stvar, nego ispucaće se grad na tom usranom domu i neće u tenje uložiti narednih 10 godina. na veće projekte mislim... umjesto da omogućite sklanjanje djece sa ulice, bilo kroz rukometni, košarkaški, malonogometni klub i sve ostale sportove (odbojka karate), pravimo dom u kojem će se održavati fešte?!? KUD J Šošić bi također svoje manifestacije i probe mogao imati u takvoj dvorani. Konkretno znam da RK Tenja radi sa 5 pogona, a 6 termina u dvoranama tjednom, od kojih je većina po sat vremena. i treba onda nek vam se djeca drogiraju, tuku u školi i pijani svima jebu mamu... ista ce ta djeca lupati prozore na tom domu, energiju svoju trošiti na šaranje, ali dom nam je potreban |
|
|
|
|
|
bartolomey Ukupno postova: 60 Spol: Nebitno
|
bitno je svojoj guzici udovoljiti |
|
|
|
|
|
sske Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mislim stvarno!! pa danas svi gledaju kako da se dokopaju grada a ovi bi se odvajali. Da neidem u kaufland ne bih ni znala gdje je Tenja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|