Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
MOLBA!
Dali slučajno postoji takav sretnik koji posjeduje svih 9 sezona seinfelda s hrvatskim titlom? Cura mi obožava tu seriju i bio bi to idealan poklon za valentinovo. pa ako postoji dobra duša da mi to posudi za presnimavanje (voljan sam i novčano zahvaliti) molio bi da se javi. u obzir dolazi i otkup originala al po nekoj normalnoj cijeni. javiti se na pm
unaprijed zahvaljujem |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la: ›
MOLBA!
Dali slučajno postoji takav sretnik koji posjeduje svih 9 sezona seinfelda s hrvatskim titlom? Cura mi obožava tu seriju i bio bi to idealan poklon za valentinovo. pa ako postoji dobra duša da mi to posudi za presnimavanje (voljan sam i novčano zahvaliti) molio bi da se javi. u obzir dolazi i otkup originala al po nekoj normalnoj cijeni. javiti se na pm
unaprijed zahvaljujem
|
ko te jebe,svaki ponedjeljak imas na kiosku dvd seinfeld,da si pametan ko ja,kupovo bi
Imam 5 i po sezona,al nedam
pogledaj na torrentima ima 100% az skinit sve,nadji nekog s jebackom vezom i deri... |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
kyx je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MOLBA!
unaprijed zahvaljujem
|
ko te jebe,svaki ponedjeljak imas na kiosku dvd seinfeld,da si pametan ko ja,kupovo bi
Imam 5 i po sezona,al nedam
pogledaj na torrentima ima 100% az skinit sve,nadji nekog s jebackom vezom i deri...
|
marš prepusti mi svoje devedejove |
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
1.Scrubs
2.Malcolm in d Middle
3.Married with Children
4.Black Adder
5.Red Dwarf |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability. |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
MOLBA!
unaprijed zahvaljujem
|
Naravno da postoji. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Saar Kazaam Jr.
Ukupno postova: 94 Lokacija: Legaland Spol: Muško
|
počeo sam pisat top 5 i onda sam shvatio da je nemoguće izabrat samo 5... Uglavnom, Mućke, Seinfeld, Crveni Patuljak, Fawlty Towers, Crna Guja 2 i 3, Zvonili Ste Milorde, Da Ministre, Stažist, Prijatelji, Roseanne... |
|
_________________ ...religion creates nothing, except intangible emotional solace for those who require... |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
http://www.imdb.com/title/tt0386676/
THE OFFICE, aL ne britanska što je netko naveo. Predobra, do sad se ni na jednu seriju nisam navukLa toLiko kao na ovu...
To bi znači bio prvi izbor.. a daLje,hmm, MaLcoLm, Scrubs... I ne znam, i druge su super,aL eto, top 3 samo |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Worst Week obavezno gledati! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
the office, seinfeld, larry david, prikraćeni, crna guja..ima toga još |
|
|
|
|
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
scrubsi su najjača serija ikad |
|
|
|
|
|
KittyCatIvy
Ukupno postova: 139 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Scrubs bez govora. Sve ostalo mi je tako tako. |
|
_________________ I am nobody special, and neither are you, we all just are and only for a brief instant. |
|
|
|
Futile Existence
Ukupno postova: 358 Spol: Muško
|
Ima ih dosta
1. Only Fools and Horses - NENADJEBIVA
2. Married With Children
3. Seinfeld
4. Friends
5. Scrubs |
|
_________________ Of my past, there remained only a heavy ruin,
Finally allowing my cold self to breath in.
Of my plans of a slow succumbing,
Silent smokes were now escaping, from their ashes dying. |
|
|
|
|
|