Autor |
Poruka |
Nena031
Ukupno postova: 33 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
juče je otvorena kakvi su dozivljaji? |
|
|
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
|
|
|
Nena031
|
meni se nije previše dojmilo....i previše ljudi je juče bilo tako da se nista nije moglo vidjet pošteno... |
|
|
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Nemaš što vidjeti što nisi već vidjela ako si bila negdje van zemlje u nekim velikim centrima ,to je trenutna atrakcija koja je jako zanimljiva ljudima ,a što će biti poslje vidjet čemo vrijeme će pokazati . |
|
_________________ "U zemlji gdje bundeve cvjetaju ,pametni samo proces ometaju"
https://www.dropbox.com/referrals/NTYwNDgyMjk
http://www.linuxzasve.com/ |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
drugi kat će me vidjeti tu i tamo, ostatak portanove možda jednom ili dvaput godišnje, kada budem išao u odjevni shoping. jučer mi je bilo baš zanimljivo primjetiti da je maksimalno svaki 20-ti čovjek izašao iz portanove s nekom vrećicom. nemaju ljudi ovdje love, stoga očekujem da će za mjesec dana, kada se ispuše početni elan, sve to biti poprilično prazno. daj bože da se varam. |
|
|
|
Nena031
|
pa da......skoro svi su samo gledali sta ima ..samo neki su nešto čak i kupili.... |
|
|
|
|
|
S@ky c@r
Ukupno postova: 178 Lokacija: Na pola puta Spol: Muško
|
meni je predobro tamo... bio sam u ingolstadtu, tamo ima nešto slično portanovi, zove se westpark... po meni je ovako nešto napokon i trebalo osijeku, sva ova sranja tipa emmezeta, mercator, kaufland, sve je to kurac... ovo je zakon |
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
S@ky c@r je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni je predobro tamo... bio sam u ingolstadtu, tamo ima nešto slično portanovi, zove se westpark... po meni je ovako nešto napokon i trebalo osijeku, sva ova sranja tipa emmezeta, mercator, kaufland, sve je to kurac... ovo je zakon
|
Ovi stari trgovački centri lako bi se mogli pretvoriti u proizvodne hale, a čak bi se Emmezeta i Pevec kad propadnu mogli i spojiti pa da tu nastane Osječki velesajam. Znači cesta između njih u tom slučaju ne bi više bila u prometnoj funkciji već bi sve bilo zajedno ograđeno. A ukoliko bi za koju godinu propala i Portanova, lijepo im se i ona pridruži. Ko lego kockice! |
Zadnja promjena: francika; 25.03.2011. 12:22; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
catwoman Ukupno postova: 32 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ja od silne gužve nisam ni uspjela skontat kak to u cjelini izgleda, al ono što sam uspjela skontat je da je vruće unutra za pop... |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
catwoman je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja od silne gužve nisam ni uspjela skontat kak to u cjelini izgleda, al ono što sam uspjela skontat je da je vruće unutra za pop...
|
Grah ima strašnu energetsku učinkovitost, a budući da su ljudi tamo provodili po pola dana vjerujem da su konzumirali grah. |
|
|
|
|
|
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
francika je napisao/la: ›
Ovi stari trgovački centri lako bi se mogli pretvoriti u proizvodne hale, a čak bi se Emmezeta i Pevec kad propadnu mogli i spojiti pa da tu nastane Osječki velesajam.
|
Da se pretvore u proizvodne hale moguce, no da se spoje u velesajam, mislim da to necemo dozivit. Cak i za proizvodne hale su tesko izvedive posto ni nemamo proizvodnje |
|
|
|
|
|
|
francika je napisao/la: ›
catwoman je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja od silne gužve nisam ni uspjela skontat kak to u cjelini izgleda, al ono što sam uspjela skontat je da je vruće unutra za pop...
|
Grah ima strašnu energetsku učinkovitost, a budući da su ljudi tamo provodili po pola dana vjerujem da su konzumirali grah.
|
Aha znači misliš isparavanja, emitiranje energije i to...pa mislim da to nije samo do graha |
|
|
|
|
|
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol: Nebitno
|
Prošetao sam Portanovom par puta.
Sviđa mi se i izvana i iznutra.
Sviđa mi se većina trgovina ali nisam baš vuliran pa nisam skor oništa kupio.
Za kino (ulaz kokice i kola) po osobi potrosio oko 40kn (iako je bio popust )
Ne sviđa mi se što ima premalo restorana, pogotovo fast fooda. Mc donalds (ili neki sličan koji još nema u Hrvatskoj) mi po defaultu ide u takve centre. |
|
|
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
meni nije jasno sta je to s ljudima?
sta ima toliko zanimljivo da pola osijeka ide sto prije do tamo da vidii to cudo ??!
sta vam je |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
|
Ljudi odlaze tamo zato što su nas tjednima prije silovali reklamama o otvorenju 'najvećeg trgovačkog centra u istočnoj Slavoniji' preko tv-a, novina, radija...i onda ljudi odu da vide zašto je to tako razvikano...jer realno, nije da su ljudi nešto shopingirali.
A isto tako, ovaj grad je poprilično siromašan bilo kakvim sadržajima pa onda čim se nešto događa, ljudi navale |
|
|
|
|
|
|
|