Autor |
Poruka |
KittyCatIvy
Ukupno postova: 139 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
francika je napisao/la: ›
Da vidiš, problem je to!
Malo je prinčeva općenito, a onih na bijelom konju još manje. No ne bih rekao da je teško naći princa na bijelom konju, već da je teško zadovoljiti kriterije prinčeva.
|
Hoce to kad zasnivas kriterije prema necemu sto si vidio u uratku White chicks Black dicks sa 16 godina i zapamtio vjecno u svome srcu |
|
_________________ I am nobody special, and neither are you, we all just are and only for a brief instant. |
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
KittyCatIvy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
francika je napisao/la: ›
Da vidiš, problem je to!
Malo je prinčeva općenito, a onih na bijelom konju još manje. No ne bih rekao da je teško naći princa na bijelom konju, već da je teško zadovoljiti kriterije prinčeva.
|
Hoce to kad zasnivas kriterije prema necemu sto si vidio u uratku White chicks Black dicks sa 16 godina i zapamtio vjecno u svome srcu
|
Malo si se zabunila. Tamo nisam vidio nijednu pametnu ženu. |
|
|
|
|
|
Ian_McKaye Ukupno postova: 96 Spol: Muško
|
Ovaj forum je genijalno mjesto za žicat snošaj...još da mi je i facebook napravit i nitko nikad više ne bi rekao da su osječani nepristupačni! |
|
_________________ we're not the first, I hope we're not the last... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Princ na bijelom konju, sav plemenit, neopisivog bogatstva... kakav je to princ?
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Princ na bijelom konju, sav plemenit, neopisivog bogatstva... kakav je to princ?
|
Vidim da je i tebe zaintrigirao?!
Ian_McKaye je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ovaj forum je genijalno mjesto za žicat snošaj...još da mi je i facebook napravit i nitko nikad više ne bi rekao da su osječani nepristupačni!
|
Žene meni kažu Rambo ti si car...
Eo ženske več pričaju kako nebi mogle podnijeti da vide kako stišćeš tipku logout. |
|
|
|
|
|
Ian_McKaye Ukupno postova: 96 Spol: Muško
|
mali_ivica je napisao/la: ›
Ovaj forum je genijalno mjesto za žicat snošaj...još da mi je i facebook napravit i nitko nikad više ne bi rekao da su osječani nepristupačni!
|
Eo ženske več pričaju kako nebi mogle podnijeti da vide kako stišćeš tipku logout.
|
Omašio si poantu mog upisa.
Ili po narocki rečeno- promašio si ceo fudbal! |
|
_________________ we're not the first, I hope we're not the last... |
|
|
|
mali_ivica
|
mali_ivica je napisao/la: ›
|
Eo ženske več pričaju kako nebi mogle podnijeti da vide kako stišćeš tipku logout.
|
Omašio si poantu mog upisa.
Ili po narocki rečeno- promašio si ceo fudbal!
|
Ma nooo, ti si mene promašio. |
|
|
|
|
|
KittyCatIvy
Ukupno postova: 139 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ma moj je najveci.. ono.. haha |
|
_________________ I am nobody special, and neither are you, we all just are and only for a brief instant. |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
ma lege su inertni... kad krene onda krene, al treba pokrenut... isto tako, de pogle te curke po tvrđi, malo previše sex&the city fora, ultimativne pičke itd. |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
mali_ivica
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma lege su inertni... kad krene onda krene, al treba pokrenut... isto tako, de pogle te curke po tvrđi, malo previše sex&the city fora, ultimativne pičke itd.
|
Jedan moj prijatelj je dobro rekao... Pogle ekipu "Sex & wrong city" |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
ha da.. ma nek gledaju curke serije...dobro je to:-D
mislim da se razumijemo velika većina likova su također seljačine pa se nađu |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
|
|