Autor |
Poruka |
Futile Existence
Ukupno postova: 358 Spol: Muško
|
A onak. AM doista bolje izgleda, no manji je. Portanova je malo ruznija ali joj je sadrzaj daleko bolji. No sve u svemu moglo je to sve puno bolje ispast, da ne bude 70% stvari genericni butici s robom. |
|
_________________ Of my past, there remained only a heavy ruin,
Finally allowing my cold self to breath in.
Of my plans of a slow succumbing,
Silent smokes were now escaping, from their ashes dying. |
|
|
|
Matek Ukupno postova: 29 Spol: Muško
|
Dragi mi je za oba..no prednost dajem Avenue Mallu..ljepši je i vedriji, odnosno nije zatvoren/zbit kao Portanova... |
|
|
|
|
|
Sir William Ukupno postova: 360 Spol: Muško
|
gdje je bolji izbor patika? |
|
_________________ Sir William |
|
|
|
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol: Nebitno
|
Bolja mi je Portanova.
Ima Zaru i C&A.
Dobar je i disco bowling, a i Cinestar mi djeluje bolje od cineplexa.
U oba centra fali restorana pa čak i Mcdonalads
Tako nešto je falilo Osijeku i unutra se osjeti Europa.
Bravo za AM i Protanovu! |
|
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
Mrky007 je napisao/la: ›
Bolja mi je Portanova.
Ima Zaru i C&A.
Bravo za AM i Protanovu!
|
Da, ali još samo da je i europski standard debljine novčanika - zaista bi sve bilo savršeno |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol: Nebitno
|
A gle ja sam i ovako 2-3 puta godišnje išao ili Arkad ili Budimpeštu ili Graz ili Zg u takve centre. Meni je sad povoljnije jer ne moram plačati put u te gradove tako da mi je standard veći.
Ako budu i recimo siječanjska sniženja kao u tim stranim gradovima biti će odlično.
Znači išli smo u strane gradove i kupovali tamo te krpice a radile su njihove trgovkinje i njima je išao porez. Ovako već kad plaćamo njihove krpice, porez ostaje u Hrvatskoj a rade osječani |
|
|
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Mrky007 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A gle ja sam i ovako 2-3 puta godišnje išao ili Arkad ili Budimpeštu ili Graz ili Zg u takve centre. Meni je sad povoljnije jer ne moram plačati put u te gradove tako da mi je standard veći.
Ako budu i recimo siječanjska sniženja kao u tim stranim gradovima biti će odlično.
Znači išli smo u strane gradove i kupovali tamo te krpice a radile su njihove trgovkinje i njima je išao porez. Ovako već kad plaćamo njihove krpice, porez ostaje u Hrvatskoj a rade osječani
|
ne brini se jer ti sigurno nije povoljnije. eo npr. reko si grac. mnogo mnogo je jeftinije tamo nego ovdje a radi se o istim trgovinama + postoji nesto sto se zove mermenstojer tako da dobijes taj porez nazad
isto ko sto se ovaj H&M u zagrebu se ne usporedjuje sa onim u evropi.
nisam bio u ova 2 centra i nadam se da necu nikad ic . samo mi nije jasno cemu opet otvaranje bate,peka i ostalih sranja.. cilj bi trebo biti otvorenje necega sto nema u osijeku, a ne sve isto.. sve u svemu jos koji tjedan i bit ce to prazno |
|
|
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
Ja ću reći slično što i većina.
AM je puno ljepši, ima više prirodnog svjetla, Portanova je nekako klaustrofobična i zbijena. Nekako se ugodnije osjećam u AM.
Što se tiče izbora trgovina i ostalog sadržaja, prednost (za sada) dajem Portanovi koju izvlače Zara, C&A i Bowling.
Što se tiče cijena, prednost (za sada) dajem AM (kava u kafiću jeftinija za 1 kn, Cineplex je jeftiniji od Cinestara, igraonica za djecu je jeftinija).
Ja se također nadam pravim sezonskim sniženjima kako više ne bismo morali gibati u kojekakve Arkade, Grazove, Zagrebe...
Općenito su kod nas cijene previsoke, posebice ako uzmemo u obzir nizak standard građana Osijeka i okolice. |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
|
monika
Ukupno postova: 86 Spol: Žensko
|
kad pocinju proljetna snizenja? |
|
|
|
|
|
cedevita_jabuka Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Avenue Mall je ugodniji za obilaženje, više je pažnje uloženo u detalje. Ima i nekih finih prodavaonica za muške što nema u Portanovi. U Cineplexu je bolja slika nego u Cinestaru. Bit će da sam pristraniji Avenu Malu |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
po mom mišljenju oba centra su na svoj nacin zanimljiva....
porta nova zbog velicine i ponude...te gužve
dok avenue mall mi je dobar upravo zbog suprotnosti od porta nove....
djeluje mi nekako smireno i opuštajuce....daleko bolji kafići više svijetla....i nije bezlican kao porta nova |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
joojkretena
Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
Bolja mi je Portanova.
Ima Zaru i C&A.
Bravo za AM i Protanovu!
|
O kakvim ti restoranima pričaš, ako pratiš ovaj forum mogao si vidjeti da već otpuštaju zaposlenike iz ovih postojećih restorana u Portanovi.
Radim taj posao pa pratim što se dešava u gradu.
Srce me zabolilo kada sam par puta bio u Poranovi i vidio da su oni restorani prazni, a tek je otvoreno i ako će ikada biti gostiju trebalo bi biti sada.
Baš me zanima koliko dugo će Smolčić moći nabijati dugove? |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
joojkretena je napisao/la: ›
Bolja mi je Portanova.
Ima Zaru i C&A.
Bravo za AM i Protanovu!
|
O kakvim ti restoranima pričaš, ako pratiš ovaj forum mogao si vidjeti da već otpuštaju zaposlenike iz ovih postojećih restorana u Portanovi.
Radim taj posao pa pratim što se dešava u gradu.
Srce me zabolilo kada sam par puta bio u Poranovi i vidio da su oni restorani prazni, a tek je otvoreno i ako će ikada biti gostiju trebalo bi biti sada.
Baš me zanima koliko dugo će Smolčić moći nabijati dugove?
|
Mislim da se ovdje konkretno misli na tip restorana kao što postoje u Arkadu ili Pecs Plazi. Dakle definitivno je trebalo tako nešto napravit. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Noelle Ukupno postova: 34 Spol: Nebitno
|
Koji je bolji ? Zasto ? ...
U Portanovi nema zraka, tamo padam u nesvijest, ali je fora što svugdje trešti glazba, što starijima vjerojatno nije baš super, dok se u AM-u puno lakše diše. |
|
|
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
Ja uopće ne mislim praviti razlike...u svakome mi nešto drugo odgovara...
iako bio bi dovoljan i samo jedan,ali dobro.....
definitivno hvala na nekim trgovinama.....
kafići su mi ljepši u Avenue Mallu.....oni 6D filmići su fora.....
a opet u Portanovi je nekako životnije......veći izbor....Konzum....
dok je opet tišina u Mallu ok, nekad mi i to treba...u miru sve obići bez pretjerane gužve...
tako da što se mene tiče pokupiti najbolje od obadva.... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
|
|