Autor |
Poruka |
Cruz031 Ukupno postova: 244 Spol: Muško
|
francika je napisao/la: ›
Fotografije su ti stvarno amaterske. Mora da su ti zato zabranili fotografiranje.
|
Sve je moguće |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
nemosvjerovat je napisao/la: ›
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kad smo mi prošle/pretprošle godine slikali neki bicikl ili nešto slično u Intersparu, prišao nam zaštitar i rekao da ne smijemo slikati. U Hervisu također. Zašto? Nemam pojma, ali svakako malo glupavo...
|
Ako ne znaš zašto, kako znaš da je glupavo?
|
Kako kontam, svakom "običnom" čovjeku to i nije baš najjasnije. Čovječe, slikaš neku glupost najobičnijim mobitelom s fotoaparatom i priđe ti zaštitar i kaže ti da ne smiješ slikat'...
Kao da slikam (za) ne znam što... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Stela to nije istina!
ako uslikaš neki predmet mobitelom neće ti nitko ništa.Ja često uslikam cipele,hlaće...da bih poslala mms kada se trebam s nekim posavjetovati i nitko do sada nije obraćao pažnju na to.
Druga stvar je kada se netko muva po TCu s kameretinom od 2kg oko vrata. |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Po mojim saznanjima nije dozvoljeno fotografiranje uopće ni u kojem prodajnom prostoru, to je kršenje nekih zakona, ne znam točno, jer postoje neki koji fotkaju po trgovinama za konkurenciju. Razlika je jedino u tome pridržavaju li se trgovci/zaštitari tih pravila. Nigdje se ne bi smjelo fotografirati. |
|
|
|
|
|
dumbaos
Ukupno postova: 163 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
Ma da, kršenje Zakona o Hervisu, ako ne i ženevske konvencije!!! |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
boje se da ne bi po slikama napravio isti trgovački centar, zadnji krik arhitekture u auto cadu i onda da se isti takav izgradi recimo u parizima, minkenima, londonima,amerikama....... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Stella1989
|
PEGY je napisao/la: ›
Stela to nije istina!
ako uslikaš neki predmet mobitelom neće ti nitko ništa.Ja često uslikam cipele,hlaće...da bih poslala mms kada se trebam s nekim posavjetovati i nitko do sada nije obraćao pažnju na to.
Druga stvar je kada se netko muva po TCu s kameretinom od 2kg oko vrata.
|
Da, nije istina...a zašto nam je zaštitar onda prišao u dva navrata kad smo slikali mobitelom i rekao da ne smijemo slikati?! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
-nella- je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Po mojim saznanjima nije dozvoljeno fotografiranje uopće ni u kojem prodajnom prostoru, to je kršenje nekih zakona, ne znam točno, jer postoje neki koji fotkaju po trgovinama za konkurenciju. Razlika je jedino u tome pridržavaju li se trgovci/zaštitari tih pravila. Nigdje se ne bi smjelo fotografirati.
|
Ajde onda ako već imaš saznanja, citiraj taj zakon
Cilj zabrane slikanja po nekim trgovinama je zbog bojazni od konkurencije. I tu se ne radi samo o slikanju. Poznajem jednu osobu koja je svojevremeno radila za tako jednu konkurenciju i poslali su je u trgovinu s notezom i olovkom da prepiše cijene pa su joj i to zabranili. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
morgan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nije samo to u pitanju. jako puno stvari im se ne dopada.evo,ljudi u radnm odijelima.radim tamo ovih dana i pravila oko buke su mi ok (nema buke kad se centar otvori) al da bi došao do dijela gdje se radi moraš koristiti požarno stepenište i biti što manje uočljiv.ne kretati se po hodniku - praviš čistačicama posao (inače ga ne bi imale?)...općenito siroti zaštitari moraju vas zbog svega opominjati.
|
???
za ovo prvi put čujem... a kad ti dolaziš na posao??? ovo s bukom nije baš istina jer cijelo vrijeme po shoping centru se čuje glazba... osim toga na čega bi ličilo kad bi svaki kafić, trgovina ili npr kuglana razvalili razglas.
jedino ponekad traže malo prije 9h da se pokaže iskaznica da radiš jer puno ljudi želi ući prije 9h, tj. prije nego je centar otvoren za posjetitelje
kakvo crno kretanje požarnim stepeništem da dođeš do svijeg "lokala" ???
što se tiče slikanja, svaki dan vidim hrpetinu posjetitelja koja se fotka ...
Bojo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
boje se da ne bi po slikama napravio isti trgovački centar, zadnji krik arhitekture u auto cadu i onda da se isti takav izgradi recimo u parizima, minkenima, londonima,amerikama.......
|
Vesnice |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
MissTake je napisao/la: ›
za ovo prvi put čujem... a kad ti dolaziš na posao???
|
u 5 ujutro
MissTake je napisao/la: ›
ovo s bukom nije baš istina jer cijelo vrijeme po shoping centru se čuje glazba...
|
mislio sam na buku od bušilica i takvog alata. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
morgan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nije samo to u pitanju. jako puno stvari im se ne dopada.evo,ljudi u radnm odijelima.radim tamo ovih dana i pravila oko buke su mi ok (nema buke kad se centar otvori) al da bi došao do dijela gdje se radi moraš koristiti požarno stepenište i biti što manje uočljiv.ne kretati se po hodniku - praviš čistačicama posao (inače ga ne bi imale?)...općenito siroti zaštitari moraju vas zbog svega opominjati.
|
???
za ovo prvi put čujem... a kad ti dolaziš na posao??? ovo s bukom nije baš istina jer cijelo vrijeme po shoping centru se čuje glazba... osim toga na čega bi ličilo kad bi svaki kafić, trgovina ili npr kuglana razvalili razglas.
jedino ponekad traže malo prije 9h da se pokaže iskaznica da radiš jer puno ljudi želi ući prije 9h, tj. prije nego je centar otvoren za posjetitelje
kakvo crno kretanje požarnim stepeništem da dođeš do svijeg "lokala" ???
što se tiče slikanja, svaki dan vidim hrpetinu posjetitelja koja se fotka ...
Bojo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
boje se da ne bi po slikama napravio isti trgovački centar, zadnji krik arhitekture u auto cadu i onda da se isti takav izgradi recimo u parizima, minkenima, londonima,amerikama.......
|
Vesnice
|
šta na ovom forumu svi sve počeli shvaćat ozbiljno a? još pišem u množini gradove...no dobro... kome je suđeno da bude jeben, njemu gače i same padaju... |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
Cruz031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jučer u Portanovi dobio zabranu fotografiranja.
|
U Avenue Mall-u je također zabranjeno fotografiranje. Provjereno prije nekoliko dana. |
|
|
|
|
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol: Nebitno
|
pa fotografiranje je zabranjeno u skoro svakom trgovačkom centru u europi. pogotovo sa nekim većim objketivom |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
Mrky007 je napisao/la: ›
pa fotografiranje je zabranjeno u skoro svakom trgovačkom centru u europi. pogotovo sa nekim većim objketivom
|
I mobitelom. |
|
|
|
|
|
|