Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Topic namijenjen slanju zanimljivih "pronalazaka" ili provjereno dobrih gadgeta i proizvoda koji se mogu pronaci na siteovima poput eBaya, DealExtreme-a i slicnim mjestima vrlo povoljne kupnje.
Upute za postanje informacija
Postavite:
- link
- kratak opis
- cijenu [s ukljucenim shippingom]
- fotografiju proizvoda
- jeste li vec primili ovaj proizvod?
- kratko objasnjenje zasto se proizvod isplati kupiti |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Za pocetak...
Naziv: Soshine 2700mAh Ni-MH Rechargeable AA Batteries with Case
(4-Battery Pack)
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12720~r.73669168
Webshop: Dealextreme
Opis: Odlicne punjive AA baterije, testirano MAHA C9000 punjacem i daju ralnih 2500-2600 mAh, sto je odlican rezultat za ove novce. Sve Soshine baterije, ukljucujuci i AAA su odlicne i daju kapacitet vrlo blizu nominalnom.
Cijena: $12.99
Primio: Da, vise puta (AA i AAA)
Napomena: Najbolji omjer ulozeno dobiveno, kapacitet kakav imaju i razne brand-name baterije
|
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Naziv: Elecom Star Earphone Headphone for ipod/Mp3/PC (black)
Webshop: Ebay
Opis: Lijepe i funkcionalne slušalice sa izvrsnom kvalitetom zvuka.
Cijena: Moram priznati da nisam sigurna koja je točna cijena, ali skupa sa shippingom sam ih platila nekih 80kn
Napomena: Iako sam bila skeptična prema naglavnim slušalicama s dosta niskom cijenom, uvidjela sam da mi je skepticizam bio sasvim nepotreban. Slušalice koristim otprilike 6 mjeseci i nisam im našla niti jednu zamjerku.
|
Zadnja promjena: FunkyLady; 25.10.2010. 20:34; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
Chule
Ukupno postova: 200 Spol: Muško
|
|
|
|
Chule
Ukupno postova: 200 Spol: Muško
|
Naziv: 5mW 532nm Green Laser Pointer Pen
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.44128~r.32782033
Webshop: Dealextreme
Opis: Laser Pointer (zeleni), zgodno za pokazivanje nebeskih tijela pošto se zraka vidi par kilometara u daljinu
Cijena: $7.30
Primio: [edit] Stigo danas, dan poslije postanja ovog opisa Ne ali bi trebalo stici sutra ili prekosutra (po http://ips.posta.hr )
Napomena: [edit] Ovako uzivo laser izgleda puno tezi i kvalitetniji nego sto sam se nadao za 7 i kusur dolara. Unutra idu 2 AAA baterije. Zraka se na nocnom nebu vidi dosta daleko i izgleda posebno zanimljivo dok sipi kisa.
Treba pazljivo s ovim gadgetom jer moze izazvati trajno ostecenje vida :/
|
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
|
|
|
Leteci mungos
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Naziv: hrpa toga, slušalice, stickovi, itd.
Webshop: MyMemory.co.uk
Opis: trenutno u tijeku nenormalna akcija, kupio si Jays a-Jays One slušalice vrijedne 54 funte za samo 20 funti i dobio gratis Sandisk USB stick od 4 GB! Usporedbe radi, u ponudi imaju i Sennheiser CX300-II earphones za 20 funti, a serija prije te (CX300) u Ekranu košta 379 kn. Dostavljaju u cijeli svijet za 1.95 funti.
Primio: zaboravio dodati, stiglo u roku od 10ak dana. Sluške prva liga, stick isto vrlo zadovoljan.
Napomena: morao sam poslati kopiju nekog računa kako bi s trgovinom potvrdio svoju adresu. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
pronoob
Ukupno postova: 53 Spol: Muško
|
http://www.ecart-digital.com/
na ovu stranicu sam nabasao prije nekih tjedan-dva... cijene su više nego primamljive, ali nisam se još usudio naručiti išta
jel netko imao iskustva s ovom stranicom i mišljenja o njenoj sigurnosti? |
|
_________________ 01101011 01101101 01100101 01110100 00100000 01101100 01100101 01100111 01100101 01101110 01100100 01100001 |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
lovu bacam isključivo na šminku ,krpice i CIPELICE |
|
|
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
pronoob je napisao/la ( Pogledaj post): ›
http://www.ecart-digital.com/
na ovu stranicu sam nabasao prije nekih tjedan-dva... cijene su više nego primamljive, ali nisam se još usudio naručiti išta
jel netko imao iskustva s ovom stranicom i mišljenja o njenoj sigurnosti?
|
de ajd javi ako budes sta uzomo hh. ovo su stvarno nerealne cjene al koce ga znat
ovi macovi pogotovo -prejeftino |
|
|
|
|
|
beziljy
Ukupno postova: 367 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
bas gledam panasonic plazmu 50 inča g20 za 90 i nešto eura |
|
_________________ Ignorance is bliss!!! |
|
|
|
Leteci mungos
|
ecart-digital.com je SCAM! i ne kupovati preko njih. Postoji mnostvo ok siteova, ali ipak treba biti oprezam.
Scaminfo: Ecart-digital.com scam info
Slican site je iOffer.com - takodjer scam, pogotovo kad je u igri elektronika i USB stickovi. Iako se na siteu mogu naci prodavaci i koji nisu scam (za fake odjecu , satove i suncike), kad je elektronika u pitanju - gotovo u pravilu se radi o prevarantima.
S drueg strane, DealExtreme.com i FocalPrice.com su provjereni siteovi i salju robu onakvom kakvom ju i opisuju. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Mungos, dodaj i MyMemory u listu provjerenih siteova. Vrlo profesionalni, cijene i više nego prihvatljive, plus što su ovlašteni prodavatelj nekoliko brandova (Sennheiser, Phillips itd.). |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
pronoob
Ukupno postova: 53 Spol: Muško
|
za koliko stizu predmeti sa dealextreme i focalprice?
jel se može pratiti "putovanje" predmeta kao pri kupovini na ebay-u i jel drkaju na carini kod nas ? |
|
_________________ 01101011 01101101 01100101 01110100 00100000 01101100 01100101 01100111 01100101 01101110 01100100 01100001 |
|
|
|
|
|