Autor |
Poruka |
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Cruz031 Ukupno postova: 244 Spol: Muško
|
U albumu imaš lijepih fotografija. Nemam facebook pa ih ne mogu komentirati Uglavnom, praksom do savršenstva :)Ukoliko već nisi, svakako otvori galeriju na flickr.com ili domaćem fotozine.org Tamo ćeš dobiti konstruktivnije komentare. |
|
|
|
|
|
chosen
|
Cruz031 je napisao/la: ›
U albumu imaš lijepih fotografija. Nemam facebook pa ih ne mogu komentirati Uglavnom, praksom do savršenstva :)Ukoliko već nisi, svakako otvori galeriju na flickr.com ili domaćem fotozine.org Tamo ćeš dobiti konstruktivnije komentare.
|
puno hvala na ovome,..zbilja sam novi u ovome,nisam znao za ove stranice budem danas napravio account na http://fotozine.org/ pa bacim link ovdje.
p.s. a smijao sam se kad su rekli da je fotografiranje jedan od najskupljih hobija ^^ |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Cruz031 Ukupno postova: 244 Spol: Muško
|
chosen je napisao/la: ›
p.s. a smijao sam se kad su rekli da je fotografiranje jedan od najskupljih hobija ^^
|
Nisi jedini Uvijek nešto fali.... Imaš odličan početnički fotić sa hrpom mogućnosti. Mislim da ćeš njime biti zadovoljan duuugo vremena. Još dodaš neki dobar blic, tele objektiv..... |
|
|
|
|
|
chosen
|
da iduće ulaganje mi je tele neki 50 200 ili tomu nešto slično (mora imati AF i IS ) |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
pronoob
Ukupno postova: 53 Spol: Muško
|
super su fotke, ak nije problem, mogao bi napisati na kojim postavkama si radio koju!
jel ih dotjeruješ u PS ili su oriđiđi? |
|
_________________ 01101011 01101101 01100101 01110100 00100000 01101100 01100101 01100111 01100101 01101110 01100100 01100001 |
|
|
|
chosen
|
nekoristim photoshop nekako mi slikanje onda gubi smisla tak moš svaku sliku fotošopirati i izgledati će dobro postavke ti nemogu reći točno koje koristim jel ni sam neznam koje su za koju sliku jel čisto namještam postavke kako se nađem tamo gdje slikam ^^ i thx |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ne slikaš jer ne koristiš kist i ostale gluposti, nego fotografiraš
a što se tiće fotošopiranja dobro bi ti došao da pojačaš malo kontraste boje itd... barem osnovne preinaker jer ti samim time fotografija ne gubi poruku i smisao nego još više naglašava |
|
|
chosen
|
imaš neki dobar tutorial za te osnovne photoshop gluposti vezano uz fotografije? |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
iskreno nemam pojma....
sve što znam u fotošopu sam učio sam i korak po korak, tutorial po tutorial....
najbolje ti je kad otvoriš fotku i razmisliš šta želiš poboljšati na njoj, u gugl i traži |
|
|
|
|