Autor |
Poruka |
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
Loona je napisao/la: ›
anakonda je napisao/la: ›
...baš sam jučer čula komentar na nekoj od televizija kako su se konačno usprotivili da se mali Filip Glavaš toliko medijski eksponira...odnosno da se mali koristi kako bi izazvao simpatije u Hrvata...potpisujem to...
|
Je, zbilja nije u redu.. dečka poznam osobno i sasvim je ok.. njemu je i najteže sad.. oduvijek je s tatom a možemo samo zamisliti što mu govore u školi i naokolo.. i smatram da ga nije trebalo vući s Đapićem u Zg..
|
...shvaćam ja i njega, i vjerujem da mu je teško...pogotovo što je sada u godinama kada mu zaista nije potrebno medijsko eksponiranje, pogotovo u tom kontekstu cijele štorije...djeca nemaju što tražiti u politici, niti na jedan način....
|
Kad su to naši političari birali načine ne bi li dobili političke poene, vlast, bogatstva......? Puno stvari, ne samo djeca, nemaju što tražiti u politici, uključujući polupismene i poluretardirane političare koji nikad i nisu bili u stanju raditi niti jedan drugi normalan posao. |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...što je - je...samo stvar je u tome da javnost zapravo nije ni percipirala taj problem oko malog Filipa...mislim, svaka mu čast što je stao u obranu oca, svako dijete bi to učinilo za svoje roditelje...ali, ipak - netko drugi je vukao konce, a on je poslušao krivi savjet...samo šteta, ipak je još dijete, ne treba mu ova cijela stvar... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
i ja sam dijete...
dakle, neka počne razmišljati o manipulaciji... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...hm...vidim da si prije u godinama kada ljudi pomalo postaju kao djeca... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
ilija je napisao/la: ›
Samo sam dodao komentar na los primjer koji si naveo.
|
A nemoj zajebavat.
Ako se njihova zlodjela otkriju za godinu, dvije od strane ili amerckih istrazitelja ili americkih novinara - a kod nas ni 15 godina nakon sranja niti novinari niti istrazitelji ne mogu raditi posteno, gdje je vece sranje, pitam te? |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...hm...vidim da si prije u godinama kada ljudi pomalo postaju kao djeca...
|
imaš kavu za ovo, bravo... |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
|
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Živ je, Osijek je živ. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
anakonda
|
gazda777 je napisao/la: ›
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...hm...vidim da si prije u godinama kada ljudi pomalo postaju kao djeca...
|
imaš kavu za ovo, bravo...
|
...hm, pozliti će nam od silnih kava... ...(offtop.) |
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
ili mi se čini, ili ga u dnevniku više baš ne spominju.........? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
anakonda
|
...ima vikend... |
|
|
|
|
DanicaV
|
....produženi....... |
|
|
|
|
anakonda
|
... ...pa nije baš da ga nisam vidjala, dodushe u novinama samo, ali svejedno...izmedju dva saslušanja... |
|
|
|
|
DanicaV
|
...ha, koliko pamtim, ti si na "privremenom" radu u metropoli. slobodno se družite. mislim da ćemo se mi ovdje već nekako snaći...... |
|
|
|
|
anakonda
|
...hehehe, Danice, 1:0 za tebe... |
|
|
|
|
|
|