Autor |
Poruka |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ajdmo malo razglabati o kampiranju, bez ikakve politike i ostlaih gluposti
Dakle što mislite o kampiranju, dali kampirate tjekom godine (osim 1. maja), preporučite neka mjesta za dobar kamping.
Također možemo i o kamperskoj opremi razglabati
šatori, vreče, podloge, kuhala, ovo ono, dakle sve vezano uz kamping
Evo ja do sada nisam nešto previše kampirao u prosjeku 2-3 puta godišnje, a to su bili u glavnom festivali.
Ove godine se mislim malo više aktivirati po tom pitanju pa nadam se bar jednom mjesečno otići raširiti šator i vreču. |
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Upravo dođoh s kampiranja. Odredište nam je bilo Topolik i oduševljena sam! Priroda diivna, crvenperki milijun, pjev ptica, privatnost, dozvoljeno pecanje... ma gušt! Jedini bed je što je i dalje minirano pa moraš paziti da ideš već utabanim stazicama, no sve u svemu - sviđa mi se! |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
saba
|
uputi me di je to |
|
|
Cruz031 Ukupno postova: 244 Spol: Muško
|
Oaza mira u srcu minskog polja |
|
|
|
|
|
|
|
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
Coca Cola
Ukupno postova: 394 Lokacija: n'djamena Spol: Nebitno
|
Haha jel to neka sprdnja? Pa tamo ti je farma svinja krava sta vec smrdi a joj.. haha |
|
|
|
|
|
|
Daleko od toga... prođeš to sve i dođeš to jezera/bare/nečega i super izgleda, zrak je svjež, ljudi možda 3 osim nas bilo |
|
|
|
|
ToniOsk
Ukupno postova: 407 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Borovik, Borovik i opet Borovik )
Ako ne znaš gdje se nalazi, to je iza Đakova, za sve ostalo tu je google. |
|
_________________ I am what I am. |
|
|
|
saba
|
ove godine svakako planiram posjetiti porovik, ali tražim još lokacija jer mi stara drava i nije baš neko mjesto za kamping |
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
idi po moto susretima....navecer cuganje i zezancija prek odana rostiljada:)) |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
saba je napisao/la: ›
ove godine svakako planiram posjetiti porovik, ali tražim još lokacija jer mi stara drava i nije baš neko mjesto za kamping
|
Što fali Staroj Dravi? Meni je tamo baš fora...al' dobro, ne vole svi sve.
Ne kampiramo često, ali kad idemo kampirati, uvijek idemo tamo, lijepo je i zaniljivo...pogotovo kad nema skoro nikoga pa možeš uživati u miru, tišini i divljini.
Inače, nosimo šator (ako planiramo prespavati), mesinu, kruh, sok, vodu...nekad smo nosili i parafin da se vatra što prije zapali, zatim - stolić, stolice, pribor za jelo i td. Drva smo prije skupljali po Staroj Dravi, ali posljednjih par puta nosili smo od kuće, da ne moramo gubiti vrijeme na traženje, još pogotovo ako su drva mokra i sl. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
saba
|
pa nekako više volim šume i tako.... stara drava mi previše otvorena....
al najbitnije mi da ima vode uz mjesto kampovanja neka rijeka potok, bara bilo što.... totalno daje drugačiji ugođaj |
|
|
kec_10 Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
ima par dobrih mjesta u slavoniji
- pampas (tam moš i tramvajem)
- dilj gora
- orahovica (ružica grad)
- papuk |
|
|
|
|
|
poison_ivy
Ukupno postova: 332 Spol: Muško
|
AKo se ikad stogod ovako organizira, count me in, pogotovo ako se ide kako na Papuk ili Dilj goru |
|
|
|
|