Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Vaše mišljenje o horoskopu? Čitate li horoskop? Koliko često? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol: Nebitno
|
Zbog Jupitera u Ovnu i prvoj kući, te nepovoljnih aspekata Venere ja ne čitam horoskop. I ne čitam ga često. |
|
_________________ Colorless green ideas sleep furiously. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
oroskop je centralna žica života mog, ni pišat ne idem dok ne pročitam oroskop ... ak kaže ne pišaj ... ja ne pišam pa taman mi svi bubrezi otkazali i krv mi se zatrovala u potpunosti ... ako oroskop kaže crno ... ne može bit bijelo da ga jebeš |
|
|
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
Ne čitam, ne zanima me i ne vjerujem u te gluposti. |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
oroskop je centralna žica života mog, ni pišat ne idem dok ne pročitam oroskop ... ak kaže ne pišaj ... ja ne pišam pa taman mi svi bubrezi otkazali i krv mi se zatrovala u potpunosti ... ako oroskop kaže crno ... ne može bit bijelo da ga jebeš
|
Dobra ... Znam da tema izgleda debilno ali ... Koje god jebene novine otvoriš ... horoskop. Masa ljudi to čita, iako većina nema pojma zašto. Koga god pitaš, nitko ne vjeruje u ta sranja, a svi čitaju.
JBG tko je tu lud? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
I ja se često pitam koliko netko mora biti očajan da u neko doba noći naziva neke brojeve telefona da dobije odgovor na pitanje da li će ozdraviti, naći posao, oženiti (udati) se, pomiriti se i što ja znam što sve ne pitaju. Ponekad ne spavam u sitne sate pa prebirem po daljinskom i zaustavim se kod takvim "vidovnjaka".
Vidoviti Milan me je nasmijao sa svojim komentarima, još uvijek ne mogu pojmiti da je netko poslušao bilo što da je savjetovao.
Žao mi je ljudi koji nemaju od koga tražiti pomoć pa zovu neke brojeve koji im samo povećavaju račun za telefon. |
|
|
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
Ponekad pročitam neki tjedni,ali kad mi je jako dosadno....
nevjerujem baš u to....
eventualno nekog smisla mi ima natalni horoskop,jer se ipak radi samo za 1 osobu...pa se tu da pronaći dosta istinitih stvari......
sve ostalo,pogotovo ovi što zovu te linije...to mi je i više nego smiješno....jedino što dobiju je veeeeeeeeeeelik telefonski račun..... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
water
Ukupno postova: 140 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
sve se svodi na isto...
horoscoped |
|
_________________ If I had a world of my own, everything would be nonsense. Nothing would be what it is, because everything would be what it isn't. And contrary wise, what is, it wouldn't be. And what it wouldn't be, it would. You see? |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Krajem godine čitam horoskop za sljedeću godinu i uvijek mi kaže da ću se zaljubiti i putovati, pa mislim si do sad sam se trebala barem 20 puta zaljubiti i obići pola svemira al. jbg babe uvijek fulaju |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Ako naletim na horoskop,što na internetu što u novinama pročitat ću, čisto iz zabave. Ne vjerujem u horoskop. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
horoskopi su kao i medicinska enciklopedija - nema bolesti pod kojom se ne možeš naći.tako i kod njih sve nešto uopćeno, idealno da si svako tumači na svoj način. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
jeremy
Ukupno postova: 101 Lokacija: s druge strane ogledala Spol: Muško
|
pa, astrologija ima neke kvalitetne osnove u koje sam se uvjerio s godinama
tipa, većina pripadnika tog i tog znaka je takva i takva i najbolje se slaže s tim i tim znakom...
ne znam kako i zašto, ali ispada da je tako
a što se tiče horoskopa, to je zlostavljanje astrologije i apsolutno nikad nije ništa pogodio, al eto, čitam, opet ne znam zašto
valjda da ubijem misli na par trenutaka il nešto slično |
|
_________________ Jeremy spoke in class today |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
oroskop je centralna žica života mog, ni pišat ne idem dok ne pročitam oroskop ... ak kaže ne pišaj ... ja ne pišam pa taman mi svi bubrezi otkazali i krv mi se zatrovala u potpunosti ... ako oroskop kaže crno ... ne može bit bijelo da ga jebeš
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_sVrOJWl750[/youtube] |
|
|
|
|
|