Autor |
Poruka |
jamas
Ukupno postova: 74 Spol: Žensko
|
Elena_Os je napisao/la: ›
Bivši ovisnik pa se našao uvrijeđen ?!
Čekala sam reakcije,više me zanimalo da li će (iako sam znala da neće) oni koji imaju na sve odgovor pisati o ovoj temi...
Tebe pohvaljujem, no sa ova 2 žuta kartona to dovoljno govori o tebi i tvojem pisanju, ali svaka čast na iskrenosti...
Nismo svi isti i ne možemo svi težiti ka istome...prvenstveno želim miran i zdrav život, obiteljske tragedije sam počela proživljavati s prvim izgovorenim riječima, život me nije mazio i iskreno zadnje što mi treba je konstantna strepnja i još neki novi iznenadni gubitak drage mi osobe...
zvuči sebično !?! zaboli me..valjda sam sebi prvo trebaš biti na 1. mjestu i znati što želiš i ne želiš..
|
super si na pocetku etikirala bivse iglomane, a nasla si se nesto urijedena....sorry stvarno zanima me kako si sebe etikirala?
Po cemu si zakljucila da je fallen-angel bivsi ovisnik? |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
jamas je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bivši ovisnik pa se našao uvrijeđen ?!
Čekala sam reakcije,više me zanimalo da li će (iako sam znala da neće) oni koji imaju na sve odgovor pisati o ovoj temi...
Tebe pohvaljujem, no sa ova 2 žuta kartona to dovoljno govori o tebi i tvojem pisanju, ali svaka čast na iskrenosti...
Nismo svi isti i ne možemo svi težiti ka istome...prvenstveno želim miran i zdrav život, obiteljske tragedije sam počela proživljavati s prvim izgovorenim riječima, život me nije mazio i iskreno zadnje što mi treba je konstantna strepnja i još neki novi iznenadni gubitak drage mi osobe...
zvuči sebično !?! zaboli me..valjda sam sebi prvo trebaš biti na 1. mjestu i znati što želiš i ne želiš..
|
super si na pocetku etikirala bivse iglomane, a nasla si se nesto urijedena....sorry stvarno zanima me kako si sebe etikirala?
Po cemu si zakljucila da je fallen-angel bivsi ovisnik?
|
jesi ti žmirilla dok si čitala ili ti se nekim čudom dignuo tlak na sam naslov teme pa ostalo nisi mogla pratiti ? |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
fallen-angel
Ukupno postova: 225 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
...chicken fight... |
|
_________________ We shall never surrender !!!! W.C. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
odvajat tesške i lake droge nije stvar nekog stava već opčeg znanja.
i nemoju svi bivsi narkomani hepoš
bila bi kad bi se zaljubila,sigurno |
|
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
PA ako je zdravstveno s njim/njom sve u redu i ako drži tu ovisnost pod kontrolom (jer ne može se potpuno nikada izlječiti - nisam bivši ovisnik ) što da ne. Svatko pogrješi u životu ali ako se pogreška ispravi i ne ponovi se ne vidim prepreku. |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
bivši ovisnici koji su stvarno bivši..mogu biti puno kvalitetniji partneri jer su dotakli dno, dobili drugu priliku i znaju cijeniti život i ljude bolje od nekih koji u životu nisu izgubili ništa niti pustili suzu zbog nečega.
ovisnik može postati svatko i stvarno ne treba osuđivat ljude ako su bili ovisnici, treba ih cijeniti ako to više nisu. |
|
|
|
|
|
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol: Nebitno
|
.... |
|
_________________ wish you were beer.. |
|
|
|
R3nchi
Ukupno postova: 63 Lokacija: Plavi 9 BiTcH !! Spol: Muško
|
Možda je tema već bila (pretraživač foruma 031 mi nije pokazao), ako je neka Admin slobodno obriše!
|
Ija isto , ono naso sam par puta kod cure rizle u djepu!! Poludio sam!! Zamisli da sam HePatitis dobijo!! Ti Prljavi nARKOMANI MI UOPCE NISU JASNI..Meni je droga unistila cjelu obitelj.. tata od Marihuane spava po cjeli dan a mama samo kuha i jede... Pomozite! Da bi jedne veceri u parku kulture ja i kolega skuzili da nam je netko stavio drogu u Heroin.. ccccc gdje ide ovaj grad..
psS: ja ne znam kako cu buducoj priznat da sam Teski ovisnik..Naime ja sma teski ovisnik o sexu.. |
|
_________________ I want my money,fuck u pay me..This is what i do... |
|
|
|
poison_ivy
Ukupno postova: 332 Spol: Muško
|
To je vecinom do karaktera osobe, kako i sam ne konzumiram srednje ni teze droge, (a ni lake), tako mi bas i nije svejedno da kraj sebe imam osobu koja ce kvocati "a nije ti marihuana droga" ili "to je zdravo za ..." - da ne pocne diskusija o ovom mom postu. To je moje misljenje i ne smeta mi ako netko konzumira nesto za sta zna da je lose (cigarete su stetne, alkohol je stetan, a opet velika vecina konzumira), vise me ubija u pojam kad meni netko soli pamet da sam ja "u krivu" sto nisam nikad probao pa ne znam umjesto da se postavi tako da postuje moj stav ... i to je glavni razlog zasto ne bih nikad mogao biti u takvoj vezi. |
|
|
|
|