Autor |
Poruka |
evergreen Ukupno postova: 35 Spol: Nebitno
|
Mmm, nedavno otkrivena pizza - iz restorana Millenium (Portanova), a rade i dostavu - definitivno najbolja pizza u gradu! |
|
|
|
|
|
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
evergreen je napisao/la: ›
Mmm, nedavno otkrivena pizza - iz restorana Millenium (Portanova), a rade i dostavu - definitivno najbolja pizza u gradu!
|
slažem se...danas sam prvi put probala i fenomenalna je..a čekala sam samo 20min, a ne živim baš blizu portanove!! ove koji su mi pred nosom čekam po 45min -.-' |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a cijena pizze iz portanove ? |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
dumbaos
Ukupno postova: 163 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
update lipovog hlada: opet bezveze pizza. suhonjava, siromašna, prilično loša kobasica (pizza Lipov hlad) |
|
|
|
|
|
ninaa
Ukupno postova: 29 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Potpisujem Dumbu, a ja sada pizze uzimam u Bendeku pošto sam iz DG-a i oni su mi jako dobri i najbliži.
Prije sam uzimala iz Lipovog Hlada ali su se dosta pokvarili! |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
|
preporucio bi pizzu iz la rose pogotovo la rosa pizzu |
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Pizza iz Asa (Slavonska). |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
legica21
|
|
|
|
dumbaos
Ukupno postova: 163 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
Da, slavonska iz Asa je đast fajn. Pošto sam 100 m od bendekovića, slijedeću ću tamo. Ako ne valja, sto kletava na ninu.
Oh, nešto se busaju u prsa s lazanjama... CHALLENGE ACCEPTED! |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
dumbaos je napisao/la: ›
...od Bendekovića, sljedeću ću tamo.
|
Također... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
legica21
|
dumbaos je napisao/la: ›
Da, slavonska iz Asa je đast fajn. Pošto sam 100 m od bendekovića, slijedeću ću tamo. Ako ne valja, sto kletava na ninu.
Oh, nešto se busaju u prsa s lazanjama... CHALLENGE ACCEPTED!
|
hhehe.. lazanje nisam probala, al pizza je odlična! javi dojmove |
|
|
|
|
|
Duminske Trake
Ukupno postova: 401 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Da se osvrnem samo na stariji post,Sebastian i Bonus su bili glavni prije rata i nitko više.
Nemoš vjerovat koliko su ljudi ovdje izreklamirali La Rosu a nije ništa posebno...al ajd nek vam bude.
Gondola? Bezveze,tamo sam išao bar 5 puta i nijednom nisu potrefili,zadnji put je bila čak i dobro posložena ćoza i sve ali ju je trebao ostaviti u peći još bar 10 minuta,bila je skoro prijesna.
Sebastian je i dalje standardan,osim što bi mogao biti malo jeftiniji i dati besplatnu dostavu.
El Paso se jako popravio otkako su popravili brod i sve prošle godine,bio sam taman prije renoviranja i njihova najbolja pizza (El Paso) je bila živo sranje,a poslije obnove sam probao Fantasiu i bila je predobra! Naručio sam ju i u dostavi i opet je bila dobra,moja preporuka.
Ne znam zašto ljudi ne pišu baš puno o Fratelliju,oni su se dosta izmjenjali tijekom ovih godina a danas su im cijene bezobrazno visoke.
U Asu,Lyri,Sandru i sličnim pizzerijama nisam bio godinama i mislim da nisam ništa propustio. Oliva je ok ajmo reći prosjek,Lipov Hlad me malo iznenadio s omjerom uloženo-dobiveno.
Jel netko bio u pizzeriji Tvrđa? Kakve su pizze iz Topa? Dajte pričajte malo,nisam dugo jeo pizzu baš sam ogladnio |
|
_________________ Lega moj...to su ti te dumine. |
|
|
|
maddox_rumble
|
da se osvrnem na @dumniske trake
pa u la rosi sam bio par puta i svaki put sam bio zadovoljan, i pizza im je puno bolje kod njih, nego u dostavi to je jedini minus
sebastion je klasicno u vrhu
u el pasu nisam dugo jeo, ali kod njih su mi oduvijek bile dobre mexicka i quatro formaggi
lipov hlad nema neke pizze, ali ima dobre ostale stvari prvenstveno ono s rostilja
iz fratellija osobno volim samo sendvice
u topu isto samo sendvici i burgeri prolaze |
|
|
|
|
tayllor
Ukupno postova: 180 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Meni je pizza dobra u la rosi, ali samo ako tamo jedem i u bendeku. Ne znam jel u bendeku još uvijek ona akcija 2+1, a to je odlično.
Kaže mi baš lega neki dan kad smo pričali o pizzama da od nedavno i u bendeku možeš jesti pizze na one bonove od crvenog križa kada daš krv i kaže da su mu pizze duplo bolje nego u gondoli, jer je tamo to već godinama. |
|
|
Nekvinda
Ukupno postova: 138 Lokacija: Istočno od šanka Spol: Muško
|
la rosa ima super pizze, ali su bezobrazno skupi, naplate kutiju i dostavu. ajd kutiju, al dostavu!!! |
|
|
|
|