Vidim da je tema stara ali ću se svejedno pridrižiti. Neki dan sam obišla čitav grad u nadi da ću kupiti neki dobar laptop, čisto onako malo za surfanje i čaprenje na netu. U Emmezeti me nitko nije ni pogledao (valjda su mislili da se samo šetkam jer sam uz sebe imala samo karticu), u Konikomu su me gledali sa čudom kad sam rekla da sam došla pogledati laptope i da mi nije bitno kakve su mu performanse, samo da ga mogu odma sad nosit kuć, uštekat na net i surfat. Lik je bio poprilično uvjeren da neću ništa kupiti.
E onda sam otišla u Links. Čim sam ušla na vrata lik se ustao, pitao što trebam...bla bla, izvadio 4 laptopa, o svakom mi nešto rekao i dao svoj savjet. Naravno, kupila sam stvarno dobar laptop i mirna sam neko vrijeme. -kvalitetan je iako je malo skuplji ali mislim da neću imati nikakvih problema s njim. I drago mi je što sam kod njih kupila jer se samo taj dečko u Linksu ustao, izvadio laptope, dao savjet i stvarno mi pomogao. Eto, od sad ću uvijek tehniku ići kod njih kupovati, pa čak i kad budem morala čekati 48 sati/ tjedan dana.