Autor |
Poruka |
slavonija Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ako idem iz Osijeka do jezera Jankovac na Papuku, kojim putem je najbolje?? Ima li itko da je išao..i kakav je put do tamo..kad se dođe u blizinu već?? |
|
|
|
|
|
morzan
Ukupno postova: 48 Lokacija: Josipovac Spol: Muško
|
Do Jankovca sam išao Podravskom magistralom, treba ti negdje sat vremena. Put do njega ri je zemljani i kameni.
PS. Jezero Jankovac nepostoji, nego imaš potok. |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
ideš od Osijeka prema Našicama...od Našica prema Slatini....nakon mjesta Čaćinci skreneš lijevo prema Jankovcu....imaš oznacen put do doma....i cijelim putem ti je asfalt
sve u svemu vrijedno posjeta i puta do tamo |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
|
morzan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Do Jankovca sam išao Podravskom magistralom, treba ti negdje sat vremena. Put do njega ri je zemljani i kameni.
PS. Jezero Jankovac nepostoji, nego imaš potok.
|
pa ja na sto googla stranica vidim da se spominje jezero....gledam google earth odozgo mi se ne čini jezerom... |
|
|
|
|
|
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ideš od Osijeka prema Našicama...od Našica prema Slatini....nakon mjesta Čaćinci skreneš lijevo prema Jankovcu....imaš oznacen put do doma....i cijelim putem ti je asfalt
sve u svemu vrijedno posjeta i puta do tamo
|
tako sam i pomišljao da je najjednostavnije....informacije su ohrabrujuće(na asfalt najviše mislim), makar ih dobio od tamne strane... |
|
|
|
|
|
jeremy
Ukupno postova: 101 Lokacija: s druge strane ogledala Spol: Muško
|
jbt, na jankovcu sam bio zadnji put prije rata...
to ti je najbolji put i najjednostavniji
znači iza čačinaca neposredno iza jednog mosta skreneš lijevo pa kroz par sela još
onda nije bilo sve asfaltirano, a sada kako je ne znam...
btw. jankovac je planinarski dom a jedna od atrakcija blizu su takozvana 'tri jezera' do kojih se odšeta kroz šumu |
|
_________________ Jeremy spoke in class today |
|
|
|
|
jeremy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jbt, na jankovcu sam bio zadnji put prije rata...
to ti je najbolji put i najjednostavniji
znači iza čačinaca neposredno iza jednog mosta skreneš lijevo pa kroz par sela još
onda nije bilo sve asfaltirano, a sada kako je ne znam...
btw. jankovac je planinarski dom a jedna od atrakcija blizu su takozvana 'tri jezera' do kojih se odšeta kroz šumu
|
ma gledao sam neki dan fotografije sa neke ekskurzije..ma to je super tamo..slapovi,jezero, šuma..idem sutra..ma bitno mi je da je asfalt do tamo kako kažu..da se parkiram i onda ja dalje idem pješaka gdje god... |
|
|
|
|
|
|
Dana išao u Jankovac...Osijek-Našice-Orahovica-Čačinci!!
Put je katafuckingstrofa..famozna državna cesta broj 2 se obnavlja kao..ali rupa do rupe..nisu sad rupe da upadaš ali su zakrpe......kad se dođe do Čačinaca, skrene se lijevo prema Slatinskim Drenovcima, tamo je cesta OK...e onda nekih 5 km prije Jankovca nije asfaltirano ali je makadamska cesta, nije loša obzirom na druge makadame na koje sam nailazio!!
Mjesto je prekrasno...samo danas hrpa ljudi...hrpa...nakon toga sam htio do jezera u Orahovici ali je to bila mišn imapasibol...svi idu na kupanje..nemaš gdje parkirat..a htio sam samo do tvrđave gore!! |
|
|
|
|
|
Pearl Jam Ukupno postova: 22 Spol: Nebitno
|
Nisi odabrao dobar dan, danas su mnogi išli i na Jankovac i na orahovačko jezero. Preporučio bi ti da odeš kad nije praznik ako možeš. Svakako oko Jankovca napravi krug do slapa, imaš manji i veći krug. Ovaj manji ti je lijevo pored doma, samo se spustiš i ideš po stazi. |
|
|
|
|
|
|
Pearl Jam je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nisi odabrao dobar dan, danas su mnogi išli i na Jankovac i na orahovačko jezero. Preporučio bi ti da odeš kad nije praznik ako možeš. Svakako oko Jankovca napravi krug do slapa, imaš manji i veći krug. Ovaj manji ti je lijevo pored doma, samo se spustiš i ideš po stazi.
|
jesam..danas sam išao do izvora, groba od onog grofa, do stakla onog i grobova staklara, pa dole do velikog slapa...sjeo pored njega i ohladile me kapljice...mislim da ću se ponovo zaletit neki manje opterećen dan...možda do vrha papuka...ako nađem žrtvu da ide samnom...
taj grof i nije bio lud....izabrao pravo mjesto za dočekat smrt... |
|
|
|
|
|
morzan
Ukupno postova: 48 Lokacija: Josipovac Spol: Muško
|
slavonija je napisao/la: ›
morzan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
PS. Jezero Jankovac nepostoji, nego imaš potok.
|
pa ja na sto googla stranica vidim da se spominje jezero....gledam google earth odozgo mi se ne čini jezerom...
|
ups, sorry na krivoj informaciji, zaboravio sam. Tek sad sam se sjetio. |
|
|
|
|
|
jeremy
Ukupno postova: 101 Lokacija: s druge strane ogledala Spol: Muško
|
eh, i ja se ispričavam na netočnoj informaciji...
i ja zaboravih da je magistrala rasturena
zato, ako netko bude išao, isti put, ali do našica preko čmartinaca i podgorača, bar dok ne naprave ovu cestu |
|
_________________ Jeremy spoke in class today |
|
|
|
|
jeremy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
eh, i ja se ispričavam na netočnoj informaciji...
i ja zaboravih da je magistrala rasturena
zato, ako netko bude išao, isti put, ali do našica preko čmartinaca i podgorača, bar dok ne naprave ovu cestu
|
još htjedoh da idem onuda, reko neću, pa valjda je cesta veće važnosti bolje održavana, kad onooo...strava... |
|
|
|
|
|
|
|