Autor |
Poruka |
ivan1602 Ukupno postova: 38 Spol: Muško
|
da li je itko od forumaša putovao tom relacijom i koja bi bila najpovoljnija? nas 5 planiramo ić na ljetovanje, svi smo studenti pa nas zanima najjeftinija solucija, i da, išli bi oko 22. 7. pa ako tko ima kakvih savjeta bio bih vrlo zahvalan |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Najjeftinija solucija je ne ići u Novalju. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
cane je napisao/la: ›
Najjeftinija solucija je ne ići u Novalju.
|
hehe
istina!
što se relacija tiče... ako ne idete autom, najisplativije je čazmatransom (uz studentski popust) do rijeke, pa katamaranom za novalju.
nakon toga opet katamaran za rijeku, raspitate se za bus prema makarskoj, a onda opet bus za osijek. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
cane je napisao/la: ›
Najjeftinija solucija je ne ići u Novalju.
|
hehe
istina!
što se relacija tiče... ako ne idete autom, najisplativije je čazmatransom (uz studentski popust) ...
|
S tim da treba provjeriti daju li popust za taj bus kojim se ide, jer preko ljeta nemaš za sve buseve studentski popust. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
ivan1602 je napisao/la: ›
da li je itko od forumaša putovao tom relacijom i koja bi bila najpovoljnija? nas 5 planiramo ić na ljetovanje, svi smo studenti pa nas zanima najjeftinija solucija, i da, išli bi oko 22. 7. pa ako tko ima kakvih savjeta bio bih vrlo zahvalan
|
definitivno najpovoljnije za 5 ljudi je auto, jer trošak djelite na 5..al sad ovisi kakav auto imaš, nemoš Golfom ić vas 5, previše vas je i bilo bi gužva... al pitao si za najjeftiniju soluciju, ugl. to ti je ta |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
|
Imaš pravo Provokator, najjeftinije je ići autom, ali kažem ide nas 5, svi smo veći i bilo bi dosta nezgodno gužvat se 6-7-8 sati u autu do tamo iako najisplativije jedino neki monovolumen al kad nitko od nas nema takvo vozilo a i prtljaga je tu onda isto problem gdje sve utovariti
a i razmišljali smo rentat neko vozilo ali to je previše skupo, preko 600 kn za dan, tako da je ta solucija otpala,
a solucije alternativnim prijevozom su vlak pa malo busa pa opet malo busa i još malo busa i nazad vlakom uz naravno sva čuda presjedanja i koje čekanja i tako što ide uz taj prijevoz
i da, opet put svakog po glavi izađe minimalno cca. 550 kn
no sigurno ćemo nešto smislit |
|
_________________ ne volim ljude koji uzimaju drogu, a pogotovo carinike! |
|
|
|
Nekvinda
Ukupno postova: 138 Lokacija: Istočno od šanka Spol: Muško
|
najjeftinije ti je stopom, a sad... |
|
|
Nekvinda
Ukupno postova: 138 Lokacija: Istočno od šanka Spol: Muško
|
http://putujmozajedno.hr/
vidis ovdje ako netko ide u tom pravcu, mozda dio puta... jedino sto je vas 5, ali eto... |
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ivan1602 je napisao/la: ›
Imaš pravo Provokator, najjeftinije je ići autom, ali kažem ide nas 5, svi smo veći i bilo bi dosta nezgodno gužvat se 6-7-8 sati u autu do tamo iako najisplativije jedino neki monovolumen al kad nitko od nas nema takvo vozilo a i prtljaga je tu onda isto problem gdje sve utovariti
a i razmišljali smo rentat neko vozilo ali to je previše skupo, preko 600 kn za dan, tako da je ta solucija otpala,
a solucije alternativnim prijevozom su vlak pa malo busa pa opet malo busa i još malo busa i nazad vlakom uz naravno sva čuda presjedanja i koje čekanja i tako što ide uz taj prijevoz
i da, opet put svakog po glavi izađe minimalno cca. 550 kn
no sigurno ćemo nešto smislit
|
namjerno nisam spominjao vlak, jer je to više presjedanja, s obzirom na željene lokacije, a nije ništa jeftinije, pogotovo ako dobijete studentski popust za bus (čazma obično daje, zato sam njih i naveo) |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
ja sam sad u rijeci, povratna karta (bez ikakvih popusta) app-om faking 420 kuna
i još bus staje u đakovu i brodu pa se voziš 6 sati i 10 minuta. i zato je auto majka, pogotovo ako ima više ljudi. probaj otići na kolodvor, nekako mi zvoni da ima direktna linija osijek - novalja, što bi po nekoj logici trebalo biti najjeftine. |
|
|
|
|
je da Mladjo mislim da imaš pravo, a najbolje je otići i pitati jer tko pita taj ne skita a je auto je uvijek najbolja solucija, uvijek možeš ići di hoćeš i kad hoćeš i ne ovisiš o drugome ali kad jbg, nemamo VELIKI auto nažalost |
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
bez uvrede ali ne idete u Rusiju pa da će vam biti tako težak i nepremostiv problem izdržat tih 6-7 sati vožnje...em što si sam svoj gazda, možeš stati pišat, pit kavu, jest, kad god te volja, pa tako i ako se ukočite i usmrdite možete stat svakih pol sata se proluftat..i uostalom,ako si taj put okreneš u zajebanciju, jer i taj dan kad se krene na more, po mojem razmišljanju mi je već more, tako da ne vozim ko Hakkinen bez stajanja, tipa kad cu prije stići, nego se šprda, zeki-peki se, stane se na klopu, cugu, razbaci se mini nogoš na odmorištu među šleperima itd..išao sam i ja prije sa legosima na more, furali smo svoj auto, auto srednje klase, normalne veličine, stale su sve torbe,kad se lijepo složi, stane..a da napomenem nisam nosio stvari u najlon vrečici, nego sam nosio stvari, kako ja, tako i frendovi..tako da ako već imate auto na raspolaganju, potovarite se, okrenite sve na zajebanciju, pravac preko Bosne,da ne dereš cestarine u hr, udri na Bosnu, stani na čevape, pa na mlado janje, i za 500-600 kn goriva ste dolje, isto tako i nazad,kad se sve zbroji i oduzme, izadje vas povrat 200-300 kn po osobi, što je jeftinije od svakog drugog oblika prijevoza, a ne ovisiš o nikakvom busu, presjedanju itd..živio! |
|
|
|
|
|
|
hehe, je da, znam, a morat ćemo isprobat jednom prilikom stat svih 5 u auto i provozat se po gradu i vidit kako bi to išlo ako ne jbg bus i vlak i ajmo
sva sreća pa imamo još vremena pa možemo smislit najbolje rješenje |
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
reci ti nama o kojem se autu radi , pa da mal vidimo... ak je yaris ili polo, normalno da nema smisla da vas 5 ide autom... |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
|
opel astra h, nije gtc |
|
|
|