Autor |
Poruka |
eLaCiD
Ukupno postova: 7 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Da li se itko sjeća prvog Fast fooda u Osijeku. Tamo negdje u drugoj polovici 80-tih smješten u onom uvučenom dijelu bloka zgrada u Kapucinskoj ravno kad bi se izašlo iz Lučkog prilaza. |
|
|
|
|
|
bizo32 Ukupno postova: 36 Spol: Nebitno
|
|
|
|
eLaCiD
|
Da zvao se Hamby .. toga se dobro sjećam sad se pitam postoji li ekipa u Osijeku koja se sjeća tog lokala i još ako netko ima kakvih fotki iz tog vremena i prostora nitko sretniji |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jaoooo hamby i oni stupovi punjeni vodom u koji su bili upuhivani mjehurici zraka... ah ta vremena... tad sam imao oko 3 godine i dobro se sjecam da smo tamo isli klopati hambice i uvijek sam se muvao oko tog stupa jer me to jako fasciniralo |
|
|
|
|
|
eLaCiD
|
Svaka čast ako se toga sječaš sa tri godine .... stupovi ispunjeni vodom i mjehurići .. eto znači pamti se |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
naravno da se pamti
jos i dan danas kada prolazim tamo s nekim ispitujem ljude jel se sjecaju hambyja |
|
|
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jaoooo hamby i oni stupovi punjeni vodom u koji su bili upuhivani mjehurici zraka... ah ta vremena... tad sam imao oko 3 godine i dobro se sjecam da smo tamo isli klopati hambice i uvijek sam se muvao oko tog stupa jer me to jako fasciniralo
|
He-he istina ...glavni je događaj bio otić na hambić... i čudit se mjehurićima... |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
ja se sjećam da sam s 3 godine uvijek išla na burek u malu buregdžinicu na trgu slobode, gdje sad grade Kapa centar ili kako se to zove. tamo gdje je autobusno stajalište. i to je na neki način fast food , ali balkanski |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
A i Čvarka je bilo tamo samo što se toga ne sjećate.
Imali su jedan odličan umak u hamburgeru, tada nisam znao kakav je, ali mislim da je bio od majoneze i kečapa. |
|
|
|
|
|
eLaCiD
|
francika je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Imali su jedan odličan umak u hamburgeru, tada nisam znao kakav je, ali mislim da je bio od majoneze i kečapa.
|
Čvaraka je bilo sigurno .. u to vrijeme Geza je već smišljao pakleni plan čvarci od ribe.. eh vremena, a što se tiče umaka .. da bio je od majoneze i kečapa .. uostalom kao i danas u hamburgerima |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
eLaCiD je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Imali su jedan odličan umak u hamburgeru, tada nisam znao kakav je, ali mislim da je bio od majoneze i kečapa.
|
Čvaraka je bilo sigurno .. u to vrijeme Geza je već smišljao pakleni plan čvarci od ribe.. eh vremena, a što se tiče umaka .. da bio je od majoneze i kečapa .. uostalom kao i danas u hamburgerima
|
Nisam mislio na čvarke nego na Čvarka. Na korzu je bio jedan tip koji je skidao gače usred špice kad bi mu netko platio pivo, a nadimak mu je bio Čvarak.
Zamisli milijun ljudi na korzu a on maše kitom za pivo. |
|
|
|
|
|
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: Muško
|
a što se tiče umaka .. da bio je od majoneze i kečapa .. uostalom kao i danas u hamburgerima
|
Majoneza+ketchup+senf= hamby umak. |
|
|
|
|
|
eLaCiD
|
[quote="francika";p="369421"][quote="eLaCiD";p="369417"]
Nisam mislio na čvarke nego na Čvarka. Na korzu je bio jedan tip koji je skidao gače usred špice kad bi mu netko platio pivo, a nadimak mu je bio Čvarak.
Zamisli milijun ljudi na korzu a on maše kitom za pivo.
|
Vidiš toga se ne sjećam.. ali očito trebao bih ... takav performans se ne propušta na žalost vjerojatno je bilo poslije "mog" vremena kako god prevrtim sjećanja tog lika se ne sjećam .. valjda godine učiniše svoje |
|
|
|
|
|
eLaCiD
|
tyler_durden je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a što se tiče umaka .. da bio je od majoneze i kečapa .. uostalom kao i danas u hamburgerima
|
Majoneza+ketchup+senf= hamby umak.
|
Eh da senf zaboravio .. al on je išao u malim količinama .. tek tolko a majoneza i kečap 50:50 |
|
|
|
|
|
eLaCiD
|
Btw uz Čvarka , majonezu, kečep, senf i vodene cijevi sa mjehurićima jel ima netko kakvu konkretnu priču i sjećanja vezanu uz prvi fast food Osijeka.. a možebit i kakve fotke ?
Eto uz priču o tim mjehurićima bila je ideja da u cijevima budu i zlatne ribice (jer smuđ ne bi stao ) ali odustalo se .... iz razloga koji bi se valjda danas nazvao animal mobing |
|
|
|
|
|
|
|