Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Neki dan jeli iz Tiffanya i mogu vam reći da je odlična. Čak štoviše najbolja u gradu. Ugodno se iznenadio. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
|
|
|
dumbaos
Ukupno postova: 163 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
Kuhača, slavonska - više nego ok |
|
|
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
margherita u sebastianu je predobra... prije sam uvijek bio skeptičan naručiti je bilo gdje, al prefino se najedoh za 20 kn... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
!nnovation Ukupno postova: 304 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
coza u tiffaniju mozda i najbolja u gradu. |
|
_________________ D3S!gn47!0N |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Naručio danas iz Milleniuma iz Portanove slavonsku i mogu reć da je odlična. I došla je za tipa pola sata dok bi u lipovom hladu čekao sat i pol. |
|
|
|
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Naručio danas iz Milleniuma iz Portanove slavonsku i mogu reć da je odlična. I došla je za tipa pola sata dok bi u lipovom hladu čekao sat i pol.
|
slažem se... odlične pizze! |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
!nnovation je napisao/la: ›
coza u tiffaniju mozda i najbolja u gradu.
|
Tiffany ima odlične pizze, a i druge stvari. |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Pošto se tu toliko hvale te pizze iz Mileniuma, odlučih otići i vidjeti,naručili smo 3 različite i NIŠTA SPEŠL pizza ko pizza,u gradu ima i boljih (lyra) ali i lošijih. |
|
|
|
|
|
dumbaos
Ukupno postova: 163 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
Kuhača #2, kaprićoza, bezveze. Kao da sam je uzeo u pekari. Razočaranje |
|
|
|
|
|
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
podsjetite me da vise nikada nista ne uzimam iz bendeka!!! evo već točno sat vremena čekam hebene ćevape -.- |
|
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
Jedno neugodno iskustvo koje sam doživio večeras. Pizzeria radi do 23h, konobar nam prilazi u 22:40, te u trenutku dok gledamo po jelovniku sav u panici kaže: "Oprostite, ali ne možete naručiti pizzu, pizza majstor nam više ne radi u ovo doba". Moje pitanje je bilo: "A do koliko vi sati gospon radite, zar nije vaše radno vrijeme do 23?", na što on kaže da rade do 23h ali ne i pizza majstor... Dakle kakva neprofesionalnost i nezainteresiranost za rad. Po meni to nije normalno, s takvim ponašanjem iz krize što duha što financija nećemo izaći nikada, a u Europu ući čak ni tada! Inače radi se o pizzeriji na glavnom osječkom trgu ako nekoga zanima... |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
a i ti si se sjetio kad ćeš jest pizzu ... ljudi oprali već kuhinju jer imaju izvrstan promet i ti se ukažeš u zadnji minut da bi jeo pizzu ... ružina - burek ... to je isto ko da dođeš u kafić u 5 do 11 i tražiš kavu ... baš bi ti ju skuho |
|
|
|
|
|
ninaa
Ukupno postova: 29 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
legica21 je napisao/la: ›
podsjetite me da vise nikada nista ne uzimam iz bendeka!!! evo već točno sat vremena čekam hebene ćevape -.-
|
A tko ti je kriv kada živiš u Đakovu! )
Šalim se malo, ali ja sam tati naručivala ćevape i sebi pizzu u subotu i došli su za 20-25 min i BTW tijekom ljeta su im sve pizze 25 kn! |
|
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
a i ti si se sjetio kad ćeš jest pizzu ... ljudi oprali već kuhinju jer imaju izvrstan promet i ti se ukažeš u zadnji minut da bi jeo pizzu ... ružina - burek ... to je isto ko da dođeš u kafić u 5 do 11 i tražiš kavu ... baš bi ti ju skuho
|
Znam da je otprilike takvo nepisano pravilo među našim vrijednim i profesionalnim hrvatskim ugostiteljima, ali gotovo pola sata pred zatvaranje da oni ne rade baš i nije neka fora... I sam sam zaposlen i imam radno vrijeme, što ne znači ako mi na red dođe određeni posao u 5 do nešto, ili još bolje 20 do nešto da ga imam pravo odbiti jer sam već obukao jaknu i zagrijao motor... Dakle ako se RADI do toliko i toliko sati, pretpostavit ćemo da se zaista i RADI tj. poslužuje goste. Ako se ne radi onda je i u redu napisati da kuhinja radi do 20h, ali da se u restoranu smije sjediti do 23h, zar ne? Ili je to normalno samo u nekim drugim zemljama koje sam posjetio... Netko je ovdje lud, a to vjerojatno nisam ja |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
|
|