_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima
audiworld je napisao/la (Pogledaj post): ›
pošalji upit MUP-u
Nema potrebe, ludo je i jedno i drugo.
Usred pune pješćane plaže dječica se dobacuju loptom i rone, starci se sunčaju na luftićima, a na udaljenosti 1 metar od te dječice cura prebacila gače na glavu da ih ne odnese more i jaše li ga jaše, a frajer kao glavni glumac Srpskog filma nadrogiran i ne vidi nikog oko sebe.
Ima li uopće razlike između takvih i onakvih?
-nella- je napisao/la: ›
@tms123 - baš je to cool... hahaha prilično sam sigurna da te poznajem, pa me ovo šokiralo.
OT: daj mi objasnite u čemu je stvar, meni stvarno nije jasno???
Ne bih znao. Ja mislim da tebe ne poznam i ne pada mi baš na pamet tko bi mogla biti , a i da me poznaješ mislim da te ovo i ne bi baš šokiralo, jer ruganje je naravno
@tms123 - baš je to cool... hahaha prilično sam sigurna da te poznajem, pa me ovo šokiralo.
Ne bih znao. Ja mislim da tebe ne poznam i ne pada mi baš na pamet tko bi mogla biti , a i da me poznaješ mislim da te ovo i ne bi baš šokiralo, jer ruganje je naravno
Ma dobro, ne poznajem te baš nešto dobro, ali sad sam sigurna da te znam. Nego, ispričavam se ako nisam shvatila sarkazam...
Ma dobro, ne poznajem te baš nešto dobro, ali sad sam sigurna da te znam. Nego, ispričavam se ako nisam shvatila sarkazam...
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
heh, sjetih se poslije ratnih vremena,
tamo negdje 8- 11god. smo bili.
onda su se parovi sexali u autima kod bastiona dole na parkingu, pa smo mi s baterijama im išli svjetlit.
kaka luda djeca smo bili.
onda je jedan dečko dobio nogom u glavu pa smo prestali hehe