Autor |
Poruka |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
ja sam ljubomoran na nju..tako lijepa, pametna, zgodna... još sam ljubomorniji na njenog dečka.. koje manire, elokventan ( ako čitaju to znači pojednostavljeno komunikativan,čekaj jebote...pričljiv..jel)...
zajebavam se naravno |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
audiworld je napisao/la: ›
još sam ljubomorniji na njenog dečka.. koje manire, elokventan ( ako čitaju to znači pojednostavljeno komunikativan,čekaj jebote...pričljiv..jel)...
|
Zaboravio si najvažniju stvar - bavi se mutnim poslovima. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
audiworld je napisao/la: ›
ja sam ljubomoran na nju..tako lijepa, pametna, zgodna... još sam ljubomorniji na njenog dečka.. koje manire, elokventan ( ako čitaju to znači pojednostavljeno komunikativan,čekaj jebote...pričljiv..jel)...
zajebavam se naravno
|
ne zajebavaš se, samo si još ne želiš priznati da bi htio biti kao oni |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
baj d vej, ste čuli da je Furgala iz priloga od braće dobio po pički zbog 'mutnih poslova'... naime, jedan od braće drži kaf u podrumu suda i na benzi prekoputa sjenjaka... |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
audiworld
|
da... htio bih biti kao oni..prvo lobotomiju moram napraviti i par high kickova primit i onda sam kao ona... al dobra je ona.. kaže balavci s fejsa a ona 18... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
Meni je strašno što se takvim osobama poklanja tolika pažnja i u medijima i općenito....
svi se zgražaju,a istodobno kad na naslovnici osvane vijest vezana uz takvu osobu,a to su najčešće vijesti tipa... xxxyy pokazala gaćice....klikova milijun...
dok na neke vijesti vrijedne čitanja nitko ne obraća pažnju.....
zanimljiv fenomen....kao i što se svi zgražaju na kojekakve pjesmuljke zaglupljujućih tekstova i još gore glazbene podloge.....a poklonika milijun.... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Martina Romić novo + dečko
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BrBYWbqKRV4[/youtube]
Martina Romić + dečko (PART II - u Makarskoj na moru)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7wqUsf7dFTo[/youtube] |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
on je tetoovirao romićka na ruku
a nju je navodno pregazlilo 90 likova
pa šta ta butra priča, s čime se ona drogira da uzmem i ja malo toga |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
audiworld
|
@provokator jednog dana će tu istu ruku amputirat.. meni taj dečka istina izgleda malo glupavo..al mi je čini da je dobar..malo se on zajebo.. |
|
|
|
|
audiworld
|
Jebote korigiram izjavu.. dečko je panj.. pa de brate mili bježi |
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
e zaboli njih što vi mislite o njima! |
|
|
|
|
|
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
e zaboli njih što vi mislite o njima!
|
da ih zaboli nebi radili sve te pizdarije |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
noname je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
e zaboli njih što vi mislite o njima!
|
da ih zaboli nebi radili sve te pizdarije
|
baš tako..da ih briga šta vi (između ostalih) mislite o njima, ne bi radili te stvari...ovako, zaboli ih ona stvar šta vi mislite o njima i ljudi vode svoj život a vi plačite.. ..život je jedan, živi ga Fikreta!..čim to shvatite, život će vam biti ljepši a vi manje ogorčeni pljuvatori svega i svačega.. |
|
|
|
|
|
audiworld
|
lega mnogo si smešan.D
ženska je karikatura peroksidna... gadna ko kurac... i najvažnije nepismena...
ovi iz RC joj se sprdaju do bola a i mi uživamo u tome.. Ona uistinu misli da je ZVIJEZDA i da ju zato ljudi gledaju... gledamo je jer je glupa a nas to zabavlja |
|
|
|
|
|
|