Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
sam ti lega gledaj! i meni pričaj da sam smešan.. |
|
|
|
|
|
trenton
Ukupno postova: 86 Lokacija: C:\temp\vaseljena Spol: Muško
|
Ta butra, kakva takva i taj dječak, dovoljno govore o sebi. Meni je veća enigma njihovi roditelji. Ako su djeci dozvolili da na račun iskrivljenog morala izgrade svoje vrjednosti onda su roditelje tipično društveno smeće.
Mi gledamo, smeće se veseli na naš račun. Dak budemo samo gledali smeće će se kotiti. |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
mene ona uveseljava kolko je glupa |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Ne daj bože takve, ni u komšiluku ... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Nakon ovih par filmica, cak mi pocinej biti zao tog tipa. Vidi se koliko je preplasen i koliko ga sva ta medijska pompa muci. Stisce sake dok hoda, nervoza, tremor u glasu. Sve trpi zbog nje.
Ona javno priznaje da ga je varala, ali cak i da nije - takvo javno priznanje je ponizenje do koske. I on to trpi. Vjerojatno se i oblaci i sisa jer ona zeli jednog takvog pored sebe.
Uglavnom, cini se kao klasicni obrazac tipa koji se zaljubio do usiju u nesto sto cak i on smatra da je "out of his league" (realno, ona zasigurno ne vrijedi toliko, ali se prema njemu tako postavila) i onda gazi preko sebe dok ga "voljena" osoba ponizava i boosta ego izivljavajuci se nad njim.
Postoji kolokvijalan naziv za takve nesretnike - mulac. Ali, dobro je, za takve postoji sansa da se jednog dana opamete, jedino sto bi ga onda mogla zuljati ta tetovaza ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Coca Cola
Ukupno postova: 394 Lokacija: n'djamena Spol: Nebitno
|
Bome decko ni nezna sto ga snaslo! Zenska je pravi razrok! btw. zenska jos nije ni zavrsila srednju skolu a vec govori o svom seksualnim iskustvima haha ko da ima iz sebe 20god hebacine nemos vjerovat! Zanimljivo je da sad nitko od nekih udruga ili zastita za djecu ne reagira, ali da ju je neki tip uhvatio na ulici za straznjicu jadna djevojcica haha koji debelizam od drzave i ljudi! |
|
|
|
|
|
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
znam romićkinu susjedu i bas mi je neki dan pricala kako njoj ovi iz RC daju točan scenarij što mora reći.. kako odgovoriti na pitanje.. Kaže da ova i nije toliko glupa...koliko ju ovi naprave.. |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Taj dečko ili je jako glup ili je jako zaljubljen, u svakom slučaju Dario BJEŽI OD NJE !!! |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
trauma_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Taj dečko ili je jako glup ili je jako zaljubljen, u svakom slučaju Dario BJEŽI OD NJE !!!
|
zar niste pomislili da je SRETAN s njom!? |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
PEGY je napisao/la: ›
Taj dečko ili je jako glup ili je jako zaljubljen, u svakom slučaju Dario BJEŽI OD NJE !!!
|
zar niste pomislili da je SRETAN s njom!?
|
Ne izgleda mi tako nimalo... |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
trauma_os je napisao/la: ›
|
zar niste pomislili da je SRETAN s njom!?
|
Ne izgleda mi tako nimalo...
|
Jao, pa čovjek je zaljubljen, pobogu! A, to znači samo jedno: on nju vidi drugačije. Ona je, za njega, vrijedna i ovolikog javnog poniženja. Pomalo i dirljivo...
Nažalost, nitko ga nema pravo zaustavljati u vlastitoj propasti, budući da ju je dobrovoljno odabrao. |
|
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
čovjek je opća sprdačina, osoba bez svoga ja, djete u glavi, klinac u mozgu, a s druge strane tjera po svome jer misli da je popio svu pamet svijeta, a zapravo ni ne shvaća koliko glup, jadan i maluman ispada... on je u biti veće ruglo od nje ! |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
on drži do svoje žene i gotovo i negleda vaše žene dok se to za sve vas moraliste nebi moglo reći, većina vas slini za njom |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Sam nek se odsele iz Osijeka |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
on drži do svoje žene i gotovo i negleda vaše žene dok se to za sve vas moraliste nebi moglo reći, većina vas slini za njom
|
Ma nisi valjda ozbiljna, hahah
kako bi jedna baba rekla: "Bože ukloni" ahahahahahahahahahahahah |
|
|
|
|
|
|
|