Autor |
Poruka |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol:  Muško
|
Ne da mi se rondati jel netko stavio ili nije... Za sve ljubitelje povijesnih serija topla preporuka za osmerodjelnu mini-seriju Pillars Of The Earth |
|
|
 |
!nnovation Ukupno postova: 304 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
prve 3 su bile tako-tako a zadnja je malo digla tempo svemu.pokušavaju komunicirati sa alienima.imam dojam da nešto u svemu tome nedostaje i dosta je nepredvidiva serija.glavni lik je Tuđman tj. povjesničar pa onda sve acije tumači sa povijesnog aspekta...vidjet ćemo što će biti dalje.
ovo za V - da je otkazan nsam znao. mislim da je ovo remake original serije iz 84. godine
|
moram priznat da su mi te njegove analize s povijesnog aspekta zanimljive!
serija nije losa, ali posebno sto mrzim kad sf ubiju nekim produbljavanjem odnosa medju glumcima...ono sapunica.
da ih skitteri barem pometu sto prije haha!
preporuka onima koji nisu gledali :
Fringe - neka light verzija dosjea x
rome - raspad rima,nelose. |
|
|
|
|
 |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol:  Žensko
|
Breaking Bad... genijalna  |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
 |
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol:  Muško
|
počela nova sezona breaking bad, jupi... i dalje dobra:) |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Bit će vrlo zanimljiva, sviđa mi se kraj 4. epizode, baš me zanima što će biti u nastavku  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Frost
|
Sons of Anarchy kreće od 6.9.
Jedan gost potvrđen - Danny Trejo!!  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
johnny_os
Ukupno postova: 8 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol:  Nebitno
|
Evo gledam Game of thrones na preporuku.....
i ne mogu baš reći da me oduševljava
čak mi je došlo da prestanem gledati tamo negdje oko 5 epizode jer mi je bilo uistinu dosadno ...
od 6 epizode se nekako stvar popravlja,ali nije baš toliko dobra.....
bar meni...ništa posebno |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
 |
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Meni isto u zadnje vrijeme 2 najbolje. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
Frost
|
Breaking Bad!!
Kakvo finale  |
|
|
|
 |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Breaking Bad!!
Kakvo finale
|
hahaha daaaa, ona scena kada Gus iseta, ja reko jeeeboteee a onooooo sok
jebena serija |
|
|
|
|
 |
Frost
|
Tek sa sljedećom sezonom dolazi pravo finale  too many loose ends  |
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Mislim da s pravom drži naslov najbolje serije. Možda i ikad, ako ne onda barem u zadnjih 20-ak godina...  |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol:  Muško
|
predobro finale, sam je walt postao smeće od čovjeka...sve u svemu vrhunska serija iako su mi prve dvije bile najbolje dok su kemijali u onom kamperu.. |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
 |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol:  Žensko
|
Uh, nemam riječi za Breaking Bad  |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
 |
 |
|