Autor |
Poruka |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
-nella- je napisao/la: ›
PEGY je napisao/la: ›
on drži do svoje žene i gotovo i negleda vaše žene dok se to za sve vas moraliste nebi moglo reći, većina vas slini za njom
|
Ma nisi valjda ozbiljna, hahah
kako bi jedna baba rekla: "Bože ukloni" ahahahahahahahahahahahah
|
Pa tehnički drži do nje al je slijep, ne vidi da ima kraj sebe največu kalašturu ! |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Eto, a covjek taman istetovirao njeno ime...
Martina Romić (PART III - prekid s deckom)
|
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Kaže bio je sa nekom curom, crnka je i uopće nema stila... - Javila se prava !!! |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ja bi prvo nju zatukla lopatom....a onda njezine roditelje... |
|
|
|
|
|
Duminske Trake
Ukupno postova: 401 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Isuse kako boli svaki put kad čujem OSJEČKA Maja Morales...pa nemoš mi toliko grad sramotit! |
|
_________________ Lega moj...to su ti te dumine. |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Dnevna doza urnebesnog smijeha. |
|
|
|
|
|
peja
Ukupno postova: 17 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Pa dobro cura je glupa to stoji,ali je glupa za sebe neznam zašto onda toliko večina vas pljuje po njoj ako vam ništa nije učinila nažao,ženska ima tu svoju maštu da uspije nešto napravit sa svojim tijelom(konkretnije da si nađe nekoga tajkuna to jest da proda tijelo za lovu) i da se bogato uda,i koliko vidim to joj zasad uspijeva.Osobno nebi se nikad želio upoznat snjom a što se tiće Darija koliko sam vidio kroz ovih par videa dečko je ok samo što je malo zaslijepljen njome. |
|
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
jel postoji gluplje biće od njenog dečka |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
de ovo je bilo zabavno sad je vidno navlakuša... de mi pošalji POŠTOM 500 eura,ahaahahahaha
ja mislim da ,čak i u Njemačkoj, ima boljih drolja za 500 eura od nje... A taj dečko, tosam već rekao..žao mi ga... al spasio se |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Dario je razlog zašto o ljubavi kao emociji nemam baš visoko mišljenje. Eto gdje čovjeka dovede ta ubitačna smjesa hormona, feromona i odsustva razuma... Do toga da mu život nakon svega (čak i nakon ovakve nakarade od cure) izgleda kao bojno polje nakon bitke, prekriveno ruševinama, slomljenim kopljima i zgarištima...
No, ima nade za njega, jer je ipak imao sreće - riješio je se. Iako njegov izraz lica govori da on to još ne vidi. Šteta se da popraviti.
No, za curu nema nade da se upristoji. Ona spada u onaj postotak ljudi koji se bave ovim zanatom zato jer to vole. Tu pomoći nema. |
|
|
|
|
|
audiworld
|
joj de molim te...oporavit će se..ja mu dajem max 2 mjeseca... za takvima ne vrijedi plakat... mogu ja njega razumjet da je šokiran, ali sabrat će se... enam ljepšeg osjećaja nego kada se riješiš fufe |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Šaran031
Ukupno postova: 135 Spol: Nebitno
|
Sramota Osijeka!!!!! |
|
_________________ I am watching you ! |
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
fail za daria, sad sam ih vidio zajedno |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
audiworld
|
obnovila se ljubav? |
|
|
|
|
|
|